כמה חבל

WhiteSnake 85

New member
כמה חבל

בעולם אגדות הרוק כל כך הרבה מתו תוך כדי שיא הקריירה שלהם והשאירו לנו לא יותר מזיכרון שניתן לשמוע ולהתענג עליו. שירשור להצדעה לזכרם של אמנים אשר מותם היכה תדהמה בעולם הרוק ושינה את פני ההיסטוריה של המוזיקה: אם זהו מותו של בונהם-המתופף של לד זפ שהתפרקו מיד, או מותו של מוריסון הסולן של הדלתות, הנדריקס הגיטריסט שנחשב לטוב מכולם, ג'ופלין המדהימה,מותו המיסתורי של הסולן הראשון של איי-ס-ידי-סי, זאפה שנפטר טרם זמנו ועוד אמנים רבים אחרים אשר לא הוזכרו כאן... נזכור ונשמע

hells bells

New member
מותו של בונהאם דווקא תרם ל-זפ

מה לעשות המעיין יבש התקליטים האחרונים שהם הוציאו הם במקרה הטוב מתאימים להגדרה "בינוני מינוס" עיתוי מושלם לפירוק העסק.

אני מסכימה איתך.....

לד זפ היו צריכים להתפרק הרבה לפניי זה.....איפשהו באמצע שנות השבעים.....

Wonder goat

New member
המתופף שך לד זפ

שתה הרבה הקיא ונחנק מהקיא של עצמו זאת דרך מגווונת למות :D

Jam Head

New member
הנדריקסג ...

כל כך חבל לי עליו , יא אללה ! היה לו עוד כל כך הרבה לתת , כל כך הרבה מוסיקה טובה לנגן הוא ממש נפטר בשיא שלו , כולה שלושה אלבומים הוציא הבחור , אבל כל אחד ! כל כך חבל , אחד הגיטריסטים והמלחינים היותר טובים בעולם הרוק..

noosh

New member
ג'ניססס!!!

בדיוק היום אמרתי לעצמי, בעודי מקשיבה לאלבום של ג'ניס ג'ופלין שקיבלתי במתנה מאח שלי (יווו כמה אני אוהבת אותו!), שכ"כ כ"כ חבל שהיא מתה!!! למה, למה היא מתה?! מעניין לאן היא היתה מגיעה אם היא עוד הייתה חיה היום.... איזה מוזיקה היא הייתה עושה, אם היא בכלל הייתה עושה, כמה עוד היינו שומעים ממנה... וכמובן - שני הג'ימים, הגיטריסט והזמר, שבהחלט הייתי רוצה לראות לאן הם היו מגיעים אם הם היו היום בחיים... בכלל, אתם חושבים שהם היו הופכים לכאלה סמלים אם הם לא היו מתים בגיל כ"כ צעיר? אולי זה דווקא המוות הטראגי שהפך אותם לאגדות?

Mr John Fogerty

New member
מאמא קס קרן קרפנטר ובוב מרלי

Mama Cass as some of you may know was the singer for the mamas and the papas, and was the main singer, which means that if there hadn't been for her they probebly wouldn't have been as successful as they were. According to my knowledge she choked on a sandwich and died. One of her best songs (a ballad) is "Dream a little dream of me". Moreover, she sang the song "Make your own kind of music", and other great songs. Keren Carpenter (excuse me if the first name isn't spelled correctly) was the singer of the Carpenters (the sister and brother that became a band) and were awfuly successful during the early 70's and mid 70's, as I know. One of thier best songs is "Rainy Days and Mondays". Of course, that afetr her death the band could no longer exsist. She was anorectic and died as a result of it. About Mr. Marley I don't know alot, but I do know that some see him as a great singer and I think it is appropriate to add him to my message.

למעלה