כמה זה שונה

anat lv

New member
כמה זה שונה

אני גדלתי רק 10 שנים מילדותי בארץ. ושאר ילדותי בלאס וגאס.היום אני מגדלת את סימה שלי בת 4 בוגאס ותאמינו לי רוצה שתגדל לפחות כמו שאני גדלתי עד גיל 10 אין כמו החינוך הישראלי המנטליות החברים והחיים בכלל. שהילדים בארץ הולכים לגן לומדים לשיר 10 אצבעות לי יש והילדים בגולה לומדים לשיר TWINKLE TWINKLE LITTLE STAR שהילדים בארץ הולכים לגן מתחילים ללמוד את האלף בית והידים בגולה מתחילים ללמוד את ה A B C הילדים בארץ מתחילים את השבוע ביום ראשון הילדים בגולה מתחילים את השבוע ביום שני (חחחחחח איזה כיף לכם ) רק כמה דוגמאות קטנות יגיע עוד בהמשכים שלכם ענת מוגאס

טוב לקרוא

אנשים שגדלים בארץ- תמיד מתלוננים על מה שקורא כאן ושהם היו רוצים להיות בחו``ל. גם כאן בעבודה מישהי ספרה לי שהבת שלה גדלה בחו``ל עד היום (היא בת 13) ואיך זה שונה לגדל ילד בחו``ל לעומת הארץ- שכאן יש חברים שבאים וחוזרים והכל כיף וכולם חברמנים ובחו``ל משעמם- אחרי בית ספר חוזרים הביתה וזהו. אני זוכרת אז כשהיא ספרה לי ממש עמדו לי דמעות בעיניים -טוב לשמוע. מחכים לכם כאן, במקום הטבעי לכל היהודים...

לי28

New member
איזה כייף...

ענתי מתוקה שלי... תודה איזה כייף לשמוע את הבדלי החינוך... מצפה לעוד שלך לי28 וחוץ מזה התגעגעתי המון המון...

למעלה