כמה הודעות חשובות

• פותח הנושא א15
  • פורסם בתאריך

א15

New member
כמה הודעות חשובות

1) רוצים את השיר "No Roads Left"? אם אמרתם כן (הרבה אמרו) אז הנה הוראות: *כנסו לאתר Linkin Park Italy. ** אל תחליפו את האתר לאנגלית. *** תחפשו הודעה שהכותרת שלה היא: "Linkin-Park.It "No Roads Left **** אז חפשו בתוך ההודעה קישור שכתוב: (Download Diretto (By Hybrid Soldier ופשוט תלחצו על זה... 2) רוצים את שירים מההופעה של לינקין פארק בניו יורק? אז הנה הוראות לקבל אותם ואפילו מ-מיקרוסופט: * כנסו ל-Windows Media Player (רק הגרסה האחרונה בהחלט - גרסה ה-11) ** עכשיו לכו לכרטייסית Media Guide ותלחצו עליה. *** עכשיו תחפשו לפי השם הבא: Linkin Park **** בתוצאות החיפוש תחפשו את השמות של השירים החדשים ופשוט תלחצו על זה... 3) באתר לינקין פארק איטליה (קישור בהודעה 1) נמצא קישור לחלק ה-13 של LPTV המלא!... (גם כאן לא להחליף לאנגלית). זה לבנתיים, אם יהיה חידושים, אני ימסור אותן כאן (בלי שאתר לינקין פארק ישראל יקח לי את הבלעדיות על ההודעות).

א15

New member
הוספה לידיעה 2

בנתיים אי אפשר לראות את הקליפים, סורי, תצטרכו להסתפק ב-youtube.

א15

New member
תוספת לידיעה 1 ו-3

אפשר להחליף לאנגלית ולגלות את אותם ידיעות רק באנגלית (בנתיים אני לא מוצא את החלק ה-13 של LPTV)

א15

New member
המשך הודעה 1

הליריקה של No Roads Left: Standing alone with no direction How did I fall so far behind? Why am I searching for perfection? Knowing it's something I won't find In my fear and flaws I let myself down again All because I run 'Til the silence splits me open I run 'Til it puts me underground 'Til I have no breath And no roads left but one When did I lose my sense of purpose? Can I regain what's lost inside? Why do I feel like I deserve this? Why does my pain look like my pride? In my fear and flaws I let myself down again All because I let myself down In my fear and flaws I run 'Til the silence splits me open I run 'Til it puts me underground 'Til I have no breath And no roads left but one No roads left but one In my fear and flaws I let myself down again All because I run And the silence splits me open I run And it puts me underground But there's no regret And no roads left to run קרדיט: Linkin-Park.it

uk14

New member
תודה:) ובlpproject יש לינק להורדה של ההופעה ב

webster...ההופעה בניו יורד שהולכת להיות בבתי קולנוע או משהו...יש קישור לזה באתר הישראלי של לינקין פארק...לי כבר יש ת'הופעה במחשב וזה פשוט מטורף!@!@!@

LPMCR

New member
זהו אתמול מתי שרציתי להוריד זה לא עבד

והיום כן :S הזוי.

LPMCR

New member
או תודה!! איזה מאגניב!

ממש יפה!

למעלה