כמה הודעות!....

לאו14

New member
חחח../images/Emo141.gif

למה לא השקעת? את לא אוהבת את פורים? אם אני הייתי פורים הייתי נעלבתת
סתאאםם!! כן..חברה שלי אופססיבית לפו הדוב..אז התחפשנו לזה.. השנה יש לנו כמה רעיונות.. הכיי הכיי מבוקשים בינתיים זה 1.שקיות תה[כאילו ויסוצקי וזה..!!] 2.שוקולדים[מקופלת, כיף כיף וכל זה!!] וזהו.. חח אם הייתה לי תמונה שלי עם התחפושת של שנה שעברה הייתי מראה לכם!!

שוקולדים נשמע טעים.. ../images/Emo211.gif../images/Emo39.gif

אל תעלבי פורים חמודי... פעם אחת התחפשתי להודית (אני אפילו לא צריכה להתחפש לזה, זה מה שאני. חח.) והתחפשתי לחיפושית כמו שהתחפשתי לכלב דלמטי האמת אני כבר גדולה בשביל להשקיע בתחפושות אולי השנה אני לא אתחפש..
יש אצלכם תחרות תחפושות? כי אין מצב שלא תנצחו בשום תחרות

skaatit 1

New member
חחח....איזה בובה../images/Emo70.gif../images/Emo42.gif

התחפשת להודית
גמאני...כשהייתי קטנה
וגמאני הודית...חחחחח

skaatit 1

New member
יפה לך שחרונה../images/Emo8.gif../images/Emo42.gif

איזה יופי...3 הודיות יש פה

skaatit 1

New member
חחחח...גמאני לא ידעתי../images/Emo42.gif

שאת הודית...
איסה כיף

לאו14

New member
חחח כן יש-הכיי שווה בארץ!../images/Emo141.gif

יש תחרות כל שנה.. שנה שעברה זכינו מקום שלישי..!! כל שנה בבצפר שלי שווה בפורים! על הבוקר[אחרי שיש ת'משלוחי מנות בכיתות] כולם יוצאים החוצה וכיתות י"ב עושים תהלוכה..עם תרקטורים ומשאיות..עם התחפושות שלהם..היה תרקטור אחד עם מסוממים..אז זה הכל היה בצבע ירוק!!והם היו מלאים בעלים של גראס וזרקו עלינו אבקה[כאילו להסניף] היה אחד של דרדסים חרמנים ודרדסים ילדים טובים זה היה ממש יפה!! היה של חרדים שיורדים מהמכוניות ושרים אז הם חילקו לכולם מדבקות שהיה כתוב "השם אמר שטוב ללמוד פה ואני עוד האמנתי לו" או משו בסגנון הזה.. והיו של גאים וגאיות והם חילקו לנו מדבקות של "גם ניצה גאה ב*****" כאילו השם של הבצפר וניצה זאת המנהלת..!! בקיצורררר!!! שווה בבצפר שלי בפוריםםם!! [סורי על החפירה..אם אתם רוצים תקראו!!]

מגניב.. ../images/Emo39.gif

איזה מסטולים שכבת י"ב אצלך.. חח.. גם אצלינו לפעמים שווה בפורים. לפני שנתייםהיו ריקודים בלאגנים, גם תחרות תחפושות, וגם המורות התחפשו, ואפילו הביאו לבצפר שלנו את הדורבנים והדיימונדז. הכי קטע יום לפני פורים החלטנו שכל אחד מביא משלוח מנות ועושים הגרלה מי מביא למי (כמו כיתה א'), אז בפורים באנו עם המשלוח מנות והמחנכת שלנו שאחראית לכול האירועים החברתיים לא יכלה להיכנס לכיתה כדי שנעשה משלוח מנות מסודר, אז אחרי ההופעות כולם התחילו לאכול את של כולם, הם נראו כמו חזירים שאף פעם לא ראו ממתקים... הפורים הזה היה באמת שווה ומצחיק. אבל איזה מעצבן זה שדווקא להראלי אין להם כסף!!!!

shahar s

New member
שנה שעברה../images/Emo150.gif

התחפשתי לכיפה אדומה.. זה היה די נחמד
אני ממש אוהבת את פורים. ותמיד ממציאה רעיון ברגע האחרון.

