כמה דברים-

nutty boy

New member
כמה דברים-

1.יש לי מחר אודשנים לכשרונות צעירים, ואני הולך לנסות את מזלי עם "פרפר"
. 2. בגלל שהתאמנתי על השיר, פספסתי את זה, שהשיר הראשון בארכיון שהיה פצעים ונשיקות... 3. אני שוקל לעזוב את הפורום מכמה סיבות: א.אני מרגיש לא קשור לפורום יותר. ב. אני מרגיש לא רצוי. ג. לך תבין...

בהצלחה באודישן!../images/Emo24.gif../images/Emo90.gif

ואני לא חושבת שכדאי שתעזוב.. כי גם לי אין ממש חברים מהפורום חוץ מקרנע(
) ואני גם לא כותבת הרבה בכלל אבל אני נכנסת לראות מה חדש ואם יש לי מה להגיב אני מגיבה..
אם אתה אוהב את מוניקה סקס - תישאר!

חצילע

New member
קרנעע../images/Emo23.gif כל הזכויות שמורות לי. ../images/Emo11.gif

יא חוחין,יש לך מסנ?

מ י כ ל ל

New member
../images/Emo28.gif פז.

את קשורה לפורום! אני מצרפת אותך למסנג'ר. אבל יש לי התלבטות- באיזו תיקייה לשים אותך- פורום מוניקה או בליך?

אדם! די כבר ../images/Emo7.gif../images/Emo194.gif

אמרתי לך כבר אתה לא צריך לעזוב סו אז אתה מרגיש לא שייך [ואתה כן! לפחות אני חושבת כך] אבל מי יודע אולי עם הזמן אתה כן תרגיש?! אתה לא תדע אם תעזוב... גם אני מרגישה לא שייכת מוזרה בפורומים אחרים אבל אני מנסה לכתוב הרבה או להיות קצת מעורבת... ואתה כן מעורב בפורום אתה לא כותב הודעה אחת וזהו... קיצר אתה לא צריך לעזוב זה סתם חבל
חוי עם האודישן פרפר

תראה אדמדמיקו

קודם כל בהצלחה! ב. תראה אני ואתה מזקני הפורום יחסית לכולם אתה איתי מההתחלה נשמה ואומנם אני לא רושם פה כל כך הרבה וגם לי יש הרבה אנשים שאני לא מכיר כל כך אבל אחי בלעדיך במפגש פורום זה יהיה עלוב ! מי עוד יתרים איתי ברחוב ונעשה שקל ו5 אגורות??? אני לא מרשה לך הבנת!!! אני מרשה לך לרשום פחות מתמיד זה כן אבל לעזוב, חסר לך ואני אגלה שעזבת אני בא לך הביתה להוד השרון ושורף לך את כל הדיסקים של מוניקה! ברור??? אוקי הבהרתי את עצמי, אה ואני רציני בהכל!

nutty boy

New member
אם אתה מוכן לבוא כל הדרך להוד"ש

לשרוף לי את הדיסקים אז כנראה את כן רציני... מתקרב לפיתרון שלי.

סיוני 0

New member
תיזהר אני אבוא לעזור לו!!!!

היי תראו אמרתי אבוא חחחחחחחחחחח אני חכמה!

סיוני 0

New member
אדםםםם ../images/Emo24.gif

בהצלחה!! באודישן ואתה לא עוזב! אתה מאוד קשור לפורום אל תדבר שטויות!

ברושה2

New member
אדם :)

המון בהצלחה באודישן ואני רוצה שתדע שבשבילי.. בתור אחת שבאמת בקושי בפורוםם ובוקשי כותבת ומרגישה לא כל כך שייכת.. אני חושבת שאתה ווקא כן שייך בהופעה של פיטר בכפ"ס שאמרת לי שאתה אדם ישר ידעתי שזה אתה מהפורום כי אתה תמיד כותב את מה שאת האומר וכולם פה אוהבים אותך אזלאל תדבר שויות ותישאר פה =]

nutty boy

New member
זה ממש עושה טוב ללב לקרוא את זה.

יש המון סיכויים עכשיו שאני אשאר.

למעלה