כמה זמן אפשר לתפקד בלי SEX ???

א ו ר1

New member
כמה זמן אפשר לתפקד בלי SEX ???

אנחנו לא שוכבים כבר הרבה זמן!
אני ממש מרגישה שזה חסר לי. אני לא טיפוס בוגדני אני לא מחפשת גברים אחרים. חשבתי לקנות ויברטור, אבל אין לי אומץ להכנס לחנות כזו. אני לא מתפקדת, אני עצבנית ואין לי אם מי לדבר בנושא. בבקשה מה אתם חושבים?

תקשורת !!!!

דברי איתו שוחחי איתו - זה הכי חשוב ! אם תהייו כנים ותבינו זה את זה תדעו להבין מה המניעים ולמה זה קרה תוכלו גם לפתור את זה יחד או לא אבל לקבל החלטה משותפת מתוך כבוד והערכה ומתוך האמת. האם את נשואה ? אם כן כמה זמן והאם יש ילדים? בכל מקרה אני אישית מאוד מעריכה את העובדה שלא בחרת את הפתרון ה"קל" של גבר אחר , יש פתרונות עצמיים יותר מכובדים ויותר מכבדים את בן הזוג שחיים לצידו. הרי בסופו של דבר אנו בני אדם עם רגשות !!!!!!!!!!!!!!!!!

adam33

New member
סקס

כבר כתבתי בעבר שסקס זהו הסימן האחרון לפני הפרידה. מצד שני זה הסימן הראשון לבגידה. תלוי איך מביטים על זה. ומאחר וזה אור אדום כל כך בולט , שבי קודם עם עצמך נסי לחשוב איך את מביטה על הכל ורק לאחר מכן לכי ודברי איתו תמיד צריך להבין שזה הצעד הכי חשוב להתמודד עם דברים. יתכן ולא תאהבי מה שתשמעי וייתכן לעומת זאת שלאחר מכן תברכי על הצעד. ולגבי הסקס במהותו. ויברטור לא יעשה את כל העבודה תתחילי קודם עם עצמך ואיך את חושבת בהקשר לכך. אל תחשבי רבות על כך כי זה דבר שצריך להגיע מעצמך ובצורה זורמת.

שמית

New member
מה זה מבטא ועל מגבלות הדיבור....

שלום לך הייתי מנסה לחשוב קודם לעצמילמה אין סקס. אלו נסיבות רגשיות, פיזיות ואולי אחרות ה-העדר מבטא. ולגבי הדיבור על הנושא, מאחר ובעניין סקס (ובכלל בנושאים שאינם רציונליים ואנחנו כופים עליהם את הרציו) אין כאן כפתור מסוים עליו נלחץ ופתאום יהיה סקס, לפעמים הדיבור על... יכול להרחיק וליצור מחסומים. אני יודעת שזה קצת מבלבל האם לדבר או לא ? אני מציעה לדבר אבל להיות כל הזמן בקשב ולוודא שהשיחה "הולכת" לכיוונים מועילים ולא לכיוונים חוסמים. זה קשה ובעצמי לא תמיד ידעתי ללכת לפי עצה זו. מקווה שיצליח לך.

למעלה