"כמה זמן את גרושה?"

הדסהדס

New member
"כמה זמן את גרושה?"

היום שאלו אותי כמה זמן אני גרושה. היססתי. התגרשנו ברבנות באוקטובר 2004, אבל ההסכם אושר בבית משפט לענייני משפחה ביוני 2004. ההחלטה להתגרש התקבלה בנובמבר 2003. בסוף אמרתי שאני גרושה כשנתיים. כי ככה מרגיש לי. מה איתכם

סי גל

New member
באמת לא כ"כ חשוב

אבל בכל זאת אני מחשיבה את עצמי גרושה מהיום הראשון שהוא לא גר יותר בבית אח"כ זה היה רק תהליך של ניירת כדי לסגור ענינים . סה"כ מיום העזיבה עד לאישור מהרבנות לקח 3 חודשים ...

הדסהדס

New member
כל אחד ומה שחשוב לו.

גם אני זוכרת תאריכים משמעותיים לטוב או לרע. העניין כאן הוא שהתגרשתי בלב לפני שהתגרשתי על הנייר.

r o n35a

New member
אם נחשוב מסתבר

שבפועל אנו גרושים יותר מאשר על הנייר החיים בצל הנישואין הכושלים כאשר אין לך את הכיף לחזור הביתה והסיבה היחידה זה הילדים כאשר אתה שוכב לידה ומרגיש זר אתה לא צריך נייר כדי להרגיש גבר גרוש

אמממ רון ../images/Emo4.gif

לא כל כך מסכימה , לפעמים מכורח המציאות חייבים להשאר נשואים , אבל כן מסכימה איתך לגבי הרגש !

aviva51

New member
שנה שנייה בלי...

בכל שנה חגגנו ביולי את יום הנישואין.כבר שנתיים לא....אך אני לא שוכחת, נזכרת עים הבנות הבוגרות,מתלוצצות.אחת מבנותי צילצלה לאחל לאביה יום נישואין שמח,כמובן עים מעט עקיצות. אני מיחלת ליום בו אשכח את התאריך.

קורהלי

New member
רק אם נבנה לנו חיים חדשים

שכל כולך נמצא בחיים החדשים..אז לא נזכור את התאריך.. הייתה פה מישהי שאמרה משהו כזה.. בשנה הראשונה זכרתי..בשניה לא..ובשלישית והרביעית זכרתי.. למה בשנה השניה היא לא זכרה? כי טרדות החיים וההתעסקות שלה בחיים השכיחו ממנה.. אז בואו נחיה..כי "מחר" נמות

סוכנת 66

New member
בולשיט!

אני מאושרת מאי פעם היום אז מה? המוח לא זוכר תאריך של מיליון שנה שנחגג? תאריך ששנים אחורה היה החשוב בחיי? נו, באמת.... רק הפחדנים רוצים לשכוח החזקים זוכרים וממשיכים. התאריך הזה לא מפחיד לא מאיים ולא מעציב, אלא אם הפצע עדיין כואב. סליחה על הבולשיט, הייתי חייבת:)

קורהלי

New member
על כל אחד..התאריך משפיע אחרת

אחד יזכר ויכאב את האישה שכלכך אהב והיא עזבה אותו.. אחת תזכר בכאב על התקופה שסבלה..כל אחד ואחת זה משפיע אחרת.. אני מדברת על האם זכרת או לא זכרת את התאריך.. ומתי לא שמים לב? כשעסוקים בחיים..בחיי היום יום..שאין זמן להתעסק בהסטוריה כי יש את היום יום.. זה הכל..

סוכנת 66

New member
תגידי...זה תמיד קורה לך?

מקווה שכל אותם האנשים העסוקים בחיי היום יום שלהם לא שוכחים או לא שמים לב לאת תאריכי היום הולדת של ילדיהם. זה הכל

למעלה