כמה דוינקים היו?

bralon

New member
כמה דוינקים היו?

אני שואל את השאלה הזאת כי יש דוינק אחד שנמצא בליגה שנקראת mwfואני מאוד רוצה לדעת אם זה הדויניק המקורי או סתם מישהו מהרשימה הארוכה של הליצנים המטורפים.

TRIPLEfnH

New member
עד כמה שאני זוכר

עד כמה שאני זוכר שיחקו את הדמות דוינק ב WWF, שלושה אנשים שונים, בין היתר נדמה לי שגם הברוקלין ברואלר, ו\או בארי הורוביץ, וואלה כבר שכחתי...

t-man

New member
תשובה מדויקת

הדוינק הראשון שהגיע ל-WWF היה מאט בראוון(שכמו שכתבתי לפני כמה הודאות פוטר מ-WWF בעקבות בעיות סמים),הדוינק השני שהופיע מתחת לזירה ברסלמניה 9 היה סטיב קיירן שידוע יותר כ"סקינר" לאחר שדוינק הפך מהייל לפייס (מרע לטוב)הוא הוחלף בסטיב למבורדי שידוע יותר כברוקלין בראוולר אך ברסלמניה 10 הוחלף למבורדי בריי אפולו והוא היה הדוינק האחרון ב-WWF לגבי הדוינק שראית ב-MWF אחרי שהגימיק נעלם מ-WWF צצו הרבה דוינקים בליגות עצמיות בארה"ב בחלק מליגות מאט בראוון הדוינק המקורי התאבק כדוינק למרות של-WWF יש את הזכויות לשם ולגימיק אגב בארי הורביץ מעולם לא שיחק את דוינק אתה מתבלבל הורביץ שיחק את האביר האדום בסידרת ההישרדות 93´ יחד אם שון מייקלס

rvd420

New member
תשובה אפילו יותר מדויקת

לWWF יש את הזכויות לגימיק רק בתוך הWWF (למשל כשג´ריקו בא לבוש כמו דוינק - יש לך תמונה של זה?), היחידים שיש להם את הזכויות בליגות האחרות הם מאט בורן וריי אפולו (גם זה לא השם האמיתי שלו - ריי ליסצ´לי). בקרב ה"גימיק רויאל" ברסלמניה זה היה ריי אפולו בתור דוינק.

t-man

New member
דבר ראשון אתה טועה

ה-WWF לא מכרה את הזכויות לגימיק ובראוון ואפולו הם משתמשים בשם ללא אישור האירגון וכן יש לי תמונה ג´ארקו בתור דוינק

rvd420

New member
דבר ראשון אתה טועה

זה לא "בראוון", זה בורן. הוא שיחק בECW את הדמות "בורן אגאין" - מתאבק ממורמר שהיה מלביש את מי שהוא הביס בתלבושת של דוינק. ולמה אתה אומר שאני טועה? ריי אפולו משתמש עד עכשיו בגימיק, וגם בורן השתמש בו עד לפחות 99. אם הם משתמשים בגימיק בלי אישור אז הWWF היו תובעים אותם, ובטח לא מזמינים את ריי אפולו לרסלמניה.

t-man

New member
אתה עדיין טועה

ה-WWF לא אישרה לבראוון או לאפולו להשתמש בגימיק והיא שקלה לתבוע את מאט בגלל שהוא השתמש בגימיק בליגות קטנות ב-95´ אני חושב של-WWF לא ממש איכפת מגימיק הזה לכן הם לא מתחילים בהליכים משפטיים נגד השניים ולא בגלל שהיא נתנה להם אישור להשתמש אגב הנה עוד קצת היסטוריה על בראוון הוא התאבק נגד ריקי סטימבוט ברסלמניה 1 והוא התאבק ב-WCW בתור ביג ג´וש

rvd420

New member
יש לי מקורות, מה איתך?

הנה ציטוט מהתוצאות של האירוע שנערך לזכרו של יוקוזונה: "...and Doink the Clown (former WWF performer Ray Apollo who has the rights to use the gimmick)." - עכשיו או שתביא מקור שאומר אחרת, או שתודה שטעית. וזה בורן, לא בראוון.

t-man

New member
שאלה לי אלייך

זה ציטוט ממקור רשמי של מישהו רשמי ב-WWF או שלקחת את זה מאיזה אתר? אם זה מישהו רשמי אני יודה שטעיתי אם לא- מבחנתי זה שטות

t-man

New member
הנה כתבה על מאט בורן

שבו הוא אומר שזכויות שייכות לוינס מקמהון אבל אחי בו נעזוב את זה העניין זה ממש מתחיל לעצבן אותי אגב,קיבלתי את התיקון שלך בעניין השם , בוא נסכים לא להסכים אתה בדעה שלך ואני בדעה שלי אתה חייב להסכים איתי שהתשובה שנתתי היתה נכונה מיסודה ,אם אתה רוצה להוסיף משהו או לתקן אני בשימחה יקבל ביקורת בונה

אני חושב

נראה לי אבל אני לא בדיוק זוכר אבל קראתי איפשהו שאחד הדוינקים היה ריפומן. אני ממש לא בטוח אבל יכול להיות.

t-man

New member
אחי

תראה את התשובה למעלה לגבי מי התאבק כדוינק-התשובה מלאה ולא צריכה תיקונים אבל תעשו לי טובה ואל תיכתבו שטויות ודברים לא מבוססים כי זה מטעה את חברי הפורום האחרים.אגב,ריפומן לעולם לא התאבק כדוינק אבל הוא היה חלק מצמד דומילשין בתור סמאש(תסתכלו בתמונה)

למעלה