כמה זה עולה לעשות

ARIK667

New member
כמה זה עולה לעשות

ביטוח לנהג חדש ונהג צעיר? כמה זה עלה לכם?

Krishi

New member
זה שונה מרכב לרכב

ומחברת ביטוח לחברת ביטוח אישית לי זה עלה חינם כי זה אוטו חברה... מציע לך לשאול את סוכן הביטוח שלכם

wil

New member
חינם זה דבר יחסי

הבעיה העיקרית עם נהגים חדשים במכוניות חברה היא ההשתתפות העצמית הגבוהה במיוחד שרוצים עליהם במקרה של תאונה - לפעמים אפילו 450$.

Krishi

New member
תראה.. חינם אין שום דבר..

גם על האוטו חברה הזה אמא קיבלה איזושהי הפחתה במשכורת. אבל זה תשלום אחד תמורת הרבה דברים אחרים שכן באים בחינם... כמו דלק, תיקונים, טסט, ביטוח.. ככה שזה די משתלם..

costaet

New member
זה תלוי בכמה דברים

כמו כמה אתה נוסע... אם לא נוסעים הרבה מידי באוטו עם צריכת דלק סבירה זה בדרך כלל לא משתלם. תעשה לעצמך חישוב, היתה טבלה של אקסל בפורום מכוניות, אתה מוזמן לחפש ולחשב בעצמך... פשוט ברוב המקרים לא מחשבים נכון את העלות האמיתית של הליסינג, כי מפסידים בעקיפין הרבה יותר מאותם 2500-3000 ש"ח ברוטו (בפיצויים, קרן השתלמות, ביטוח מנהלים אם אני זוכר נכון...).

אוראל1988

New member
לדעתי

מבחינה מנטלית יש לך חופש תנועה גדול ואתה נוסע כמה שאתה רוצה כשיש לך דלקן וטיפולים חינם, אתה לא חושב לרגע אם לנסוע/לא לנסוע למקום מסויים, אתה נוהג איך שבא לך ואתה מרגיש כאילו שיש מישהו שדואג לך. אז גם אם הפסדת כמה עשרות שקלים בחודש, זה עדיף מאשר לא להפסיד אותם, אבל לנסוע בפרייביט שלך ולצמצם נסיעות, לשלם על נזקים, תאונות, בלאי וכו'.

Krishi

New member
../images/Emo45.gif

ול-costaet אני אחזור אליך בעניין הזה מאוחר יותר כאשר אני אברר מה בדיוק המחירים אצלנו ואיזה מהדברים בטבלה ההיא רלוונטים אלינו...

costaet

New member
יכול להיות שלך זה ישתלם

אבל לא לכולם זה משתלם. לפני מספר שנים הציעו לאבא שלי רכב חברה ואחרי חישוב מהיר התברר שזה יוצא הרבה יותר יקר מלהחזיק אוטו פרטי. אומנם אז היה לנו אוטו שלא עשה בעיות,ממש זול לאחזקה וחסכוני בדלק.

M o l

New member
יש מקרים שבהם רכב חברה זה לא

משתלם... ונעזוב את זה שרכבי חברה הם רכבים פחות מאובזרים (והרבה פעמים באיבזור בטיחות
) רק כדי להכנס לקבוצה 2.

costaet

New member
שקט נפשי זה חשוב

אבל לפעמים זה עולה כסף. כמו שאמרו רכב חברה זה לא תמיד משתלם, וזה שיקול שלך האם אתה רוצה שקט נפשי או קצת יותר כסף בכיס...

כן.....

אבא כבר הזהיר אותי לא להתקרב לשום דבר שעלול לגרום נזק חחח בנתיים אני בסדר גמור..........

למעלה