כמה דברים!

Ben Dor

New member
כמה דברים!

דבר ראשון היום בחזרה לבצפר ראיתי אחד עם אופנוע...טוב נו לא אופנוע טוסטוס יאנני 50 סמק עם גלשן...סתומרת הוא הכניס אותו לתיק וקשר לצד של האופנוע... דבר שני הסתכלתי על פוסטרים ואז ראיתי דבר מוזר...היה גלשן גלים עם רצועות כמו גלשן רוח...?!?!ממתי יש כזה דברר?!?! דבר שלישי מחר נשארים הגליםם!?!!?

lithir

New member
דבר ראשון

1) אוקיי אז ראית גולש על טוסטוס, נו אז..?
2) גלשן עם רצועות יכול להיות גלשן לגלים גבוהים. גלים של tow in 3)לא נראה לי שישאר משהו למחר (יום שבת), אבל תתקשרי בבוקר לטופסי, הוא קם מוקדםםם

Ben Dor

New member
חחחח בקשר לגולש עם הטוסטוס

זה נראלי טיפה הזוי כי אם רכב חולף לידו הלשן יכול לקבל מכות מהטוסטוס...מישהו נסע פה עם הגלשן לים עם טוסטוס

אודלינה

New member
לי דווקא יצא לראות כמה פעמים

כנראה לנסיעות קצרות יחסית הם עושים את זה

DaRזה אני

New member
היית פעם בתוך מכונית?

הגלשן והטוסטוס ביחד לא רחבים יותר מנתיב נסיעה שלם. אם יצא מצב שמכונית "תיתן" מכה לגלשן(מקרה של תאונה) סביר להניח שרק בגן עדן הרוכב אופנוע יגלוש שוב. נראה לי שהדאגה הכי קטנה שלו זה שהגלשן יקבל מכה מרכב ואין מצב שזה יקרה אלא אם הרוכב או הנהג שיכורים/חולמים/מטומטמים/לא זהירים

amitssss

New member
אני מגיע ככה לים כל הזמן

יש לי קטנוע וקייס לגלשן די נוח חוץ מימים עם רוח חזקה שמעיפה תגלשן ומפריע להיגוי

שנקו

New member
גמני ראיתי..

ראיתי ביום שישי בסטאלביץ בחיפה..איפה ראית?

ShpigelmaN

New member
אז ככה

לגבי הטוסטוס - קטלני, אבל מה מיוחד פה? חחחח
ולגבי ה"גלשן גלים עם רצועות" - זה גלשן רוח חבריקו... לגלשני רוח יש כמה סוגים: הסוג היותר קונבנציונלי של הפרירייד והפריסטייל שהוא יותר מזכיר את הצורה של גלשן קייט, ואת הסוג של הwave-riding - גלשן רוח וויב מאוד דומה בצורתו לגלשן גלים, ובעצם ההבדל הכי בולט ביניהם זה הרצועות לרלגיים שכמו שאנחנו קוראים להם "footstripes" (פוטסטרייפס)... ואני חדש דרך אגב... גולש רוח ולא גלים האמת אבל יש לכם אחלה פורום אז באתי לבדוק את השטח :) יומטוב וימטוב לכולם!!

Ben Dor

New member
לא לא באמת!!!

שמע אחי רואים תמונה שלו יורד דרופ ועל הגלשן יש לו רצועות והרגליים שלא בפנים!

amirgal

New member
זה גלשנים לגלים גבהים שאופנוע ים

לוקח אותם, אז הם ציריכם מקום לשים תרגליים כדאי שלא יעופו.

למעלה