יעל קליימן
New member
כמה הודעות ../images/Emo32.gif
מאמר שקישרתי מזמן וכרגע קיבלתי אישור לפרסמו כמאמר , אז הינה המאמר בנושא אחריות מקצועית ארוך אבל ( לדעתי) חשוב . מטפלי הפורום עודכנו , מטפל שעדיין לא הוכנס מוזמן לשלוח אלי את פרטיו - הערות והארות נוספות יתקבלו בברכה. תודה לכל הגולשים שמעבירים לי פידבקים במסרים , לעיתים לוקח לי זמן להגיב ולטפל - אבל הכל מתקבל בברכה
. ולגבי מפגש הפורום , עדיין אין מקום סגור - אשמח לקבל עוד הצעות בנתיים מסתמן אולם בתשלום בסביבות 15-20 ש"ח לאדם - סביר? ולסיום כמה מילים מה
.. הפורום בהנהלתי חוגג יומהולדת שנה בימים אלו... בהזדמנות זו אני רוצה להודות לכולכם : לכל אלו שטורחים ונכנסים בזמנם הפנוי , עונים בסבלנות ובמקצועיות ראויה לציון לכל השואלים, תוך כדי הפריה הדדית בין המטפלים וזאת ללא תמורה או פרסום כלשהו. לכל אלו שיושבים וטורחים לכתוב מאמרים המפורסמים בפורום להעשרת הידע של כל אחד ואחת מאיתנו, וכמובן לגולשים שנותנים בנו אמון ונכנסים לשאול על בעיותיהם.. לכולכם תודה על שיצרתם פורום מקצועי ואמין שכזה
יעל
מאמר שקישרתי מזמן וכרגע קיבלתי אישור לפרסמו כמאמר , אז הינה המאמר בנושא אחריות מקצועית ארוך אבל ( לדעתי) חשוב . מטפלי הפורום עודכנו , מטפל שעדיין לא הוכנס מוזמן לשלוח אלי את פרטיו - הערות והארות נוספות יתקבלו בברכה. תודה לכל הגולשים שמעבירים לי פידבקים במסרים , לעיתים לוקח לי זמן להגיב ולטפל - אבל הכל מתקבל בברכה