כמה הבהרות :

© DrorZi

New member
כמה הבהרות :

אני רואה לנכון לצמצם את המשחק של "תנחשו מי אני" היות והוא התחיל לתפוס שטחים נרחבים מהפורום. זה לא שאני לא מסכים לזה, להפך, למשל השאלה על יצרני המכוניות ב Z היתה נחמדה, אבל בואו נגיד ככה, כל עוד יש דיון בדף בנושא "מי מזהה מה זה" נא לא לפתוח עוד אחד, ברגע שהוא עובר דף אז תפתחו עוד אחד וככה יושאר מקום גם לדיונים מעמיקים בנושאים אחרים יש הסכמה ?
דרור זי, רס"ר הפורום

© DrorZi

New member
AC :

מחקתי לך את ההודעה כי אני חושב שיהיה יותר טוב אם תשרשר אותה לחידה קיימת, אני לא יכול לשנות מיקום של הודעות אז נא כתוב אותה מחדש. זה יקפיץ את ההודעה למעלה וככה ישימו לב שנוספה חידה חדשה אבל זה לא יעיף דיונים אחרים להסטוריה. OK?
דרור זי, לא יודע מה התשובה

ac cobra

New member
טוב

אני לי בעיה לכתוב אותה שוב שמע אתה פה ה"מלך"
אתה קובע איזה הודעה נשארת איזה לא ולמה אין בסמלים האלה אוגר או גירבל????? אבל לך יש את הבאג! אני רוצה גם סמל מיוחד (
תארגן לי אוגר או גירבל)
אני רוצה גם סמל של אוגר!!!!!!!!!!!!!!!
נ.ב כן המפקד

ac cobra

New member
אני מנקה לאוגר שלי כול שבוע .

את הכלוב לבד ומחליף לו את המים ואת המזון + נסורת ועוד

© DrorZi

New member
AC, תקרא טוב

אני מבקש ממך ל-ש-ר-ש-ר את ההודע שלך על החידה עם הכדורגל, לא לפתוח חדשה אלה לשרשר לחידה קיימת. תודה.
דרור זי

pomelit

New member
בקלילות

אתה רואה חידה בעמוד? סבבה כבר טוב (אתה יכול לבטל את התור לרופא העיניים). יש לך חידה מדהימה משלך/דרור מחק לך חידה כי היא לא שורשרה? יופי. תיכנס לחידה הקיימת, תכתוב נושא בסגנון - גם לי יש חידה/נראה אם אתם יודעים מי זה/אני יודע הכל ואתם לא/אחר. תכניס את החידה בתוכן ההודעה. ככה כל החידות ירוכזו בהודעה ראשית אחת, וכל 19 ההודעות האחרות בעמוד יוקדשו לעסקי מכוניות.

למעלה