כמה הקלתם עליי!

• פותח הנושא BWS
  • פורסם בתאריך

BWS

New member
כמה הקלתם עליי!

לא תאמינו כמה הקלתם עליי בזה שכתבתם שלא היה ולא נברא הפרק עם סנופקין שמתעורר כיתום וכל סיפור המומינים היה חלום! מאז ששמעתי את זה זה ישב לי על הלב, ולא הצלחתי להוציא את זה מהראש אז החלטתי לנקוט עמדה ובאתי לפורום הנהדר הזה, ואתם סידרתם לי את הכל. תודה!!!

Witchcrafts

New member
../images/Emo140.gif מי ייתן וירבו כמוך.

זה פשוט עונג לקרוא הודעות כאלה. תבורך! P-:

כיוון שאני רשע אהרוס לך משהו.

בספר Moominvaley in November מסתבר שאכן, המומינים וכל מה שכרוך בהם הם רק בדמיון של הומסי (Toft במקור). יוצרי הסדרה (אם יורשה לי להעיר - היפאנים החפיפיניקים) השמיטו משום מה את הספר הזה - הוא עצוב מדי, לא קורה בו מספיק, פחות מדי עלילה ויותר מדי מחשבות. על כן דווקא כשהגיעה אליי השמועה שמא אכן קיים פרק אחרון כזה הרמתי ראש לאמור, שמא מחוסר תקציב (להלכה) ושכל (למעשה) קיצרו את העסק לפרק אחד, וכמו"כ השתמשו בסנופקין המוכר והאהוב במקום בטופט - שהוא טיפוס חדש, ומקומו מכיר אותו בתוך אוסף של טיפוסים חדשים בספר שהזכרתי - אך מכל מקום עשו משהו. מסתבר שלא, הרי תמיד אפשר לעשות כסף מעוד פרקים אידיוטיים ונמרחים לאין ספור אודות דודות מסתוריות, מכונות זמן ופטישי-אוויר בצבע סגול-זרחני המרחפים באוויר לכיוון מומינאבא, שהחל לאחרונה לעסוק בתחביב חדש, טיפול בברווז-נפץ משנות הארבעים, 138 מ"מ ללא רתע, כשברקע מומינטרול והתזמורת הפילהרמונית של ההמיולים מנגנים את המרסלייז. ומה יותר נאמן למקור מזה.

מתנצל על התגובה הלא ברורה והנזעמת.

בספר moominvaley in november, מופיעה דמות בשם טופט. טופט משתייך כנראה לגזע ההומסי וכפי שניתן להסיק הוא פילוסוף רציני. הוא חי לבדו בסירה נטושה של ההמיול. כל ערב לפני השינה הומסי מספר לעצמו סיפור על העמק, הוא הולך לאורך הנחל ומגיע לעמק מומין, 'על המרפסת עומדת מומינאמא, והיא נראית בדיוק כפי שאמא צריכה להיראות... ' כל ערב, בדיוק אותו הדבר, עד שהוא נרדם. ערב אחד הוא מגיע עד המרפסת ולא מצליח לראות יותר בבהירות. בערב שאחריו - רק עד הגן. כל ערב הומסי מצליח לראות פחות ופחות. הוא מחליט לצאת אל עמק מומין. המומינים אינם, לעומת זאת הוא פוגש שם, מלבד סנופקין ובימבולונת, גם טיפוסים חדשים; בין יתר הדמויות בספר - המיול נמרץ מן הסוג הרועש, זקן אנוכי בשם סבא גראמבל ('they're having a party'), פיליונק שקצה בחייה ועוד. לכולם יש דבר במשותף - בשלב מסויים הם החליטו "אף אחד לא אוהב אותי, אני הולך אל המומינים." שם הומסי כבר לא יכול לספר לעצמו על עמק המומינים, לכן לפני השינה הוא קורא בספר של מומינאבא על צלופח החשמל, מאז כל לילה הומסי מספר לעצמו על הצלופח הזה - ולפתע הצלופח קיים, הוא משתלב בסיפור, בתחילה כחיה זעירה ומסכנה שהומסי שומר שהמיול לא ידרוך עליה, אחר כך כמפלצת שמסתתרת ביער והומסי הולך בערבים להרגיע אותה, שלא תאכל את כולם. הכל כמובן כיד הדמיון הטובה על הומסי. לבסוף מתברר מעל לכל ספק, שכשם שהצלופח הוא פרי דמיונו הקודח של הטופט כך גם המומינים, עמק מומין וכל השאר. לא לבעלי לב חלש.

BWS כתב שהוקל לו

כשקרא שאין קטע שבו מגלים שהכל היה חלום. אני מכביד עליו שוב לאמור כי אכן, הכל היה חלום, זה נורא עצוב ובסוף כולנו נבכה אבל אין דבר, טוב למות בשביל הארץ.

B o N u s

New member
ל-א ה-י-ה ד-ב-ר כ-ז-ה מ-ע-ו-ל-ם

אז אתה אומר אז מה? לא היה. יש כבר מלא הוכחות שזה לא היה, אתה סתם יוצא שקרן.

MCRRuLeS

New member
אז זה היה חלום או לא?

B o N u s

New member
XD

קראתי וגם תום קרא. ואופס, לא היה שם אף דבר על סנופקין וחלומות בנוסף לזה היוצרים מחו"ל לא יצרו דבר כזה אז מה אתה ממשיך לברווז [לברווז?!?!
WTF?!?!?!?!?!?
]

MCRRuLeS

New member
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

מזה לברווז באמת..?כאילו,מלשון ברווז??חחחחחחחXDDDDDDD

למעלה