כמה הודעות חשובות!!!!!!!!!

כמה הודעות חשובות!!!!!!!!!

-
אסי המקסים שלנו נסע היום לח"ול ויחזור רק ביום חמישי.. אז שרשרו לפה כמה ברכות לנסיעה כדי שלפני שהוא יטוס או כשהוא יחזור הוא יראה את זה.. אסי מותק אוהבים אותך תחסר לנו נורא.. תהנה בחו"ל.. -היום כנראה או מחרר אנחנו אמורים לדעת תשובות מאייל מלול.. אני הולכת עכשיו לבצפר ומחזיקה אצבעות כדי שאני אשמע בשורות טובות ממיכאל עוד היום.. יאללה להתפלל היום אמור להגיע התאריך המקום והשעה.. וכמובן שאם הפרטים יגיעו הם יועברו אך ורק בינינו.. ולא כאן בפורום.. לא לשכוח.. לאב יו אוללל ויום מקסים לכולכם.. מושי,ליאתי ויסמינוששששש חולה עלייכן!!!!!!1

יווווו אסיי עוזב אני יתגעגע../images/Emo160.gif

יהההההה אסי תהנה המוןן בחו"ל ואל תישכח שאוהבים אותך כאן בפורום ואל תידאג הפורום יתפקד כמו שצריך חח למרות שזה שונה בלעדיך, תעשה חייםםםםםם ותחשוב על מאיושש תמיד תהנה זה בטוח!!! חולה עליך... נ.ב בקשר למפגש של מאיה אני מחכה כבר לתאריך אמן ויגיע היום מחזיקה אצבעות אמן אמן ... דיקוש,יסמינוש,ואביבוש,אני חולה עליכן המוניםם ומתה לראות אתכן כבר!!

מצטרפת לכל התגובות..../images/Emo24.gif

אסי אתה באמת אחלה של מנהל ותחסר לנו מאוד אבל נעשה את כל מה שאפשר כדי שהפורום ימשיך להתנהל כרגיל.. תהנה המוןןןן תעשה חיים ואל תשכח אותנו ואת מאיה לעולםםםם אוהבים אותך ורק שתחזור בשלום.. אמן ואמן..
ודיקוש אני מקווה לשמוע היום את המקום שעה והכללל אני מתה כבר לדעתתתת הכל.. ליאתוששש אביבוששש ודיקוששששששש חולה עליכם.. ומתגעגעתתת המוניםםםם

טיסה נעימה ... ../images/Emo13.gif ../images/Emo39.gif../images/Emo160.gif

כולנו נתגעגע ונחכה לך כאן .. ודיקוש בקשר למפגש - אם זה יהיה ב - 11/11 זה יהיה מצויין בשבילי .. מה לדעתך רוב הסיכויים הם על ה - 9/11 ..?

אסיייייייייייייי../images/Emo24.gif

תהנה
תהני כמה שרק אפשר לפני הצבא... אני מקווה שהפורום יסתדר בלעדיך

k a b o o k

New member
אסי../images/Emo24.gif

אמרתי לך הכול במסנג'ר, תהנה כמה שיותר
, ותחזור אלינו מהררררר.. נתגעגע

למעלה