כמה דברים.

חביתוש20

New member
כמה דברים.

שלום לכולם! קודם כל, אני רוצה להמליץ בחום על ההצגה המ-ע-ו-ל-ה "מונולוגים מהואגינה", אם יש מי שעדיין לא ראה. ראיתי אותה ביום שישי והרבה זמן לא נהנתי כל כך מתיאטרון. יש לי כמה שאלות אליכם - האם שמעתם על ביה"ס למשחק של עופרה ויינגרטן וענת ברזילי? אם כן, מה אתם אומרים עליו? אני משתחררת מהצבא בעוד כמה חודשים ומתכוונת להתחיל ללמוד משחק. חשבתי ללכת בתור התחלה על אחת מהמכינות של "שלושת הגדולים" (ניסן נתיב,יורם לויינשטיין או בית צבי), אבל לאחרונה שמעתי גם כל מיני שמות חדשים כמו סופי מוסקוביץ´ וכד´. בטווח הארוך יותר אני מתכוונת ללמוד בפקלוטה לאומנויות של אוני´ ת"א. המלצות? הערות? אשמח לשמוע!

actress

New member
אמממ... לגבי הביה"ס של עפרה וענת אז

אממ... אני רציתי ללכת ללמוד שם איך שהתשחררתי אבל הבנתי שזה לא כ"כ מקצועי ואפילו התקשרתי לשם ושוחחתי עם הבעל של עפרה עפר אבני וקבעתי איתו פגישה ולראות שיעור 1 אבל ברגע שביטלתי את הפגישה הוא התחיל להתקשר אליי כדי לדעת מה קורה איתי ואם אני עדיין מעוניינת אמרתי לו שבנתיים לא.. בכל מקרה הנה כמה קישורים תסתכלי ותחליטי בהצלחה... הנה הביה"ס של ניסן נתיב צוותא בית צבי סופי מוסקוביץ זה אחר זה משחק מול מצלמה ועכשיו יש אודישנים לקראת שנת הלימודים הבאה...

לא מדוייק

בבית ספר של סופי מוסקוביץ, ידוע לי שיש גם כיתות תאטרון, שהן לא משחק מול מצלמה.

קודם כל יש לי שאלה

האם כבר למדת משחק במסגרת כלשהי? (בית ספר, חוג או כל דבר אחר). אם לא, אני חושבת שכדאי לך להתחיל אצל סופי מוסקוביץ. כי שם יש גם סדנאות לא מקצועיות (ועם זאת מקצועיות מאוד) שמיועדות בעקרון לאנשים שעוסקים בזה בתור תחביב (אבל יחד עם זאת זה מאוד מקצועי כפי שכבר ציינתי בסוגריים הקודמים). אחר כך אפשר כמובן גם לעבור לכתות המקצועיות שם. אני הייתי תקופה קצרה בסדנאת תאטרון עם סופי מוסקוביץ ואם את מתכוונת ללכת על זה ברצינות, אני מאוד ממליצה לך על כך.

unita

New member
איך אני יכולה להגיע אליו?

כלומר עם מוסקוביץ´.. איך אני יוצרת איתו קשר? ואיפה הוא מלמד? תפרטו...

unita

New member
אופסססססס

אין לי מושג למה חשבתי שהיא בן....... ותודה על המידע...

למעלה