כמה דברים:

Athaclena

New member
כמה דברים:

1. אתם ממש חייבים לראות את זה. מהדברים היותר מוזרים. אני לא זוכרת התייחסות של פראצ'ט לעניין - מישהו יודע במה מדובר? 2. פאנארטים של עולם הדיסק, בין היתר. 3. עוד פאנארטים, כולל אלה של hwel שכנראה מאוד אהבה את monstrous regiment. את הציורים האחרים לא ראיתי. 4. אני רוצה להכריז קבל עם ועדה שביום ראשון הצלחתי להכאיב לעצמי עם השיער שלי. תמיד ידעתי שאני כשרונית...

tmaz

New member
לגבי האבטיחים:

קראתי איפשהו באתרים המוקדשים לו הערות על זה שכל המיתוסים הערפדיים שהוא מציין בתחילת carpe juglum באמת קיימים, ואני כמעט בטוח שהוא ציין שהוא יודע את זה. לא מעט מכושר-ההמצאה של האיש הזה הוא למעשה העובדה שהוא קורא המון דברים מוזרים.

TheBursar

New member
זה לא רק טרי

אפילו רולינג הודתה בעניין. כמעט כל הסופרים משתמשים באגדות עם ומיתוסים בספרים שלהם. כולל רוברט ג'ורדן, וייס והיקמן ואפילו אסימוב השתמש פה ושם

tmaz

New member
אצל ג'ורדן זה כבר גובל בפלגיאריזם,

לפעמים. אסימוב אהב לקחת עניינים היסטוריים, בפרט מהאימפריה הרומית, ולשלח אותם לחלל. אני חושב שזה חמוד, אם לא מגזימים.

The Mad Hatter

New member
אוקיי.

יש באתר הפאנארטים השני שהבאת תמונה של girl talk עם אנגואה וצ'ירי מהמשמר. אני יודעת שצ'ירי היא נקבה, למרות הזקן והכל, אבל משהו בשילוב של חתיכה בלונדינית בלבוש תחתון וגמד מזוקן יושבים יחד, עולצים, על מיטה אחת נראה קצת חולני בעיני. אבל חוץ מזה, אחלה אתר. :)

Athaclena

New member
אוו, חיכיתי שמישהו ישים לב

טוב שיש מי שקורא עד הסוף. הבעיה שאני לא יכולה להסביר את זה מאוד טוב ואם אני אנסה אף אחד לא יבין. זה יעזור לי לדעת איך זה נקרא כשהשיער מגולגל ב-bun מאחורה....

זה ברור ../images/Emo59.gif ../images/Emo66.gif

מה שלא ברור: "להכריז קבל עם ועדה", איזה קבל ואיזו ועדה?

ויימס

New member
אין לזה שם. העם מכנה זאת עגבניה.

ואילו אני עשיתי שביל בצד, כך שבצד השני שיערי צונח במעין גל חינני, וגורם לי להיראות אצילית ורבת הוד, משל הייתי הכוכבת האמריקאית ההיא משנות הארבעים, שתיסרוקתה הוכרזה כאנטי- פטריוטית, כיוון שהיה חשש ששיערן של הנשים שחיקו אותה ייתפס במכונות לידן עבדו בשנות מלח"ע השניה, עקב הגל המתנפנף וכו'.

Athaclena

New member
טוב, שיהיה עגבניה- -הסבר

אז היה לי עגבניה, התחיל להתפרק ורציתי שלפחות יהיה מפורק לגמרי (כי חצי חצי זה מעצבן), אז ניענעתי את הראש בחוזקה והשיער הצליח להגיע בדיוק אל האוזן שלי אבל עדיין בחצי-עגבניה וזה כאב. הבנתם?

ויימס

New member
כמה דברים:

1. העניין עם האבטיחים ממש מוזר. אפילו לא מוזר, אלא... מגוחך. 2. הסוזן המרושעת ממש מפחיד. השוטר טוב-שוטר רע קורע. ה-Girltalk אכן חולני!!! ומישהו יכול להגיד לי מה פשר סתמרוח בשמלת הבלרינה???

למעלה