כמה הערות...

G4rfi3ld

New member
כמה הערות...

א. שלי, אחלה שהוספת קישור לתוכניות להורדה, אבל גם כתבת שם "צויפם" במקום "צופים" וגם אולי כדאי לשנות את הנוסח ל"תוכניות להורדה חופשית" או משהו כזה. ב. אסף, אחלה סטיקרים. ג. הערב מוזיאחלה עם כל מיני גיטרות אקוסטיות, למשל: מוגיסון, פרושיאנטה, קראודד האוס, טים באקלי ועוד. ד. לשדרנים שמשדרים מוזיקה מהמחשב: נא להשתמש בקבצי אמפי3 באיכות 192 ומעלה, בהחלט שומעים שאיכות הסאונד פחות טובה בקבצים של 128 או 160.

G4rfi3ld

New member
יצא במקרה, זה מתחנף להרבה אנשים

יהיה גם לנאגן, אם כבר בליסה עסקינן.

וואו,

עכשיו זה כבר ממש נראה כאילו אתה מנסה להתחיל איתה או משהו

G4rfi3ld

New member
יש לי חברה, תודה. וגם ר"ש

1. Buckethead – Big Sur Moon 2. Mugison – Murmur 3. Bruce Springsteen – The Ghost of Tom Joad 4. 16 Horsepower – Black Soul Choir (live, banjo version) 5. Chris Cornell – Seasons 6. PJ Harvey – C'mon Billy (acoustic studio version) 7. John Frusciante – Carvel (acoustic) 8. Mark Lanegan – Riding the Nightingale 9. Tim Buckley – Phantasmagoria in Two (live) 10. Crowded House – Four Seasons in One Day (live) 11. John Lennon – Working Class Hero 12. Stone Temple Pilots – Pretty Penny 13. Faun Fables – House Carpenter 14. Devotchka – You Love Me 15. Ween – Cold Blows the Wind (live)

kesher music

New member
יש לי פלייליסט וגם ר"ש

קשר מוזיקלי: שירי שיברון לב, אהבות נכזבות ודיכאון. 1. Neil Young / only love can break your heart 2. Joss Stone / spoiled 3. Radiohead / thinking about you 4. Beck / guess I'm doing fine 5. שרון ליפשיץ / קשה בלעדיך 6. The Cure / pictures of you 7. Secret Machines / alone jealous & stoned 8. Skine / trashed 9. Fiona apple / paper bag 10. Sonic Youth / superstar 11. Bill Withers / ain't no sunshine ובלי קשר: 12. Bobby Mcferrin / don't worry be happy ----- כי אני לא יכולה לסיים שידור בדיכאון. האמת, לא היה ממש מדכא בשידור. אולי בזכות האורחת, תודה לאביבה. שבוע טוב לכולם! טליה

למעלה