כמה דברים

TheOrion

New member
נמנמ

בקשר לבשוק, צודק. בליגה הוא לא יכול היה לעזור. בלבלתי אותו עם בוסמנים אחרים. אבל באירופה הוא בהחלט עזר. וד"א לא היללתי את חוסיין בשוק. יש לו מספיק אחרים שיעשו את זה בשבילו. באותה תקופה הוא היה שחקן מצליח בנבחרת טורקיה, רק שבמכבי הוא לא השתלב. זה קורה. יותפ הלפרין, כן, הוא שחקן גדול. כמו גם קזרנובסקי, ועוד מספר שחקנים צעירים שמשחקים בנבחרות ישראל.(ד"א, נבחרת העתודה הרגע ניצחה 60-51 את יוון, כבוד.) היו ויש עוד שחקנים, אבל להתחיל עכשיו לנבור בזיכרון שלי בשביל שמות? אין לי כח. אם תבקש יפה, כמובן שאעשה זאת(כי אני נחמד וכאלה
, וצנוע), אבל בעיקרון אין לי כח. התייחסתי לשורה הזו שכתבת שם מספר שמות של שחקני עבר של מכבי. זה נקרא זריקת שמות לאוויר. בלי פירוט, בלי הסבר, בלי נימוק. שמעת דברים אחרים על האוהדים של מכבי לא על ההנהלה של מכבי. אני מכיר את הראיון שלו, אז חבל לך להבטיח הבטחות.

z dead

New member
טוב תמשיך את הדיון עם עצמך...

לא מתעסק יותר עם חצאי האמיתות שלך וסילופי הדברים ובטח ובטח ההתייחסות שלך רק לדברים שנוחים לך.

TheOrion

New member
הנה קישור לראיון של בנו.

עכשיו, איפה בדיוק הוא משמיץ את הנהלת מכבי?

TheOrion

New member
זה ראיון האליפות שלו.

את מוזמנת להביא את הראיון השני שלו.

AmiTutiT14

New member
ממש לא ביקורת רומזת.

אני פשוט מודעת למצב, שמכבי "עלית" תל אביב זאת קבוצה מושחטת עם הנהלה רמאית שלא מביאה את הכסף שלה ממקורות נקיים, דורסת את הליגה הישראלית ומפרקת אותה לחתיכות. מילא היו מוציאים משם שחקן מתחיל אחד טוב. רק אחד! אבל זה בחיים לא קרה! (כמו שאמר איתן.) אם המצב המושחט והמגעיל הזה ימשך מצד מכבי תל אביב בשנים הבאות, אני חוששת שבעוד 10 שנים כבר לא יהיה כדורסל בארץ. לא שהוא לא יהיה פופולארי, אלא פשוט לא יהיה! הנה, ניסחתי בצורה הכי לא רומזת שאפשר לנסח. ואני עוד יכולה להיות יותר בוטא, רק תבקש.

TheOrion

New member
היי כמה בוטה שאת רוצה.

קבוצה מושחתת, הנהלה רמאית... רמאית בכף שהיא מקבלת את מה שמונים לשלם עבורה? מושחתת בכך שהיא מחתימה את מי שרוצה לעבור אליה? הרי גם שחקנים שמכבי כביכול "זרקה לכלבים" מברים בשבחה של מכבי וישראל. ע"ע הציטוט של בנו אודריך מראיון האליפות(אותו ראיון שאת מדברת עליו. אודריך לכלך על הקהל, אך שיבח את הקבוצה), ראיונות עם קווינסי לואיס, מרקוס גורי ועוד זרים ש"נזרקו" לאחר עונה לא מוצלחת במכבי. אם אותם זרים שחייבים מאומה למכבי, ולכדורסל הישראלי, שהגיעו מבחוץ וחזרו החוצה, מפרגנים למכבי ש"הרסה להם את הקריירה" כפי שהיא עושה לכל שחקן שמגיע אליה כטענתכם. אם הם מפרגנים למכבי, אז מה רע בדיוק? רע שרשות השידור מעדיפה לשלם על מוצר בטוח כמו מכבי, ולא על מוצר לא בטוח בשם הפועל(ת"א או י-ם)? רע בזה ששחקנים טובים שמקבלים הצעה ממכבי, קופצים עליה למרות הצעות מקבוצות טובות ובכירות אחרות?(בארץ ובאירופה) רע בזה ששחקנים שמשחקים אצלה סוגרים לעצמם את אופציית ה-NBA כי הם מעדיפים לשחק במכבי וקבל את היחס של ההנהלה "המושחתת והרמאית" של מכבי? אם זה רע... אז טוב לנו.

z dead

New member
נו באמת...

