כמה דברים

sarah

New member
כמה דברים

1)אני אפישהו לקראת סוף ´שיחת התה הארוכה והאפלה של הנפש´ של דוגלס אדמס (ספר נהדר) וגילתי משהו מסקרן- גם שם,הגיבור דירק הולך לקינגס קרוס (כדי לחפש סיגריות או משהו) והוא מגלה חבורה של אנשים תמוההים (אלים) שנעלמים להם,אז הוא עוקב אחריהם ומגיע,דרך קיר בתחנה לאיזה איפשהו עם אלים,בכל מקרה.. לא מזכיר לכם משהו? 2)משהו ששמתי לב אליו מזמן- ב´כמעט לא מזיק´ או שאולי לא קוראים לזה ככה בעברית,הבת (בערך) של ארתור דנט הולכת לאיזה יער ושם מתנפלים עליה סנאים ,לאחר שהיאנופלת מעל לאיזה שורש של עץ,בקרחת יער מה שמזכיר שבDS להרמיוני קרא את אותו דבר ביער רק...הא...בלי סנאים,ולאחר מכן באירוניה נחמדה דריאקו טוען שסנאים תקפו אותו... האם הכותבת לקחה משם את הרעיון ועשתה מחווה מעוותת? שרה

LuNaTiC

New member
חחחחח

המ.. טוב.. יש לג´יי קיי משהו עם לקחת רעיונות..

PopPy

New member
בע!

היום אתם במצב רוח של לעצבן אותי... אני עדיין מוטרדת מהמשפט של לארי פוטר!!!! ואם הגרוע מכל באמת עלול לקרות, חפשו אותי בבית קברות יום אחרי, בטח תשמעו בחדשות על מישהי שהתאבדה ובידיה ארבעת ספרי הארי פוטר ושני הסיפורינים הנוספים לסידרה, ובמכתב שצרפה אמרה כי זה בגלל שלא יהיה יותר ספרי הארי פוטר. אההם.. כן.. למה כתבתי את זה? אני אסיים. עכשיו. מייד. בלי לכתוב |S| פופי |S| ? טוב כתבתי. עכשיו אני אסיים. אמרתי עכשיו!

S.Riddle

New member
את יכולה להרגע!

את באמת חושבת שמפגרת כזאתי יכולה לזכות במשפט נגד ג´יי קיי? או פליז! איזה שטויות! ג´יי קיי תימחק אותה מעל פני האדמה!

למעלה