כמה דברים

shay1340

New member
כמה דברים

בוקר טוב לכל הסקעתים! מה שלומכם? מחר זה מגיע-הופעת הבכורה הראשונה של הראל סקעת. אני בטוח שהראל מתרגש בדיוק כמו שאנחנו מתרגשים בשבילו, אבל הראל יידע לתת הופעה גדולה כמו שרק הוא יודע. דבר שני-רציתי להגיד שכשנכנסתי לפורום נכנסתי כדי לדבר על המוזיקה המקצועית והבנויה היטב של הראל שגם הוא בנוי בצורה שונה מזמרים אחרים. תמיד מכנים אמנים שחקנים או ידוענים אחרים בתור כוכבים ומלכים! האמת, אני לא אוהב את כל הגינונים והכינויים האלה מכיוון שכוכבים אמיתיים יש רק בשמיים ומעליהם מלך אחד וזה אלוקים. אני רואה את הראל בתור זמר טוב ומקצועי שבזכות עבודתו הקשה החל מכתיבת השירים דרך הלחנתם וכלה בשיווק הדיסק לחנויות הגיע למעמד הנוכחי שהוא הגיע אליו ועל כך אני מעריך ומוקיר אותו. ועוד דבר קטן בקשר ליריבויות בין הפורומים השונים:אין צורך בריבים ובויכוחים בין הפורום של הראל סקעת ונינט טייב וכדו'. אנחנו המעריצים של הראל סקעת צריכים לדבר עליו בפורום שלו ומעריצים של זמרים אחרים בפורומים שלהם. שיהיה יום מצוין ומלא סקעתיות! שייי

מ א מ י2

New member
כנ"ל ../images/Emo13.gif&שאלה חשובה!!! ../images/Emo219.gif

צודק במה שאמרת
. די עם הריבים האלה ועם הדעות המטומטמות האלה [כן,אני אפסיק לדבר על נינט הזאת
] היי,למה אתה נמצא פה בשעה כזאת?! רק אני לא הלכתי לבצפר!!!!!!!!!!!11111
או שלא? P: אני לא הולכת להופעת בכורה..
והשאלה- ב ט ו ח ב34820354722358032 אחוז שלא משנה גילאים?!

noOןOo

New member
גם אני לא הלכתי ../images/Emo13.gif. ../images/Emo204.gif

אמרתי לאמא שלי שכואבת לי הבטן ולקחתי יום חופש
.

מ א מ י2

New member
מרשעית ../images/Emo123.gif ../images/Emo219.gif

אני באמת לא מרגישה טוב P: אבל עכשיו יותר טוב,כיף לנצל!!!!!!!!!!!!111

noOןOo

New member
חהחהחהחה../images/Emo123.gif ../images/Emo204.gif

את רואה? לא סתם יצא לי 75% תמימות ולא 100! אבל אל תדאגי, הגורל יתנקם בי. בסוף באמת יכאב לי הבטן ואמא שלי לא תאמין לי, זה כבר קרה לי כמה פעמים
.

shay1340

New member
בקשר לשאלתך

התקשרתי למשרד הכרטיסים "הדרן" ושאלתי אותם האם יש יש הגבלת כניסה לגילאים כלשהם ואמרו לי שאין שום הגבלת כניסה כולם יכולים לרכוש כרטיס ולהגיע להופעה גם פעוט שזה עתה נולד חחח ועכשיו לי יש שאלה-מותר לכתוב בפורום את מספר האייסי שלי?

מ א מ י2

New member
בטח שמותר! ../images/Emo219.gif

אבל תנצלש,לא לפתוח סתם הודעה על כל דבר
. OMG!!!!!!111111 אז אני הולכת להופעה השניה אולי!!!!!!!!!1111111111111 אושר ג ד ו ל!!!!!!!!!11111111111111
תודה שי

מ א מ י2

New member
עוד שאלה P: ../images/Emo219.gif

התאריך הבא של ההופעה הבאה הוא..? נו,יש לי בעיות זיכרון לפעמים,אני סנילית P:

גמאני לא הלכתי אתם לא לבד ../images/Emo204.gif

ולוטןן.. אם אני אספור מה פעמים שאלת אם זה לכל הגילאים לא יודעת מה אני יעשה לך! זה של הראלייי מה יש שם כברר? ! שיריםםם מהממייםם

וואו כנס!

היי מה שלומך? ברוך הבא לפורום שלנו, אני מקווה שתהנה. בקשר למה שאמרת, אתה ממש ממש צודק! מה שבאנו לעשות כאן זה לדבר על המוזיקה של הראל, ועל צעדיו החשובים. אנחנו כאן כדי ללוות אותו ולתמוך בו. בקשר ליריבויות, אני חושבת שמזמן הם נגמרו! גם עם הראל מויאל המקסים. כולם זמרים טובים, כל אחד בייחודו. בקשר להופעה, אני מאחלת לו שיהיה לו הכייייייייי בהצלחה שיש.. ואני מקווה ללכת אם יהיה לי קרוב.. תודה רבה לך על כל מה שכתבת, אתה מקסים. שבוע טוב

למעלה