כמה התגעגעתיייי

rachelMcfadden

New member
כמה התגעגעתיייי

לאמבר
סוף סוף הראו אותה היום והיא הייתה מדהימה כרגיל
תומאס חמווווד חחח קצת ריחמתי עליו שהוא רוצה לדבר עם אמבר והיא כל הזמן מסלקת אותו...מסכנים
בהתחלה השיחה של אריק וסטפני על פלישה הייתה משעממת
ורידג' הזה ממש מעצבן! כמה אפשר ללכלך על אמבר?
בכלל היה פרק לא מי יודע מה...אבל אמבר הצילה אותו
ואמאלההה
איזה חלום מזעזע היה לאמבר
סטפני הייתה בסדר בקטע היום...עם אמבר, אני מקווה שאני לא אצטרך לשנוא אותה *למרות שאני בטח כן
* אה ווי שכחתי לגמרי מקייטלין וריק...טוב ברור למה
שעמום טוטאלי
הם לא קשורים ולא מעניינים ונמאס לשמוע אותם כל הזמן מדברים על אותו הדבר

Shiri from the block

Active member
../images/Emo6.gif הפרק היום היה יפההה!!../images/Emo6.gif החלום הזה של אמבר הרגגגגגגג אותייי!!!!!!!!../images/Emo6.gif וראיתי את התמונה הזאת כשפירסמו פה את זה, אבל לא ידעתי שזה יהיה עד כדי כך מצחיק../images/Emo6.gif מממש נקרעתייי!!!!!../images/Emo6.gif ולראות את ברוקי שלי עם רובה ביד../images/Emo6.gif חחחחחחח ג-ד-ו-ל!!!../images/Emo6.gif ואמבר נראתה היום פשוט מהממת../images/Emo70.gif../images/Emo99.gif ותומאס היה כזה חמודי../images/Emo10.gif איזה מסכנים שפרידים בין אהבתם../images/Emo10.gif וריג' הזה באמת קרציה שהוא מכפיש את אמבר ככה../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif וברוקי שלי הייתה מדהימה כרגיל../images/Emo3.gif וקייטלין וריק אין טעם לדבר עליהם בכלל../images/Emo3.gif ואממ.. טוב, זהו.. אני אישית ממש נהנתי מהפרק../images/Emo9.gif

משפט אחד על הפרק

קייטלין וריק זה גועל נפש, שירדו מזה, הם עשו טעות (התסריטאים\מפיקים אנא אערף) שיודו, יסיימו את הפרשה הדפוקה הזו ויעיפו את מי שמשחקת את קייטלין

Shiri from the block

Active member
וואיי!! אז אם אתם כל כך שונאים את קייטלין וריק פשוט תתעלמו../images/Emo70.gif רק בגללם נהרס לכם הפרק../images/Emo2.gif איזה שטויות זה! פשוט תתעלמו מהם ותתייחסו לדברים האחרים שפרק!!

Shiri from the block

Active member
../images/Emo6.gif אמממ מהשמועות ששמעתי הם סתם יצורים שאף אחד לא אוהב../images/Emo12.gif../images/Emo6.gif

S c a r l e t t

New member
../images/Emo129.gifהחלום היה קורע

כל שאר הפרק נראה לי סתמי למדי אריק וסטפני די שיעממו (אריק אשם סטף
כרגיל) תומס ואמבר נראים לי כאלה מסכנים..לדעתי שפשוט יברחו הכי טוב בשבילם

יניב1

New member
באמת היה פרק טוב, ולי שפיספס

סצינת החלום של אמבר נמצאת עכשיו באתר, כמובן להורדה. ובאופן כללי, חוץ מהזוג המאוס (לא צריך באמת להזכיר במי מדובר, נכון?) היה אחלה פרק. סוזן במשחק נהדר כרגיל (כבר פרק שלישי ברציפות), אדריאן בשואו הורס ואפילו דרו (תומאס) שהולך ומשתפר. למרות שראיתי רק קטעים מהפרק, ולא הכל בשלמות היה ממש בסדר. כן ירבו!

Shiri from the block

Active member
יאא באמת תודה../images/Emo6.gif עכשיו אני אוכל להיקרע מצחוק פעם אחר פעם../images/Emo6.gif כל הכבוד יניבושש!!!!!!!../images/Emo25.gif../images/Emo24.gif

Shiri from the block

Active member
חחח סורי אבל אותי זה ממש ממש קרע מצחוק../images/Emo3.gif אני עד עכשיו צוחקת מזה../images/Emo6.gif והיא בהחלט הייתה מהממת היום../images/Emo70.gif

girlontop

New member
אני צנצנת

אם השחקנים לא נקרעו מצחוק כשהם צילמו את הסצינה הזאת. מעולה!

Shiri from the block

Active member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif אין לך מה לדאוג לדעתי, את לא תיהיי צנצנת בזמן הקרוב../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif זה הדבר הראשון שעלה לי בראש כשראיתי אותם!!!../images/Emo6.gif בטוח שאחרי זה הם התפוצצו מצחוקקק../images/Emo6.gif

למעלה