למה נותנים לו לכתוב כאן? מילא היה שומר על דיון אמיתי...אבל סילוף העובדות המגוחך הזה וחצאי האמיתות שלו זה כבר מעבר לכל גבול.. תשאר לך בפורום שלך ודבר שם על כמה נמני ופיני גרשון גדולים ועזוב אותנו במנוחה.

AmiTutiT14

New member
מה אתה בסדר??

מי בכלל דיבר על שחקנים זרים?! בנו אודריך, באותו ראיון, ליכלך על מכבי תל אביב. והזרים והבוסמנים שחותמים במכבי במקום לחתום בNBA, זה כי כבר יצא להם שם עולמי! מכבי לא תהרוס אותם! בכל רגע נתון הם יכולים לקום וללכת! באמת שלא אכפת לי מAP ומשאראס. גם לא מוויצ'יץ' ומשארפ וכל השאר. הם שחקנים שכמעט כל קבוצה באירופה תחתים, וחלקם גם שחקנים ברמת NBA. מי שבאת מזיז לי פה, אלא השחקנים הישראלים שמכבי דורסת. רק החודש הלך עוד שחקן, שרון ששון שמו. מהשחקנים האלה שיכולים להיות גדולים באמת, מהם אכפת לי. משחקנים תמימים עם פוטנציאל אדיר שנופלים בפח עם הכסף המלוכלך של מכבי, מהם אכפת לי! אני כבר מדמיינת את היום שליאור אליהו יחתום במכבי. אני בטוחה שזה יקרה, וזה מה שעצוב. בישראל יש פשוט מלא שחקנים מעולים, שאם לא היתה מכבי הם היו יכולים להגיע לNBA. ליאור אליהו למשל, אם יחתום במכבי, לא יגיע לNBA. שחקן שיכול לעשות הסטוריה פשוט לא יעשה אותה. למה? כי הוא העדיף לקבל 700 אלף דולר לעונה ולשבת על הספסל היפה ועמוס הכוכבים הישראלים של מכבי.

TheOrion

New member
נמנמ

גם את הקריירה של עודד קטש, גור שלף ודורון שפר היא הרסה? מכבי מחתימה שחקנים טובים. חלקם מצליחים במכבי, חלקם פחות. לשחקן יש את כל האפשרות לקום ולומר "לא ממצה את עצמי פה, אני הולך"(כמו שליובין עשה). כבר החתמת את ליאור אליהו במכיב, קבעת לו שכר והחלטת שהוא יגיע ל-NBA, בשביל מה שלמים לכל הסקאוטרים והפרשנים הללו עשרות אלפי דולרים, אם אפשר פשוט לבוא ולקרוא אותך פה? P:

AmiTutiT14

New member
אתה לא מוותר אה?

בפעם המיליון- אני מדברת על שחקנים חדשים, שחקנים ילדים!!!! שלף, קטש ושפר לא התחילו במכבי!!! להבדיל מלמשל גליל שהולכת לעשות משהו גדול מאליהו ולא תשמור אותו לעצמה לנצח ותדפוק אותו על הספסל! וכמו שאנחנו מפתחים את יוני ניר כרגע! תקלוט כבר אוף!! ופאק, אני לא מתיימרת להיות סקאוטרית או פרשנית, אני בסך הכל אומרת לך מה אני צופה לליאור אליהו בכלליות. ואם זה לא נח לך אתה יכול פשוט ללחוץ על הכפתור של ה-X במעלה הדף ולסגור את החלון של הפורום הזה!

TheOrion

New member
אז עכשיו את מציבה עוד תנאים...

את רוצה שמכבי תצמיח שחקנים ישראלים, צעירים, שגדלו במועדון וזאת לצד הצלחה. דבר כזה הוא נדיר ביותר שיקרה לאורך זמן. שחקני בית מצליחים שמגיל צעיר נמצאים בקבוצה מובילה זה דבר שכמעט ולא קיים. נכון, זה קיים, אבל לא באחוזים גבוהים. אתם מפתחים את יוני ניר, כמו שפיתחתם את רביב לימונד? מקווה שלא.

AmiTutiT14

New member
רביב לימונד זה אחד השחקנים היותר

טובים שיש היום בארץ. אולי הוא לא סופרסטאר, אבל הוא איכותי מאד, ומעונה לעונה רואים את השיפור. מאיפה הזילזול?

TheOrion

New member
לא מזלזל בלימונד...

פשוט רביב לימונד שיחק בליגה הישראלית(עד לפציעה של הלפרין) פחות מיותם הלפרין, "המיובש" המפורסם של מכבי מהעונה. זה מעלה קצת תהיות לגבי איזו קבוצה מייבשת שחקנים ישראלים, לא?

