כמה הערות.....

patael

New member
כמה הערות.....

לדעתי באופן כללי הלוגו שלכם חסר כל אסטטיות עיצובית, המסר שלו אמנם ברור וחד, אבל הוא נראה כאילו היה של אתר WAREZ ב up.co.il של חברה בכיתה י'. אני חושב שהלוגס של המתחרים יותר נעימים ויותר מכבדים אותם. לגבי העיצוב החדש: אני לא מבין מה עשיתם לעצמכם?! לקחתם את העמוד הישן (והלא משהו) והפכתם אותו לפחות יעיל, למה? עד עכשיו, העמוד היה פרוש לכל הרוחב, מה שאיפשר יותר תכנים. עכשיו, לפחות 30% מהמסך פרסומות 50% ריק- ל ב ן , למה? המעבר המרפרף על דפי האינטרנט הופך אצלכם להרבה יותר קצר. יש גם אי סדר מסויים וחוסר איזון בין ימין לשמאל. העיצוב הזה לא מביא שם דבר חדשני, כלומר הוא זהה כמעט לחלוטין למתחרים הבולטים שלכם, חבל זה מביא גולשים. תכנים: חוסר בתכנים בולט למבוגרים, אולי האתר הוא רק לגילאי 13-20 אז זה בסדר. אם לא, חסר חדשות עולם המחשבים, אומנות וכו'. מילה טובה? אין על הפורומים שלכם. מקווה שתגיבו כמו שאני הגבתי. לגבי התכנים:

j i m m y

New member
../images/Emo45.gif צודקת!!!

וגם הצבעים חסרים, בנוסף לכך שאפשר לעשות רקע לדף שלא ישאר לבן. אבל דבר אחד - כל הפאנל מצד ימין הוא גאוני! אפשר קצת לצמצם אותו הצידה, שיהיה יותר צר.. ולהתחשב בכך שכמעט כולם גולשים היום ברזולוציה של 1024X768 (או משהו כזה)

למעלה