כמה דילמות..

tm2003

New member
כמה דילמות..

אני סיימתי היום את שיעור הנהיגה הרביעי, אני לומדת על רכב ידני. אני מאמינה שאני בלחץ כיוון שאני עדיין לא מסתדרת עם ההילוכים והקלאץ' אבל אני באמת שלא אוהבת את זה. אני מסיימת כל שיעור מזיעה ונרגשת שהשיעור הסתיים והבא יהיה רק בעוד שבוע (תקופת בגרויות עכשיו..). אין לי בעיה לעבור לאוטומטי כיוון שיש לי בבית מכוניות אוטומטיות. השאלה אם שווה לי לעבור כבר עכשיו? 4 השיעורים האלה ייספרו לי אם אני עוברת ללמוד עם מורה אחר? המורה שלי אמר לי שבתחילת השנה הבאה יחוקק חוק שבו יחוייבו האנשים ללמוד רק על האוטומטי, נכון? פפפפ.. מה לעשות?!

שטויות במיץ!!! זיוני שכל...

לא יחוקק ולא יעלה כזה חוק למה בדיוק??? יש סיבה מיוחדת? לא... דבר שני עדיך ידני!!! אני רק בשיעור 4 התחלתי הילוכים בשיעור 10 כבר תסתדרי עם זה!!!! דונט וורי בי אפי : או באנגלית don't worry be happy

Krishi

New member
את כולה שיעור רביעי...

יש לך עוד הרבה שיעורים כדי ללמוד לנהוג טוב בידני. אל תתייאשי עכשיו... תמשיכי ללמוד... אם אחרי נגיד 30 שיעורים בערך את מרגישה שאת לגמרי לא מסוגלת לנהוג על ידני אז תעברי לאוטומט..

אחרי 30 שיעורים?

אני חושבת שזה כבר מוגזם.. אם אחרי 10-15 שיעורים עדיין לא מסתדרים בכלל עם הקלאץ והעברת ההילוכים...לדעתי כדי לעבור לאוטומט

danduuu

New member
האמת גמאני לא מסתדרת טוב עם

ההילוכים האלו זה משגע אותי ואני בשיעור 17 כבר אבל אני לומדת על זה ומחכה שכשיהיה לי רישיון אני אנהג על האוטומטי ..אני חושבת שזה עדיף ללמוד את הההילוכים אפילו שזה מעצבן ואחרי זה תנהגי על האוטומט וזהו

Krishi

New member
לא צריך להגזים

10-15 שיעורים אולי הספיקו לך ולחלק מחבריך, אבל זה בהחלט לא מחייב את כל אוכלוסיה. לא חסר אנשים אנשים שעשו גם 60 ו-80 ואף מעל 100 שיעורים ובסוף עברו טסט ויש להם רישיון על רכב ידני. השאלה היא אם היא רק מתקשה או שהיא בכלל לא מסוגלת וכמה כח רצון יש לה. אם היא רק מתקשה אבל משתפרת (גם אם מאוד לאט) משיעור לשיעור אז בהחלט כדאי לה להמשיך ללמוד. אם היא לגמרי לא מסוגלת לנהוג על ידני אבל יש לה כח רצון גדול בכל זאת להצליח אז גם כדאי להמשיך. בכל מקרה.. בשני המקרים 10-15 שיעורים לא אומרים כלום. זה רק חצי מהדרך.. אני חושב ש-30 שיעורים יתנו יותר מדד על היכולת שלה וקצב השיפור שלה בנהיגה.

אוקי זה שאנשים

לקחו 60 ויותר שיעורים אני חושבת שזה יותר קשור להסתדרות בשטח, כלומר הסתדרות עם חוקי תנועה ולא בגלל בעיות עם תפעול האוטו...

Krishi

New member
זה יכול להיות שניהם ביחד

היכולת לתפעל את האוטו ביחד עם הסתדרות בשטח, קואורדינציה וכאלה..

Nofale

New member
אני התחלתי ללמוד לתפעל כמו שצריך

רק באיזה שיעור 13..

ChilD SouL

New member
מה לעשות../images/Emo35.gif להוריד לחץ ../images/Emo178.gif

את כולה בשיעור רביעי. גם שומכאר בשיעור הרביעי לא היה נרגש ושלט פיקס ברכב. תראי איפה הוא עכשיו.
כדברי יציאת חירום - "קחי לך זמן..."

מתן1002

New member
איפה הוא? הוא לא במצב טוב בכלל

שומאכר לא במצב טוב.. הוא איבד את האליפות של הפורומולה 1 לאלונוסו (רנו) ובקצב שהוא מפגין גם השנה הוא לא יזכה.. כן אני יודע שלא קשור, סתם רציתי להגיב על זה שידעו. חחח בכול אופן שיהיה בהצלחה(tm2003) ואל תיתיאשי יהיה טוב בסוף

Krishi

New member
אני אסביר לך איפה הוא עכשיו

בראש הרשימה של הנהגים הכי טובים בפורמולה 1 זה שלא הלך לו בעונה שעברה ובעונה הזאת לא מוריד אפילו במעט את אוקיאנוס ההישגים שהוא השיג לפני זה. הבן אדם זכה 5(!!!!!) פעמים באליפות... פאקינג שבר כל שיא אפשרי! יותר מסנה הגדול... והוא נחשב לספורטאי הכי עשיר בעולם!!! אז לא הייתי אומר שהוא במצב לא טוב.. חח...

מתן1002

New member
לא בדיוק!!

אתה די טועה למה שומאכר זכה ב7 אליפויות בפורומולה 1 .. ובהחלט הוא שבר כול שיא אפשרי, אך עדיין הוא עשה טעות לדעתי והוא היה צריך לפרוש לפני שנתיים שהוא היה בשיא..

Krishi

New member
אוף אני יודע נו..

ברחה לי שם מילה.. התכוונתי 5 שנים ברציפות... ולמה לו לפרוש? אם הוא היה פורש אחרי האליפות השלישית או הרביעית.. הוא לא היה זוכה בכל השאר ונהפך לגדול מכולם. אני באמת מאמין שיש לו לפחות עוד איזה אליפות אחת לתת. וחוץ מזה, כל עוד הוא נהנה מזה עדיין, אז שיהיה לו לבריאות.

מתן1002

New member
נו נכון

תשים לב מה אמרתי הוא לא היה צריך לפרוש אחרי האליפות השנייה או השלישית אלא עכשיו אחרי שהוא הרבה מעבר לשיא שלו ואחרי ששבר כ''כ הרבה שיאים הוא צריך לפרוש בשיא ..

I t a y l

New member
שומכר יורד...

עשה תכסיס מסריח במקצי זמנים במונקו שעלה לו ביוקר והשופטים הענישו אותו והעבירו אותו למקום אחרון בזינוק.

Krishi

New member
זה לא פעם ראשונה

גם בעבר היו לו כמה מקרים שהוא עשה תרגילים מסריחים.. אבל כזה הוא שומי שלנו... לטוב ולרע...

aviGODFATHER

New member
../images/Emo26.gif

אחרי 4 שיעורים עדיין הרוב המוחלט של האנשים לא מתסדר לגמרי עם ההילוכים, ככה שזה עוד לא הזמן לעבור לאוטומט. אם אחרי 15-20 שיעורים את תראי שאת עדיין באותו המצב אז תחשבי ברצינות על מעבר לאוטומט. בקשר ל"חוק" - שטויות. יש אנשים שמעדיפים לנהוג על הילוכים, שלא נדבר על זה שכרגע יש עדיין המון מכוניות ידניות בשוק ככה שזה לא נכון.

למעלה