כמה דברים !

• פותח הנושא IC4
  • פורסם בתאריך

IC4

New member
כמה דברים !

האחד האם אני היחיד שרואה את PRECIOUS ILLUSION כשיר שנוצר כדי שנרצה לנשק את אלאניס? השני! היה פה פעם משהו שאמרו שהיה למלכה חבר מבוגר ממנה שביקשה להסתיר את הקשר ביניהם. נאמר כאן שעל זה מדבר HANDS CLEAN וצורפה לאותה הודעה כתבה ממגאזין שהכותרת שלה היתה WHAT YOU OUGHTA KNOW אז אני שואל אם זה בעצם התבלבלות או סתם משחק מילים? בנוסף אצין שחבר שלי אמר לי שכל האלבום הראשון שלה הוא בערך על מערכת יחסים כושלת וכואבת שלה עם מישהו (זה אמר בתגובה על זה שאמרתי לו שחבר אחר שלנו אמר עליה שהיא בכיינית) השלישי ! פעם פעם הורדתי שיר שנקרא PARTY BOY השיר נשמע כמו איזה דמו מסכן ומצחיק של זמרת מתחילה מסוף שנות השמונים. או לפחות כך היתה איכות האמפי3 שלו אם אני זוכר נכון השיר הזה לא נמצא ב3 האלבומים שאליהם אני מודע ואת האמצעי מביניהם לא הייתי מסוגל לאהוב (למרות שאני שוקל לתת לו הזדמנות שניה) אז , האם מישהו יודע על השיר הזה? האם אכן האלבום הראשון שלה הוא ממש לא הראשון ? (JAGGED כלומר) יום טוב אנשים!!!

Idan91

New member
כן,כן..

יש לה את האלבומים מתקופת הפופ... party boy שייך לאחד מהם...

Unplugged

New member
אכן..

יפה אמרת או ניחשת...היא הייתה מאוד מצליחה בקנדה בסוף שנות ה-80 הוציאה שני אלבומי פופ מגעילים...לטעמי לפחות וכן רק אתה חושה שפרשס ילוז´נס נועד כדי שננשק לה את התחת...לא יודעת איך הגעת למסקנה הזאת כנראה שדמיונך פורה מעבר ליכולת מחשבתי. דבר שני הדיסק השני לה או אמצעי כמו שאמרת sfij זה אלבום מאוד חושף שלה לדעתי אפילו גאוני שנועד לאנשים כאלה, ואני מסכימה עם העובדה שהוא לא מתאים לכולם ולא כולם יתחברו אליו. מי שנכנס לרש של אלאניס לא אמור להיות מופתע ממנו, אני אישית חושבת שהוא אלבום מדים ועמוק, חושפני ואישי, אינטיליגנטי ומקשסים. דבר אחרון, ג´אגד ברובו אלבום שמדבר על מערכות יחסים אך בצורה חכמה ולא בכיינית בצורה ביקורתית ולא מתאוות. חוץ מזה אני מאמינה שאם תשמע ותקשיב לליריקות תבין טוב במה מדובר.

IC4

New member
לנשק לה את התחת ????

למה את משוכנעת שזה מה שרשמתי אמרתי לנשק אותה לא להתנשק עם התחת שלה אבל היי כל אחד ומה שגורם לו הנאה... IM NOT JUDGING ANYONE וכן זה כנראה דמיוני שנסחפתי לתוך השיר ודמינתי את אלניס שרה אותו ופשוט... מה לעשות , כנראה רק אנשים בעלי EMOTIONAL QUALITY מפותח וגאוני יכולים להתרגש בצורה שכזו מאלאניס....

Unplugged

New member
אם כבר מעוותים אז עד הסוף.

כנראה ששנינו לא הבנו על מה השני מדבר... אבל עיוותת את דבריי כראוי כל הכבוד.
אגב הרבה יהנו ללקק לה את התחת בינינו..

Unplugged

New member
תשובה מפורטת..

יפה אמרת או ניחשת...היא הייתה מאוד מצליחה בקנדה בסוף שנות ה-80 הוציאה שני אלבומי פופ מגעילים...לטעמי לפחות וכן רק אתה חושה שפרשס ילוז´נס נועד כדי שננשק לה את התחת...לא יודעת איך הגעת למסקנה הזאת כנראה שדמיונך פורה מעבר ליכולת מחשבתי. דבר שני הדיסק השני לה או אמצעי כמו שאמרת sfij זה אלבום מאוד חושף שלה לדעתי אפילו גאוני שנועד לאנשים כאלה, ואני מסכימה עם העובדה שהוא לא מתאים לכולם ולא כולם יתחברו אליו. מי שנכנס לרש של אלאניס לא אמור להיות מופתע ממנו, אני אישית חושבת שהוא אלבום מדהים ועמוק, חושפני ואישי, אינטיליגנטי ומקשסים. דבר אחרון, ג´אגד ברובו אלבום שמדבר על מערכות יחסים אך בצורה חכמה ולא בכיינית בצורה ביקורתית ולא מתאוות. חוץ מזה אני מאמינה שאם תשמע ותקשיב לליריקות תבין טוב במה מדובר.

Rוית

New member
כן אני אמרתי את זה

ולא קשורה שום התבוללות, זה פשוט (כמו כל כתבת עיתון שמנסה למשוך את עין הקורא) משחק מילים משעשע (?) וקטן... בקשר לJLP והיותו אלבום על אהבה נכזבת, אז זה נכון בחציו... מצד אחד יש באלבום שירים על האהבה שהיתה לה עם השחקן (ששכחתי את שמו כמובן) אבל הוא שיחק בתור ג´ואי בסידרה צער גידול בנות (הוא שיחק את החקיין) ומן הסתם האהבה הזו לא עלתה יפה, וכך נוצרו שירים באלבום (כדוגמת U OUGHTA KNOW) אבל למיטב ידיעתי ישנם שירים לא קשורים בהם אלאניס פשוט מתמרדת על הילדות שהיתה לה... לדוגמא בשיר FORGIVEN היא שרה על החינוך שהיה לה: You know how us Catholic girls can be או פשוט מתמודדת עם כל מה שהיה עצור בה, אבל באמת אני חושבת שהרוב הוא על אהבות נכזבות (איך כזו אלה לא מסוגלת לשמור על חבר
) אז יוצא שהאלבום הזה הוא פשוט פורקן של כל מה שהיה עצור בה (לדעתי בכל אופן) ולכן הוא כזה טוב (שוב, לדעתי בכל אופן)... טוב, אתם מוזמנים להגיב או לתקן אותי אם יש טעויות, אני אשמח ללמוד יותר...
Rוית

IC4

New member
אויש Rויתוש....

"התבוללות"? אל תתני לתיכון קרית חיים לנצח ! שלא ישתלט לך על התודעה ! חנה רוזנמן מתעתעת בך
אגב נחמד ששיחקה בדוגמה, פושעת קתולית שכמותה

Rוית

New member
Who The F**k Is

חנה רוזנמן
חוץ מזה לא לעודד אותי יש לי מחר מבחן בלשון! בכל מקרה, אופסי קטן שלי, לא כתבתי נכון כמובן שהתכוונתי ל"התבלבלות".. נ.ב אני מצרפת לינק בו היא מסבירה על מה השירים מSFIJ, סתם למי שרוצה... תהנו, וסליחה על הטעות..., Rוית

למעלה