כמה הרהורים

כמה הרהורים

שלום לכולן/ם, 1) שמתם לב, שלפי ימי ההולדת ש-Goddess of Light הביאה, רומאו יותר מבוגר מדנילו? לא נראה, נכון? 2) אני מאד מקווה שאיריס לא תכבוש את פדרו בסוף. לה, יותר מכולם, מגיע סוף כמו של אמא שלה... 3) אחת שהתחלתי לשנוא זו אמא של קפיטו. עד לפני כמה פרקים ראיתי בה עיוורת, שלא יכלה לראות שהבת שלה יורדת לזנות כדי לפרנס אותה. עכשיו אני רואה איזה מושחתת היא מהיסוד. ביי.

סקרן= התגעגעתי אלייך ../images/Emo11.gif

לגבי הגילאים של רומיאו ודנילו======באמת לא נראה .אבל כלמודת ניסיון הכל בגנים..עור טוב = גישה חיובית לחיים ואז נראים יותר צעירים.לדנילו באמת לא היו דאגות עד עכשיו.......עד שריטה עם ה-"פתיתה" פתחה לו את השער לגן העדן.אולי עכשיו נראה איך שערותיו מלבינות בצדעים....... לגבי סעיף 2 שלך = אני חושבת שבשום אופן אסור לקוות שמישהוא ימות.......גם אם זה סרט......וואללה - נפלתי על הראש עם הרצינות הזאת.האיריס הזאת לא משתנה ואני סגרתי בפניה את ליבי....... סעיף 3 - מסכימה מאוד.כתבתי על האמא הזאת שהיא בת- אלף שמשתווה לכל פולניה שאוהבת כסף.......

ElinorL

New member
חחחחחחחח פאצ'ולי הרגת אותי!

פולנים שאוהבים כסף! (בדיחה אישית) בכל אופן אני לא חושבת שאיריס צריכה למות ואני אוהבת אותה מאוד ופשוט מבינה שהיו לה הרבה תיסבוכים בתור ילדה ובגלל זה היא ככה כי אחרי הכל כולנו ככה (אני בדיוק לומדת פרויד במגמת פסיכולוגיה :)

ים כחול

New member
גם אני התייאשתי מאיריס...

כל פעם אמרתי לעצמי .. הנה אוטוטו יתרחש השינוי מקצה לקצה שכולנו חולמים עליו ... זה התחיל ממות אמה , הייתי בטוחה שהיא תתבגר בבת אחת אבל לא .. היא המשיכה להתנהג כילדה מופרעת חסרת מעצורים . אחר כך כשקאמילה חלתה היה ניצוץ של כאב בעיניה וכמעט חווינו אור במנהרה אך הלנה החטיפה לה מכות נמרצות וראינו איך האור הזה נכבה ממש לנגד עיננו וחבל ... אבל אי אפשר להאשים את קאמילה שכבר בטנה הייתה מלאה בכעס כלפי איריס ואפילו החיבוק של איריס לא השפיע עליה . ... אין לדעת מה יגרום לאיריס להתעורר ולהתבגר אני כבר התייאשתי . אולי זו תהיה הפתעה לא צפוייה , נראה .. מה שבטוח היא ופדרו מתאימים מאד מאד !! הם יאמללו זה את זה יופי אולי מגיע להם .

ElinorL

New member
חחח מין מצא את מינו

אבל באמת הם מתאימים! חחח שתי הדפוקים האלה אני חושבת שאם פעם אחת איריס תתחיל בשינוי ולא יהיה מה שיעצור אותה היא עוד יכולה לעשות את זה! אני לא מתייאשת כ"כ כמהר :)

ים כחול

New member
../images/Emo6.gif הלוואי ....

בפרק האחרון פדרו ממש עקב אחריה עם הבחור הצעיר וברגע האחרון הציל אותה מנשיקה כפוייה איתו , מה שאומר שאכפת לו ממנה . עניין של זמן עד שזה יקרה ויהיו יחד
הוא גם פינטז עליה באחד החלומות שלו , עוד סימן . לאט לאט היא משפיעה עליו .

eti Gianecchini

New member
גם לדעתי רוב הסיכויים הם שפדרו

ואיריס יהיו ביחד. אני לא התיאשתי מאיריס ואני ממשיכה לקות שהיא תשתנה, וזה בטוח יקרה מתי שהוא....

לפי דעתי, ואני רק משארת, לא קראתי

את זה בשומקום! איריס היא זו שתציל את קמילה בעזרת בדיקת דם שהיא תחליט לעבור... זכרו מה אמרתי לכם, ועם לא איריס אז פדרו, אבל מה שבטוח- אלנה לא תיכנס עכשיו להיריון!

../images/Emo25.gifברור שלפדרו איכפת מאיריס,

בפרקים האחרונים ממש רמזו לנו את זה: כשהוא חלם עליה נשכבת עליו, כשהוא הסתכל לה על התחת שהיא ישנה... הרור פשוט ברור!!!

למעלה