כמה זמן לראיון?

dixieflatline

New member
כמה זמן לראיון?

שלום חברים. קיבלנו השבוע, בשעה טובה, את טפסי ה-DS-2019 מהאוניברסיטה (קולולולולו!) ומתכוונים להזמין תור לראיון בקרוב. מכיוון ואנחנו מתכננים גיחה לאירופה בסוף החודש, רציתי לדעת מה טווח התאריכים שסביר שנקבל בו הזמנה לראיון? שבועיים? שלושה? חודש? במידה ונקבע תאריך, האם ניתן לדחות או לבקש תאריך אחר? תודה!

GeJuFan

New member
מספר ימים עד שבוע

תורים לויזת סטודנט מתקבלים בד"כ די מהר.

ayulli

New member
יש כרגע עיצומים במשרד החוץ

אם אתה צריך אותם למשהו בדרך, יכול להיות שיהיו עיכובים.

boneguy

New member
בשביל מה הם יצטרכו את משרד החוץ?

זה לוקח כמה ימים, העיניין הוא שממלאים את הטפסים, החלק האחרון הוא לבחור תאירך (מתוך הפנויים), ככה שאתם יכולים גם לקבוע לעוד חודש או יותר. וזה לא אמור להתנגש לכם עם החופשה, אם אתם יודעים מתי היא.

dixieflatline

New member
זה בדיוק, אבל *בדיוק*, מה שקיוויתי לשמוע

ואנחנו יודעים מתי החופשה :) רוב תודות!!

B L I M P

New member
קבעתי לפני שבועיים

התאריך הראשון שהציע לי המחשב היה תוך שני ימי עסקים. הויזה עצמה הגיעה תוך שני ימי עסקים נוספים. סה"כ כל העסק היה פחות משבוע.

ateo

New member
אתה לא מתחיל לימודים בעוד חודשיים?

אני הייתי ממש ממהר לקבוע תור.
אני לא יודע אם אפשר להכנס ל Tech alert list בנוירופסיכולוגיה - אבל יש מגוון סיבות לעיכובים אפשריים שיכולים לקחת הרבה זמן. אני באתי לקונסוליה בירושלים שלושה חודשים לפני המעבר וקצת נזפו בי שבאתי בזמן גבולי.

dixieflatline

New member
עוד שלושה חודשים

ורק עכשיו קיבלנו את ה-DS-2019.

מצחיק, הקשר שלנו במשרד הבינלאומי דווקא המליץ לנו לחכות עד יולי בשביל לקבוע את הראיון בשביל סיכוי לקבל ויזה קצת ארוכה מהרגיל.

boneguy

New member
רק הערה:

ב- J1 אין דבר כזה ויזה ארוכה מהרגיל - אתם תקבלו ויזה לפי התאריכים שרשומים על ה- DS-2019, ולא יום אחד יותר או פחות, ככה שאין לזה ממש משמעות.

אנחנו הוצאנו את הויזות מעל שלושה חודשים ממועד הטיסה (שהיה עוד כמעט חודש לפני התאריך שרשום על הויזה - אפשר להיכנס 30 יום לפני).

dixieflatline

New member
זה מה שאמר הבחור

אין לי סימוכין נוסף לזה מלבד המילה שלו, והנחתי שהוא יודע על מה הוא מדבר היות והוא מתעסק עם זה כל היום. אבל זה small difference, ולא בגלל זה אנחנו דוחים ליולי.

GeJuFan

New member
אתם יכולים להוציא גם ביולי.

אני הוצאתי את הויזה שלי (f-1) שבוע לפני הטיסה.

ateo

New member
זו לא המלצה אחראית

הנזק מאי קבלת ויזה בזמן יכול להיות גדול מאוד. לדוגמא התחומים של נוירולוגיה ונוירוכימיה כן מופיעים ב TAL מה שיכול לגרום לתהליך הוצאת הויזה לקחת באופן רשמי 6-12 שבועות, אם המטרות והרקע שלך מתאימים לרשימה

dixieflatline

New member
אין לנו שום כוונה לדחות מעבר למה שחייבים

ההערה לגבי ההגשה ביולי הייתה אגבית לחלוטין. אנחנו כנראה נתראיין בתחילת-אמצע יולי, נקווה שלא יהיו בעיות מיוחדות.

מהבדיקה שלי ב-TAL אין בעיה עם התחום הספציפי שלי, כך שמהכיוון הזה צריך להיות בסדר.

Philip Jr

New member
אל דאגה, אני מדווח ישירות לרשויות ההגירה

על כל משתתף בפורום.

לא סיפרתי להם שאתה מתכוון להשתמש במכשירי MRI כדי ליצור שדה מגנטי עצום שיגרום לחור שחור שישאב פנימה את כל קליפורניה.

תראה אבל עם החברה מהשגרירות כדי להיות זהירים

ואינך יודע על איזה חיישן את או אם הינך נשוי, יכול להיות שאישתך תעלה על רדאר TAL.
כמו שקרה במקרה שלי.
אני לא שייכת לקטגורית TAL, אושרתי אני ה- J1 אבל לקונסולית החליטה לחקור את בעלי שם כול החיישנים פעלו- בוטל האישור שלי ושנינו נכנסו תחת התחקיר ועוכבנו 3 חודשים!!!

ותאמין לי שזה ממש לא נחמד- שכולם מחכים לך האוניברסיטה מחכה לך המילגה החיצונית, שאתה כבר לא עובד ואין הכנסה , אתה למעשה כבר על מזוודות, בעל הבית מחכה להכניס שוכרים חדשים... ואתה מחכה לתשובה מהשגרירות האם אתה מאושר לויזה.

לסיכום- אני ממש מקווה שיעבור בקלות , אבל תמיד תצפה ללא צפוי

GeJuFan

New member
קח רגע, תקרא שוב

את ההודעה שלי וקח עוד חצי דקה לחשוב.
האם נראה לך שזה באמת מה שעשיתי?

ateo

New member
כן

אין שום סיבה, אף פעם, להמליץ לאף אחד להוציא ויזה שבוע מראש.

GeJuFan

New member
אם ככה אתה צריך

לחדד את כישורי הבנת הנקרא שלך.
שים לב לפרט מאד חשוב שכנראה פספסת
בהודעה עצמה לא הייתה שום המלצה אלא הערה אישית לגבי, שכללה גם את סוג הויזה שאני אישית הוצאתי שהיא שונה ממה שהוא צריך. ולכן אין שום מצב שהחלק הזה של ההודעה הייתה יכולה להיות המלצה. אלא רק הערת אגב שמראה לו שגם אם הוא יחכה עד יולי, ואפילו סוף יולי, לא אמורה להיות לו שום בעיה עם קבלת הויזה, כי העניין לוקח ב-99% מהמקרים מקסימום שבוע מרגע הראיון.

מכיוון שאני נוטה לתת לאנשים benefit of the doubt ופותח השרשור הראה שהוא אדם אינטלגנטי, אני מאמינה שהוא הבין היטב את כוונתי, במיוחד לאור התגובה הראשונה שלי אליו.

למעלה