כמה הגובה מפריע

כמה הגובה מפריע

בחורה שהיא בגובה של הבחור זה יפריע לכם?? אני למשל מעדיף שהיא תהיה 3 סנתים מתחתי ואז היא גם תוכל ללבוש עקבים אבל היא חייבת להיות גבוהה לכם זה יפריע אם היא בדיוק באותו גובה או יותר??

קליט

New member
אני לא כ"כ שם לב לגובה שלה

שתהיה בגובה שלי או 20 ס"מ יותר נמוכה - גם טוב . יש אנשים שמעדיפים אותה קומפקטית .

בננה148

New member
יש לי מגילה שלמה להגיד על הנושא....

׳ויהי בימי אחשוואוש .....״ סתם ....... אני חושבת שבחורה חייבת ליהיות יותר נמוכה מהגבר ... זה הרבה יותר יפה ... וגם אותו גובה זה לא כל כך נראה טוב .... והשאלה מה הגובה שלך ... עם אתה 1.50 אז תצטרך לצאת עם בחורות בגובה 1.47 מקסימום . ואם אתה 1.95 אז תמשיך לחפש למה בחורה בגובה 1.92 אין גם בשאנל...... יש לי חברה שהיא 1.70 ובעלה הוא 1.62 וזה נראה בהחלט לא משהו .... ואפילו קצט מפחיד....למה זה נראה שהוא הולך לידה כמו ילד טוב ומפחד לפתוח את הפה שלא תדרוך עליו ...הצלחה בחיים ......;)

קליט

New member
בננה

תחשבי על זה שוב, לא הכל זה ~הרושם~ . אם את מרגישה כך - תלכי לפי ההרגשה שלך - אין מה לעשות . לרוב, אין צורך לדקדק כל כך

בננה147

New member
צודק שלא הכל ׳רושם׳..

אבל יש גבולות....... לא כך??? אתה היית יוצא עם בחורה 1.90??

Lיבי

New member
ומה זה משנה

כמה זה מפריע לאחרים? השאלה כמה זה מפריע לך!

חלק מהטבעים שה נתן בנו

זה להתעניין מה אחרים חושבים על דברים אייך המבט שלהם על העולם וזה מה שאני עושה מתענין

שםאנילא

New member
פעם שמעתי שחובה על האישה להיות נמוכה מהגבר כי

איפה תשים כבר את המגש עם הבירה והגרעינים כשאתה רואה כדורגל? ח"ו... מה זה משנה? העיקר שהבחורה תהיה טובה ויראת שמים לא ככה?

שםאנילא

New member
פיתויים ברחוב?? אתה מדבר כאילו אם תתחתן עם הא

האשה הכי יפה אז לא תהיה מישהי יותר יפה ממנה... זה לא קיים.... תמיד תמצא מישהי יותר טובה או יותר יפה מזאת שבחרת זה דרך העולם... כשאתה מתחתן או בוחר אישה אתה צריך לדעת ולהפנים ולהבין שהיא הכי טובה בשבילך כי תמיד תמצא כביכול מישהי יותר יפה או טובה... אז ההגדרה שלך "לטעמך" זה רגע לפני החתונה שבו אתה מבין שהיא הכי טובה באותה נקודת זמן ואיתה אתה ממשיך עד הסוף... ברגע שאתה מאבד את זה הבית קורס... בברכה

בננה147

New member
שם אני לא .... סחטייןןןן...

תשובה קולעת וברורה למצב הזועק של ימינו אלה...... שיחקת אותה אחי .....

שםאנילא

New member
תודה...

אני לפעמים לא מבין את הספרים שאנשים כותבים כא

כאן איפה כתבתי שאני חושב שהיא תהיה הכי יפה יש אפשרות לפתוח בלוג שם תוכל לכתוב את כל החידושים שלך אל תעצור לכתוב עד שיאמרו לך דיי סך הכל כתבתי שהיא צריכה למצוא חן בעניי לפחות במה שחשוב ליי ותכתוב במקלדת ככה תכתוב יותר

למעלה