כמה דברים...

LeeKo

New member
כמה דברים...

למה לא מקפידים על סימון ספוילרים?
ולמה אין שירשור נעוץ של הפרק?למה בכלל אין שירשור של הפרק??

../images/Emo27.gif

-בטח שיש סימון לספוילרים, אני עוד לא קראתי ספוילר אחד לא מסומן -למה חייב ליהיות נעוץ? -בטח שיש, תסתכל עוד פעם

Charmed Gal

New member
כי המנהל נעדר.:-\../images/Emo56.gif../images/Emo186.gif../images/Emo185.gif

כי הוא עסוק ועמוס ויש לו מחשב אחד בבית שאחותו כל הזמן משתלטת עליו. סורי. סולחים לי?

תתש

New member
נצל"ש ../images/Emo58.gif ראיתי 4 פרקים ברצף

של ורוניקה. אחרי שראיתי את הפרק אתמול רציתי לדעת אם אבא של לוגן מת אבל לא המשיכו ישירות ופרקים האחרים הוא הופיע אז נרגעתי. למרות שלא ראיתי את פרק 12 הצלחתי להבין מה קרה ונראה לי שכמו ליאן וג'ק גם קית' ולין הכירו אחד את השני לפני שנים, וסוף סוף יש התקדמות עם הרצח של לילי עם הופעתו של דנקן בתור חשוד. היה נחמד לראות את מאק פעם נוספת ואהבתי את הסיפור של החלפת תינוקות אבל לא אהבתי שורוניקה גילתה למאק שהיא הוחלפה בלידה ושהתסריטאים עשו כאילו שלמרות שמאק והשניה הוחלפו הן יצאו כמו שהן היו צריכות כי יכול להיות שבגלל שההורים האמיתיים של מאק הם משכילים וכ'ו וההורים האמיתיים של השנייה הם יותר פשוטים וכ'ו שתיהן בעצם עשו אנטי להורים שלהם ואולי הן היו יוצאות הפוך אפילו אם היו מחזירים אותם. בכל מקרה נראה לי שעלילה זו עוד תחזור. נחמד היה לראות עוד פעם את אלונה טל למרות שפרק 8 היא הייתה יותר טובה. וכל הכבוד לורוניקה שהתגברה על רגשותיה בשביל מג. אני לא אוהב את הסגן שריף הזה ליאו, זה נראה מאולץ כל הקטע בינו לבין ורוניקה במיוחד שדנקן עם מג. הדמות של לוגן ממש התפתחה בפרקים האחרונים ונחמד לראות אותו מתקרב לורוניקה ובוכה על כתפה. ואם רוצים להביא מישהו אחר לורוניקה לוגן הרבה יותר מתאים מליאו. הופתעתי לטובה לראות את אליסון היניגן בפרק, היא הייתה חסרה על המסך מבאפי, ואני מקווה שזה יהפוך לדבר קבוע. לסיכום, ורוניקה מרס היא הסדרה החדשה הכי טובה והגיע לה לזכות בסקר הזה ואני מקווה שהיא תמשיך עוד שנים.

למעלה