כמה דברים

• פותח הנושא dht16
  • פורסם בתאריך

dht16

New member
כמה דברים

אן מה לשוות בן הפרק של היום לפרק הראשון. זה הייה מאוד יפה ומצחיק פי 10 מהפרק הראשון. זה הולך ומשתבח מפרק לפרק גם הפרק השני של סמלויל הייה יותר מובן מהראשון אבל לא נראה לי שיהייה לסדרה הזאת חיים אהודים בארץ. לגבי הסנגור אני יתן לזה עוד הזדמנות וגם חברת YES החזירה לערוץ 3 שלה את הפרומואים לסדרות של הערוץ. העלתי כאן לפני כמה זמן שYES משדרת רק פרסומות שלה בערוץ 3 כדי לקדם מכירות ואת הפרסומות של הסדרות הם לא סמים אבל אחרי חצי שנה הם החזירו . יופי

~*~gaL

New member
הדעות שלי...

אולי זאת אני - מצוינת, באמת באמת. רק חבל שלא מכניסים יותר תדמית רעה לילדים היותר פופולריים. נמאס כבר לראות כל הזמן את הפופולריים כטובים ואת הלא פופולריים כרעים. סמולוויל - הפרק השני באמת היה יותר טוב. הסינגור - קשה לי לתת על זה עדיין דעה...

Jenkins

New member
תגובה...

כן, אולי זאת אני זו סידרה חמודה ותו לא... מעביר את הזמן בכל מקרה. אבל השחקנית שמשחקת את מולי... הפרצופים שהיא עושה בתגובה למשפחה שלה-- משעשע! סמולוויל זאת אחלה סדרה... רואים שיש לה פוטנציאל ענק... אבל לא ברור איך זה ייקלט. הרי השחקן הראשי לא נראה כזה טוב... אבוי מה נעשה!! גם הפרסומות לערוץ 3... סופסופ... איזה אושר. דווקא יפה מה שערוץ 3 עשו. אני מקווה שיס ישאירו את זה, זה מעצבן שלא רואים פרומואים לפרקים יותר. הם סתם מפרסמים שטיות מערוצים אחרים... חוצמזה שיס מפרסמים סדרות ולא פרקים שזה בכלל מעצבן.

את צוחקת, נכון?

את היית צינית בקשר לזה שהשחקן הראשי לא נראה כזה טוב, נכון?

Jenkins

New member
לדעתי...

הוא ממש חמוד... אבל לדעת המון אנשים הוא לא נראה משהו, וזה ציטוט מחברה שלי: "איכס! הוא ממש זוועה! לא רואה את הסדרה הזאת!"... אבוי. ויש עוד הרבה כמוה..

Lizz

New member
smallville

קלארק חביב אך וונילה, לא מרתק אותי. מה שכן, אני מכירה הרבה אנשים שמתעניינים בלקס לות´ור. וזה המקום להמליץ על סרט בהשתתפותו בשם sorority boys אם אני לא טועה...

Jenkins

New member
השחקן שמשחק את לקס לות´ור

הוא גם ג´ק מ- "זואי, דנקן ג´ק וג´יין", שלפי מיטב ידיעתי משודרת בערוץ 10 אחה"צ. קוראים לו מייקל רוסנבאום...

Lizz

New member
OMG

נכון. זה ג´ק. למה לקח לי זמן לשים לב? דרך אגב, שימו לב לתמונה המתוקה הזו:

Jenkins

New member
חחח...

קטעים.
סרט מעניין, אה? אולי לא שמת לב בגלל השער. לקח לי קצת בהייה בו לקלוט שזה הוא...

dht16

New member
יש את הפרסומת השבועית של גילמור

אבל אן את של מלך השכונה העונתית בכלל וגם את של סמלויל

Jenkins

New member
ב-yes

אין... או לא היה עד עכשיו, אני מחכה לראות מה יקרה עם זה עכשיו שיש לנו (סופסופ!) את הפרסומות של ערוץ 3.

dht16

New member
יש . אני ראיתי מאתמול כבר 4 פעמים

אפילו זה מוקלת אצלי

בואו נהניר אחת ולתמיד את הסוגייה:

מכיוון שיס אינה משדרת את "הפקות המקור" של הערוץ היא מעלה פרומואים אחרים על גבי הפרומואים שלהם (מה שנקרא בשפה המקצועית "דריסה") בהתאם ללו"ז הנשלח מICP. מכיוון שICP מתחמנים לפעמים ושולחים לו"זים לא מדוייקים (או שמשנים שיבוץ ברגע האחרון בגלל בעיות זמן/שידור וכו´ - שהרי טעויות אנוש קורות למכביר) ולכן יש צורך לבצע דריסה רוחבית - כלומר על כל הפרומואים.

למעלה