כמה הודעות

כמה הודעות ../images/Emo32.gif

מאמר שקישרתי מזמן וכרגע קיבלתי אישור לפרסמו כמאמר , אז הינה המאמר בנושא אחריות מקצועית ארוך אבל ( לדעתי) חשוב . מטפלי הפורום עודכנו , מטפל שעדיין לא הוכנס מוזמן לשלוח אלי את פרטיו - הערות והארות נוספות יתקבלו בברכה. תודה לכל הגולשים שמעבירים לי פידבקים במסרים , לעיתים לוקח לי זמן להגיב ולטפל - אבל הכל מתקבל בברכה
. ולגבי מפגש הפורום , עדיין אין מקום סגור - אשמח לקבל עוד הצעות בנתיים מסתמן אולם בתשלום בסביבות 15-20 ש"ח לאדם - סביר? ולסיום כמה מילים מה
.. הפורום בהנהלתי חוגג יומהולדת שנה בימים אלו... בהזדמנות זו אני רוצה להודות לכולכם : לכל אלו שטורחים ונכנסים בזמנם הפנוי , עונים בסבלנות ובמקצועיות ראויה לציון לכל השואלים, תוך כדי הפריה הדדית בין המטפלים וזאת ללא תמורה או פרסום כלשהו. לכל אלו שיושבים וטורחים לכתוב מאמרים המפורסמים בפורום להעשרת הידע של כל אחד ואחת מאיתנו, וכמובן לגולשים שנותנים בנו אמון ונכנסים לשאול על בעיותיהם.. לכולכם תודה על שיצרתם פורום מקצועי ואמין שכזה
יעל

שמש א

New member
תודה לך!

ראשית כל הכבוד לך על הפורום הפורה שיצרת
לכל חברי הפורום ושוב במיוחד תודה רבה ליעל על הבית החם!!!

בובי

New member
לדעתי זה נהיה הפואום המוביל בארץ

לאחר גסיסתו האיטית של הפורום לרפואה סינית בוואלה. כך לפחות זה נראה לי

שמש א

New member
בובי

אגב, הפורום לרפואה סינית של וואלה נסגר לחלוטין! וואלה החליטו לסגור אותו וניר עבר לפורום של תמורות החדש.

בובי

New member
לא נסגר

לי יש את הלינק הישיר לפורום http://community.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=f/index&forum_id=1271&cat_id=314

שמש א

New member
כן, יש לי גם, אבל...

למיטב הבנתי, מי שאין את הלינק הישיר לפורום (מהעבר) אין לו כל אפשרות להגיע אליו היום. תקן אותי אם אני טועה.

בובי

New member
אפשר להכנס

מהדף הראשי של וואלה לבחור פורומים ואז במקום לבחור קהילות לבחור פורומים. דבר שמציג את רשימת כל הפורומים. הפורום רפואה סינית נמצא תחת הכותרת בריאות בצד שמאל למעלה. מקווה שהבנת את ההסבר.

בובי

New member
צודקת

ראיתי ונכנסתי חשבתי שזה אותו פורום עד ששמתי לב מי מנהל הפורום

שמש א

New member
זהו בדיוק - שאין היום פורום ´אחר´!

חס וחלילה - הפורום ´האחר´ ז"ל. הפורום המוביל לרפואה משלימה בישראל הוא הפורום הזה!!!

ושמש כהרגלה צודקת

יש גם פורום של רפואה סינית בוואלה (משום מה הם שמו אותו בקטגוריה של הנשים?) הוא בחיתוליו עדין, But it´s not my cup of tea

odeia

New member
יעל, תודה על הפורום הנהדר ותודה לך

על כל הנתינה הרבה שאת נותנת, כבר שנה שלמה. נקווה שיעמוד לך הכח להמשיך ככה עוד. מודה לך מכל הלב ולכל שאר משתתפי הפורום אורנה

m_katzmann

New member
עד 120../images/Emo140.gif

היי יעל, הפורום הזה בזכותך הפך לפורום שנעים מאוד לגלוש בו. אני נהנית מאוד לגלוש בו ומאחלת לפורום ולך הצלחה בעתיד. מאיה

Einatm

New member
וואו, כברעברה שנה?

כל הכבוד לך אשה יקרה, אכן הרמת כאן פורום לתפארת אחרי דשדוש מוזר שהיה כאן לפני שהגעת. מגיע לך כל הקרדיט שבעולם וכל התודה שרק אפשר להגיד!!! ובאופן אישי.. תודה על שאת סובלת אותי

איך שנה עוברת לה, ככה מהר ובלי משים

נכנסתי לפורום לפני חודשים רבים בתחושה של זרות מסוימת. היום יש בפורום תחושה משפחתית משהו של: אנחנו. נוצרה כאן אחווה בין מטפלים, הפרייה הדדית ויש לנו גם את ה´מריבות´ המשפחתיות - פה ושם... זה לא קל לתחזק כך את הפורום, יום יום לאורך זמן רב. לכולנו יש זמנים בהם אנחנו ´תופסים מרחק´, לוקחים זמן לעצמנו. אנחנו לא ממש מאפשרים לך את הזמן הזה. הסיבה היא, שאת יעל, היא מי שאחראית לאופי הפורום. זה לגמריי שלך. כולנו יודעים, שלוותר עלייך, זה לראות את הפורום משתנה. ואמרו כבר לפניי, אלו שמכירים פורומים אחרים: זהו פורום מקצועי ונעים. אנחנו (אני מרשה לעצמי לדבר גם בשם האחרים) רוצים שתמשיכי את מלאכת הקודש. אנחנו רוצים לראותך מסכמת עוד שנה, ועוד חמש... מה את אומרת? איך אנחנו יכולים לתרום לכך? אתחיל עם
ע נ ק י שאומר: יישר כוח!! ועוד
ד ו ב י שאומר: את נהדרת!! אני אוהבת אותך!! ולסיום
ח ב ר י שאומר: אנחנו איתך, לאורך כל הדרך...
לחיי הפורום הנפלא, ולחיי מנהלתו
להמשך ההצלחה לסייע לקהל הגולשים

למעלה