כמה זמן

BlogTV Police13

New member
כמה זמן

אתמול בזמן בדיקת ת"ז הגולשת הבטיחה לחזור מיד.כמה זמן צריך להמתין עד שהיא חוזרת?

BlogTV Police31

New member
אח שלי.

קודם כל, יש מלא כאלה שאומרים רגע ובורחים אז אל תתרגש. דבר שני והכי חשוב, תרשה לי להעיר לך למרות שאתה ותיק יותר ממני: אתה לא יכול לבקש ממשדר / משדרת להראות תעודת זהות כשהיא סגורה, אחרת מה הטעם בבדיקה? הרי בבדיקה אנחנו אמורים לראות את התמונה ואז להשוות בין התמונה שבתעודה לבין מי שמשדר, וזה מרגיל אותם לדברים לא נכונים שיפגעו להבא בבדיקות שלנו. שבת שלום ומבורכת
אלוני

BlogTV Police18

New member
אני מקווה שאתה לא ממתין עדיין ../images/Emo3.gif

אלוני >>> קבל חח על ההסבר . אכן יש לציין בבדיקת ת"ז להציג תעודה ללא פרטים אישיים תמונה בלבד כזכור כבר הוסבר בעבר לגבי מס' ת"ז אנחנו לא מורשים לבקש מס' לכן אנו נבדוק ונאמת לפי תמונה משדר שיש לגביו ספק גיל לא ישדר כמובן שטיפול במשדר כזה או אחר עובר לטיפול מורשה חסימה . שבת שלום כולם

BlogTV Police13

New member
../images/Emo93.gif

מזל שהסברתם לי ,שאפשר לעזוב. ובקשר להצגת ת"ז .הרבה גולשים פותחים את התעודה בצורה כזאת שניתן לראות פרטים אישיים אחרי צילום מסך והגדלתו. אני נוהג לבקש שיראו תעודה סגורה ואז להראות רק את הצד עם התמונה.

BlogTV Police29

New member
תומס ...

אתה קצת מפתיע אותי אחי, נגיד שהבדיקה שלך טובה לשידורים רגילים... למרות שכך לא בודקים ת.זהות, מה לגבי שידורי מבוגרים כיצד ניתן להאמין שהמשדר בן 18 ומעלה?... תהייה יותר החלטי, בדוק את היל וראה את תאריך הלידה מול התמונה ובכך תדע בודאות כי הכל בסדר.

BlogTV Police13

New member
../images/Emo151.gif

מכיוון שאני מזקני הפוליסים איני מצליח להשאר עד תחילת שידורי המבוגרים.כך שבדיקת ת"ז למבוגרים לא רלוונטי לגבי.

BlogTV Police13

New member
המשך

עד היום לא הצלחתי לשכנע משדרת שיושבת ערומה עם ויברטור בין הרגליים ,כאשר הפנים מוסתרות שתראה ת"ז עם התמונה שלה ותאריך לידה לכל הצופים בבלוג.במקרה כזה אם יש חשש שהוא/היא מתחת ל 18 חוסמים את השידור והיא צריכה להוכיח על ידי משלוח פקס עם צילום ת"ז לתפוז.

BlogTV Police12

New member
חשבתי שרק אני לא יודע מה זה ....

הקומונה הזאת ,, כל פעם אתם מפתיעים אותי עם משהו חדש ..

למעלה