AmiTutiT14

New member
הפועל מביאה את השחקנים החדשים

האלה במטרה לפתח אותם ולשחרר אותם בזמן המתאים. היא נותנת לשחקנים לשחק כמה שהיא חושבת שמגיע להם ולא מייבשת אותם על הספסל ככה סתם. אולי היו איזה שניים שלושה משחקים שהלפרין שיחק יותר, אבל על סמך זה אתה לא יכול להגיד שמכבי נותנת יותר דקות משחק לשחקנים חדשים. בהפועל ככל שעברו המחזורים, ככה היית יכול לראות שלימונד משחק יותר. ולדעתי הוא קיבל דקות משחק שמתאימות לו לחלוטין. לדעתי אם הלפרין היה אצלנו, הוא היה ממצה את הפוטנציאל שלו בהרבה מאשר שהוא מיצה אותו אצל מכבי. אגב, הסתכלתי עכשיו בסטטיסטיקות של שניהם. אני מקווה בשביל הלפרין שOne טעו בהכנסת הנתונים, כי זה נוראי. ולימונד שיחק יותר משחקים מהלפרין.

TheOrion

New member
הלפרין שיחק 25 משחקים(רגיל+פלייאוף)

לימונד שיחק 18. לפי ONE. נא לא לשכוח שהלפרין עבר פציעה במהלך העונה ולא רצו לסכן אותו(למען בריאותו). אז כן, הלפרין שיחק יותר מלימונד במהלך העונה הזו, בליגה הישראלית. ממוצע הנקודות שלו בליגה הרגילה גדול יותר משל לימונד בליגה הרגילה. וזה מה שאני זוכר ככה סתם. הנתונים לא משקרים P:

z dead

New member
עוד פעם חצאי האמיתות שלך

אמרתי לך כבר לשחק בדקות של גארבג' טיים או לשחק בכוונה כדי להפסיד למכבי ראשל"צ יום אחרי הנאום של אפי זה לא נקרא דקות משחק. ושוב השקרים שלך...מבחינת הדקות לימונד שיחק יותר....באותה מידה תוכל להגיד ששלף שיחק יותר ממתן נאור. עובדתית מכבי ת"א היא קבוצת היורוליג כמעט היחידיה שלא הוציאה שחקנים מקומיים לNBA...שלא לדבר על רמת יורוליג ויול"ב...וכמה שחקנים בנבחרת הבוגרת הגיעו ממחלקת הנוער של מכבי? או שתתייחס להכל גם למה שלא נוח לך ותכתוב את העובדות כמו שהן ולא כל מיני שטויות וחצאי אמיתות...או שאני אאלץ לבקש שיחסמו אותך מפה,אם אתה פה תנהל דיון כמו שצריך. ובכלל למה אתה פה? לך לפורום של הקבוצה של המדינה...אתה יודע זאתי שחוסיין בשוק שיחק אצלה בליגה באופן מסתורי בתור בוסמן מס' 3...כי היא מנוהלת בצורה מעולה.

שiש

New member
איתנון...

אני לא רואה בעיה בצורת ההתנסחות שלו או בדרך בה הוא מנהל דיון. גם אם הוא אומר דברים לא לרוחך, מה שהגיוני למדי מעצם עובדת היותו צהוב (וגם זה בספק...), זו עדיין לא סיבה לחסום אותו מפה. מותר שיהיו חילוקי דעות.

z dead

New member
שוש'קה

יש בעיה בדרך בה הוא מנהל דיון...סילוף עובדות,אי התייחסות לדברים שלא נוחים לו וחצאי אמיתות זו לא תרבות דיון ראויה. מצידי שיחלוק עליי מפה ועד מחר אבל שישמור על תרבות דיון ולא תרבות של שקרים...אגב הוא הוכיח איזה מין "אוהדים" יש למכבי צפון ת"א...איך אוהד לא יודע ששחקן מסויים לא שיחק בליגה אחרי שאותו שחקן היה בקבוצה כמעט שלוש שנים ושוחרר רק לפני שנתיים? אני אפילו לא מדבר על שחקן שהיה עונה אחת ועף לפני 5 חמש שנים אלא על שחקן שהיה כמה שנים טובות ושוחרר לא כל כך מזמן. זה אוהד זה?!

שiש

New member
ולזה בדיוק ייקרא "דיון"

לא חושבת שהוא רואה במה שהוא אומר "שקרים". זו האמת שלו. זה בדיוק הנקודה כאן, לא? לשמוע דעות של אחרים, גם שונות, כל עוד אין שימוש בשפה לא נאותה וכדו', וזה לא מה שהוא עושה. חוצמיזה, אתה באמת צריך הוכחות לגבי סוג ה"אוהדים" של מכבי? :) חבל על העצבים, סה"כ הכל פה ברוח טובה. בואו לא נקלקל את זה.

למעלה