כמה דברים:
חזרתי הביתה לפני 5 דקות אחרי שלא הייתי כל היום בבית דבר ראשון רציתי למחשב, לבדוק שאין הרוגים
אני חייבת להבהיר כמה דברים: 1. ההודעה של פירן והתגובות שבאו בעקבותיה לא ימחקו. למה ? כי כולנו ילדים גדולים. כי אני מניחה שהלב של אף אחד מאתנו לא ישבר. כי זו היה רגע שבו לכולם הייתה את האפשרות והזכות להוציא כל מה שיושב להם בלב. 2. החל מהיום יחלו כמה דברים: * בפורום הזה לא נקלל אחד את השני. * בפורום הזה לא יבקרו אחד את השני על גבי הפורום * לא יהיו ריבים בעלי 40 הודעות אחד נגד השני. יש שיחה. יש דיון. יש ויכוח. יש ריב. 3. יש לכם בעיות? תלונות? הארות? הערות? תיבת המסרים שלי פתוחה. 4. בנוגע לשרשור שמחקתי - למה מחקתי ? הוא היה שרשור ענק של שלוש אנשים שמתווכחים אחד עם השני. ובדרך מקללים. משמיצים. ומשתמשים בשפה גסה. זה לא יהיה בפורום. כל אחד יכול לדבר עם מי שבא לו ולהגיב למה שמעניין אותו אנחנו פה בשביל הכיף, לא בשביל לסבול. לסיכום אלו החוקים. אתם לא חייבים להיות חברים אבל תכבדו אחד את השני. בעיות? דברו איתי במסרים. מיטל
חזרתי הביתה לפני 5 דקות אחרי שלא הייתי כל היום בבית דבר ראשון רציתי למחשב, לבדוק שאין הרוגים