כמה המלצות

EmGee

New member
כמה המלצות

Static-X and Dead Prez - (It´s Bigger Than) Hip Hop - שילוב קלאסי בין ראפ למטאל. אחד מהשיתופים הראשונים והמשובחים ביותר שהיו בתחום. Snow - Informer - שיר שאני בטוח שכולכם מכירים רק לא יודעים שקוראים לו ככה. אפשר להגדיר אותו בתור שיר המקרנה השחור מרוב שהוא ממכר וקליט. Articolo 31-Cosi e Cosa - שיר ראפ באיטלקית, מומלץ מאוד גם לאלה שלא מכירים את השפה cypress hill - make a move - שיר אולדסקול קלאסי של ההרכב המצוין הזה רק למי שאוהב בייס דראם חזק.

omritoto

New member
וזזים עם הבאסCosi e Cosa

הם שירים ממש ממש דומים. אם לא תשימו לב למילים (שבטח בשתיהם לא משפיעות וחרא של ליריקה. זזים עם הבאס של סאבלימינאל וArticolo 31-Cosi e Cosa מאוד דומים בקצב

EmGee

New member
דבר ראשון אני לא מוצא שום קשר בין

שני השירים. פשוט שניהם קצביים. ובקשר לליריקס נכון שבזזים עם הבס אין ליריקס מדהים או משהו אבל הוא די טוב ובשיר של ארטיצ´ולו הליריקס באמת טוב. חבל שאתה מזלזל בדברים בלי להבין אותם.

omritoto

New member
אני לא זילזלתי

אבל אני רק שמעתי את שניהם אחד אחרי השני איזה פעם, והם נשמעו לי ממש דומים. שנית, נראה לי שהליריקס ב אקוסי אקוסה הוא גם לא משהו עמוק, כי קלטתי שם כמה מילים וזה גם מדבר על נושאים כאלו כמו שבזזים עם הבאס ותקן אותי אם אני טועה, כי אני לא אלוף באיטלקית

EmGee

New member
הנושא הכללי של השיר הוא פחות או

יותר מסיבות וכל זה אבל זה לא אומר שהליריקס גרוע כי הוא באמת טוב. כמעט כל השירים שלו/שלהם (עוד לא קלטתי אם זה זמר או להקה) הם שירי מסיבות ואין בזה שום דבר רע.

omritoto

New member
זה להקה

גם אני אמרתי שאני לא רואה בזה רע אבל אני פשוט לא אוהב את הליריקה הזאת. ואולי אני גם יחפש לך תמונה שלהם

thug4life

New member
קצת מגוחך אבל

את Static-X and Dead Prez - (It´s Bigger Than) Hip Hop הכרתי ממשחק מחשב - דייב מירה או אחד מאלו ופשוט נדלקתי עליו חזק ביותר

Pace

New member
לא מדויק...

" - שילוב קלאסי בין ראפ למטאל. אחד מהשיתופים הראשונים והמשובחים ביותר שהיו בתחום" משובחים - כן. מהראשונים - ממש לא.

EmGee

New member
צודק, טעות שלי השיר משנת 2000

לא יודע למה אבל הייתי בטוח שהשיר יותר ישן

למעלה