כמה דעות שיש לי..

כמה דעות שיש לי..

מיגל הוא דפוק! הוא אשכרה חושב שבמקום שבו צ'ריטי נפרדה ממנו היה משהו שקשור באדמה וגרם לה לזה.. אם אתם רוצים לגרום לו לחפש את צ'ריטי האמיתי תעשו דרך קצת יותר הגיונית! ועכשיו שמיגל בא להגיד לצ'ריטי שהוא יודע למה היא נפרדה ממנו הרי ברור שהוא לא גילה את האמת!! כל כך צפויים!! ובן אדם - תקלוט כבר! היא נפרדה ממך! אף בן זוג לא היוה מתנהג ככה אם חברה שלו הייתה נפרדת ממנו.. הוא לא היה נראה כל כך שבור.. הוא התנהג כמו כל פעם שלצ'ריטי היה חזיון או שקרה משהו מוזר.. ותרזה תפסה תחת!! זאת אומרת שהיא סוף סוף הבינה שהיא יכולה לעשות הרבה יותר ממה שהיא נראית! ואייבי ורבקה די קיבלו את מה שעשו בחזרה..! תרזה הולכת לכסח אותם לגמרי!! אז קריאת עידוד לתרזה - גו תרזה גו גו תרזה!! והקטע הדפוק ממשיך - כולם חושבים שהם רצחו את ג'וליאן.. מתי תפסיקו עם זה? כאילו נראה לכם הגיוני שעשרה אנשים ירו בו בו זמנית ופגעו באותה נקודה?? לא!!! זה פשוט לא נראה הגיוני! איך שכל אחד אומר שג'וליאן שילם את מה שמגיע לו ושהוא מת ואז הוא אומר שהוא מת מבחינתי או שנראה לו שהוא מת.. דרוש - קצת השתפרות!!

תגיבו..!

עופר8

New member
תגובה

יש מישהו שלא סתום בסידרה הזאת ??? (חוץ מטאביתה) אני מניח שתעלומת ה"עאלק" רצח גוליאן קריין תימשך 20 שנה לפחות !!! ימשכו את זה עוד אלפי פרקים . לגבי תרזה - באמת GO THERESA !!! הסצינות איתה ועם אייבי היו שוות כל קללה שנזרקה שם.. איך שתרזה העמידה את שתיהן במקום .. מגיע לאייבי!! ממש ירתה לעצמה ברגליים עם המזימות שלה .ודרך אגב - מתי היא חושבת בדיוק לקום מהכסא גלגלים כבר ??? וכמה פרקים נצטרך עוד לסבול עד שימצאו את צ'ריטי ויפשירו אותה . או ששרידן הסתומה תפסיק ללכת בשנתה , תתעורר כבר, ותחזור להרמוני ללואיס. זה כזה טמטום ששום תושב בכל הרמוני לא זיהה את שרידן קריין . לא היום בפרק במטוס, לא כששרידן ואנטוניו היו בהרמוני וטיילו להם במזח. פשוט הסידרה הזאת לא מפסיקה להפתיע אותי בטימטומה.

למעלה