כמה זה הזוי ?

• פותח הנושא al19
  • פורסם בתאריך

al19

New member
כמה זה הזוי ?

רק שאלה פה לחברי הפורום
כרגע מה שהמצב, זה שאני נשוי לאשתי שנמצאת בפיליפינים...
והיא לא יכולה להגיע לארץ כי עדיין לא נקבעה לי פגישה במשרד הפנים ....
עם כל הרפרומה החדשה שנכנסה וכל הלחץ שיש להם נקבע לי תור רק לאמצע אוגוסט, (פגישה ראשונה שלי שם) ואז אני אצטרך להביא להם את המסמכים ...
(תמצית רישום, תעודת לידה, תעודת נישואים, סנומר, כל המסמכים חתומים ומאושרים ע"י השגרירות הישראלית במנילה)
ורק אחרי זה אני אצטרך לחכות לאישור שלהם
ורק אחרי זה אשתי תוכל לבוא לארץ...
הזוי !?@

השאלה שלי היא.. האם אני יכול להביא את אשתי לבנתיים עד לפגישה, ועד לתשובה שלהם, ורק לשנות לה את הסטטוס בפגישה שתיהיה לי ?

או שאני צריך לחכות עכשיו באמת חודש שלם... עד לפגישה ועד לאישור הסופי שלהם כדי להביא אותה...
כי כבר יש לי את כל המסמכים והאישורים ביד...

סקולנט

New member
מילת המפתח סבלנות

תתכונן ל 3 חודשים עד חצי שנה עד לאישור עבור אישתך (מיום הגשת כל המסמכים למשרד הפנים), אני חיכיתי מעל חצי שנה לאישור, לא יתנו לך להביא אותה "לבנתיים" תאלץ לחכות.
משרד הפנים מושכים זמן בכוונה כדי שאולי תתיאש ותוותר.
&nbsp

prizman

New member
מה הוא באמת?

זה ברור שבנתיב אין קונסול.
אבל אני לא לגמרי מסכים איתך..
הדבר האחרון שארתה להעביר בו את זוגתי זה את מסלול הייסורים של הכניסה לישראל.
אני לא מוכן שיתחקרו אותה על הקשר שלה ליהדות שלא קיים אפילו קצת.
נוח לי שנגור בתאילנד, זה לא מעניין אף אחד אם יש לנו דת כלשהי ומעולם לא שאלו אותנו על זה,
בינתיים הסתפקו בלראות שאני קיים. אף אחד לא ידע מה הדת שאין לי.

al19

New member
האם למישהו נוסף חיכה פה 3-6 חודשים ? נראה לי לא הרוב

ממה שהבנתי יש כאלה שגם חיכו שבוע.
אתה מרגע שהגעת אליהים, עם כל המסמכים, לא היה חסר לך כלום ואמרו לך , טוב תחכה לתשובה, וחזרו אליך רק אחרי 3-6 חודשים ???

למה לא הבאת אותה בתור תיירת ואז שינית לה את השהיה כבר פה ?
היא אישתך יש לך את כל הזכות להביא אותה בתור תיירת, ומקסימום שבעוד 3-6 חודשים יבקשו שתצא מהארץ ותחזור, אז שתצא למדינה קרובה פה ותחזור...
נשמע הגיוני יותר.

נשמע לי טיפה הזוי לחכות 3-6 חודשים שמעתי שאנשים מחכים בממוצע בין שבוע לשבועיים שלוש אם יש להם את כל המסמכים שצריך...

למעלה