simhit

New member
אין לי הרבה רעיונות....... ../images/Emo204.gif

תמיד שאני הולכת לקנות תחפושת בפורים ואני מגיעה לחנות ורואה את כול האביזרים- הכובעים, הכפפות, הציפורניים של המכשפה והאיפור המצחיק אז ישר באלי לקנות הכול חחחחחח
זו כזו מן תופעה מאוד מוזרה שלי אני תמיד מחפשת תחפושת שיהיה אפשר לקנות כמה שיותר אביזרים שאהבתי בחנות ולשלב אותם בה- כולם חייבים להכנס לתחפושת ולהתאים הם לא יכולים להשאר בחנות אם ראיתי אותם חחחחחח
שנה שעברה התחפשתי לנסיכת פופ עם עוד 2 חברות שלי כי סבתא של בת דודה שלי הייתה התופרת של התלבושות בפסטיגל של שנה שעברה חוץ מזה שהיא תופרת עוד תלבושות מיוחדות אז היא הביאה לנו ויצא מהמם ובת דודה שלי התחפשה לקמילה מקטנטנות זה היה אותו דבר {התחפושת} ולפני שנתיים התחפשתי לסוכריה
וזה היה מהמם, לבשתי חצאתי ורודה עם טול כזה ועם יהלומים ורודים וחולצה ורודה וכובע שמחובר אליו פאה ורודה ושמתי נצנצים ורודים ובבוקר של פורים שכחתי שהייתי צריכה לקנות סוכריה אז רצתי מהר לקיוסק וקניתי רק שהגעתי לבצפר באיחור רציני חחחחחחחח
השנה יש לי התלבטות קשה!! אני חייבת הצעות דחוףףף! תראו, יש לי שיער שחור חום כזה מעורב ואני מאוד אוהבת לעשות צמה אז חשבתי אולי לעשות שתי צמות ולהתחפש לאינדיאנית עם כול החרוזים וזה... ואין לי עוד רעיונות..........יש לכם רעיונות להציע לי?

shahar s

New member
../images/Emo25.gifתהני מותק! ../images/Emo150.gif

אם אף אחת לא לקחה..אז אני לוקחת על עצמי את המשחק שבועי/יומי/חודשי/שעתי? תהני בבת מצווה!

simhit

New member
יש מלא תחפושות.......גמאני לא יודעת

מה לבחור...... חשבתי על אינדיאנית...., אם מתחפשים עם עוד מישהי אפשר ל"שומדבר" שזה גם שום וגם דוור ואפשר לחיה כלשהי,מעודדת, בוקרת, טינקרבל, סופרוומן, אפשר להתחפש בקבוצה לחבורה של דרדסים, בת ים, מלחית, מלאכית, שוטרת, דיילת,סנטה קלאוס, פיראטית, צבעית,אסירה ושוטרת,אשת מערות, קליאופטרה,רקדנית בטן, אחות\רופאה, צוענית,ספרדייה,משרתת,קברט, אלה יווניה,פיה אצילה\במיני\במקסי\, חצי מלאכית וחצי שטנית, יש עוד הרבה, את אפילו יכולה להמציא זה תלוי מה הסגנון שלך מה את אוהבת....
אוהבתותך בתאלושית! {אפשר לקרוא לך ככה? חחחחח} שמחית

skaatit 1

New member
תודה גם ממני......./images/Emo8.gif../images/Emo42.gif

גמאני ממש לא יודעת למה להתחפש ואם להתחפש....
אבל נתת לי רעיונות מעולים
חשבתי על טינקרבל...אבל איך להתחפש לטינקרבל
וגם ספרדייה זה יפה...
תודה שימחיתוש

simhit

New member
אני מתלבטת בין

אינדיאנית לטינקרבל - תלוי מה יהיה לי יותר קל להשיג... לטינקרבל צריך שרביט, כנפיים של פרפר לבנות\כסופות, שמלה ירוקה לא ארוכה מידי ואם יש נעליים שכבר לא צריך לצבוע בספריי כסף וזהו! הבעיה היחידה בזה שטינקרבל האמיתית היא בלונדינית ואני מאוד רחוקה מבלונד חחחח השיער שלי שחור חום מעורב אבל אם אני יתחפש למקורית אז אולי אני יקנה פיאה או יצבע בספריי... באתר הזה יש עוד כול מיני תחפושות נחמדות תכנסי: http://www.costume.co.il/thumbnails.php?album=15 והנה תמונה>

למעלה