כמה דברים

The Clash

New member
כמה דברים

לא הבנתי מה זה cross ball ו-through balls. מה נותן לי פליימיקר, וטרייגט פלייר. ואני מחפש שיטה לנצח בה 1-0 קטן, הגנה שלא סופגת כמעט, ולא הולך לי, יוציא לי כל הזמן 3_0 ו 4_3 וכל מיני 2:2. אני מנסה לעשות עונות כמו שהיו להפועל ת"א 98\99 (העונה של איתן טייב).

א ריק

New member
אז הטקטיקה שלך צריכה להיות

הגנתית כדי שלא תספוג ותשחק על מתפרצות .... through balls.=זה הכנסת כדורים דהיינו סטייל אייל ברקוביץ' cross ball =הגבהות לרחבה פליימקר הוא השחקן שבעצם מרכז את המשחק כל כדור עובר דרכו הוא לרוב זה הDMC שלך או הAMC תלוי במי אתה בוחר או בטקטיקה שאתה משתמש עכשיו טרגט מן זה החלוץ חוד שלך דהיינו חלוץ מטרה שכל הכדורים ישלחו אליו תלוי באיזו שיטת מסירות אתה משחק כעיקרון אני חודש שאם בחרת בטרגט מן אז עדיפ שתשחק DIRECT פוטבול זה אומר שהשחקנים שלך ימסרו כל כדור אפשרי בחלוצ מטרה שלך עכשיו בקשר לתוצאת 1-0 לא יודע מה לומר לך לפי דעתי צריך לנצח פשוט לא חשוב באיזו תוצאה מקווה שהסברתי לך נכון

The Clash

New member
איזה תכונות אני צריך בשביל

פליימיקר ובשביל חלוץ מטרה. וכל הכדורי עומק האלה, כדאי להגביל אותם רק לתקיד מסוים, או לכאלה עם תכונות מסוימות?

dlml

New member
...

לחלוץ מטרה אתה צריך פינישינג טוב, ולפלימקר רצוי פסינג טוב וטים וורק טוב, אם אתה רוצה משחק של הרמות כדור מהאגפים אתה צריך קרוסינג טוב.

למעלה