כמה דברים...

בחיי

New member
כמה דברים...

היי! ברצוני להגיד כמה דברים.. אבל קודם- גילוי נאות (רואה נועם.. ככה עושים את זה, מיוזמת הכותב!) במקור כתבתי מעט בפורום בנענע והספיק להידלדל מאוד ולכן אני נמצא כאן, עד עכשיו על תקן צופה בלבד.. לא עוד! דבר שני וחשוב.. כן, גם אני משרת בגל"צ (לא ממחזור 2004). כבר כמה ימים שאני קורא את מה שאתם כותבים והאמת היא שאני מתמלא חלחלה. יושבת לה חבורת אנשים ממורמרים בבית, מול המחשב ומוציאה את העצבים על קד"צ 2004. "מקושרים.. חסרי מעוף.. יצירתיים כמו פחית שימורים.." אלו רק חלק מההשמצות שהעזתם להפיץ על 37 אנשים בוגרים ומוכשרים שהתקבלו לגל"צ וסיימו את הקורס. אני מזמין את כל אחד מכם לנעול את נעליו של קד"צניק בגל"צ למשך שבוע אחד בקורס ואני מבטיח לכם שחלק לא מבוטל היה משתגע ונופל. וגם אחרי הקורס, עם כל הכבוד וללא טיפת יהירות, רובכם לא היה מתמודד בחברה מאתגרת, קשה, מתישה ותובענית כמו גל"צ.. אין מה לעשות, ככה זה! מהכרותי והקצרה עם הקורס החדש שנכנס לתחנה הצבאית אני יכול להגיד לכם שמדובר בחבורה מוכשרת, יצירתית, אינטיליגנטית ובוגרת.. כן, יותר אפילו מהמחזור שאני נמנה עליו, מודה! במהלך השירשור הנוכחי מישהו הציג סטטיסטיקה שלפני סיכויי הקבלה עומד על 35/1000 ולזה אין לי מה להגיד מלבד העובדה שכמו בכל מיונים, גם במיונים לגל"צ יש ניפויים ולא כולם עוברים. רצון לשרת בגל"צ זה אחלה אבל בהחלט לא מספיק, אם היו מקבלים את כל מי שרוצה היינו מקבלים מחזורי עם 1500 אנשים בכל שנה.. לא מתקבל על הדעת. כמובן שגם בגל"צ, כמו בכל מיון אחר, המנופים ממורמרים.. אין מה לעשות- מי שנכשל מתבאס.. מקובל עליי ביותר. אבל אל תשליכו את הרגשת ההחמצה שלכם על חברינו למחזור החדש שהיו טובים מכם, הם לא צריכים להתנצל על כישוריהם. מישהו גם הזכיר שהתקבלו אנשים חסרי כל ניסיון רדיופוני ועם זה אני מסכים. עכשיו תשאלו כולכם- "למה הוא מסכים?" ואני מייד אענה ואגיד שבלי לזלזל באף אחד.. קשה לי להאמין שמישהו מכם צבר ניסיון רדיופוני מקצועי ועל רמה כנדרש. אני מציע לכולכם לזכור שגל"צ זה לא פח הזבל של התקשורת, להיפך! גל"צ נחשבת כיום לאחת מהתחנות החשובות והמשפיעות במדינה ורשימת ההצלחות ארוכה (גילוי פרצה בחוק הבחירות והבאה להקדמת הבחירות בשנה, פרשת שופטים באדום, ועכשיו הסקופ החדש- טעויות חמורות בהצבעת הכנסת), אני מניח שמי שמציג פה רקע רדיופוני "עשיר" בוודאי מתכוון ל106FM, רדיו בי"ס וכיוצ"ב... וסליחה, אבל זה לא מספיק. גל"צ זה הדבר האמיתי! ועכשיו, משהו אליך נועם... משיחות עם אנשים בתחנה הצבאית אותה אתה מבקר אני יכול להגיד לך שלמדתי גם עליך כמה דברים שאני חושב שלא תרצה שאני אפיץ (שלא תיווצר דיבה חס וחלילה). נכון, התמיינת לשירות צבאי בגל"צ, בדיוק כמו 1500 אחרים כמוך ולא התקבלת, בדיוק כמו 1461 אחרים כמוך.. אני לא חושב שאתה יכול לבוא בטענות אל מישהו מלבד אל עצמך.. כנראה שאתה פשוט לא מספיק מוכשר... לא נורא, קורה! ועכשיו משהו אל כל שאר שונאי גל"צ.. אתם לא מפסיקים להתלונן על פרוטקציות בקבלה ומכפישים את שם גל"צ. אני מבטיח לכם שאם הייתם בגוף תקשרות מכובד הדברים לא היו מועלים על הכתב. הכתבות שהתפרסמו בכל מיני עיתונים לא אומרות אף מילה על פרוטקציה אלא מציגה עובדות- מי התקבל ומי לא... באמת שצר לי עליכם על שלא התקבלתם אבל תפסיקו לרחם על עצמכם! לצערי תאלצו לקבל את הדברים כמו שהם.. אנחנו בגלי-צה"ל ואתם לא! כנראה שאתם לא באמת מוכשרים כמו שאתם מתיימרים להיות. תתמודדו! המשך ערב טוב!

Joe the wolf

New member
הי מיסטר בחיי

כמה הערות ברשותך 1. אני חושב שמאחר ומדובר כאן בפורום תקשורתי - לפחות באלמנט תקשורתי אחד נועם פורר עולה אפילו עליך (גם עלי, מודה) וזה בעובדה שהוא נמצא בפרונט בשמו ובכל הרקורד שלו. אתה מין סוג של דנידין (שלא לאמר קופיקו). בכך שניצלת זאת עשית פגיעה אתית די חמורה (לא מלמדים אתיקה בקד"צ? 2. וזה העניין מר בחיי: עם הלשון המושחזת שלך, ויכולות ההסוואה המוכשרות, יכול להיות שאם במקום למות באוהלו של שידור - ובו נקרא לילד בשמו יש איזה דימיון בין אברכי גל"צ ואברכי הישיבות וגם ללמוד מהבוקר עד הלילה בישיבה זו משימה מפרכת.. - היית מתעל את הכשרונות שלך לאיזו יחידה סודית-קרבית-מודיענית בצה"ל אני הייתי ישן יותר טוב בלילה. אני קצת יותר מבוגר ממך (קצת הרבה) ואני מבטיחך, שכשאני הייתי בצבא אתה ישנת מצוין ולא לא הייתי בגל"צ. 3. לעניין פרוטקציות: אני מאמין בגנים ובהחלט יכול להיות שלבן של רשף\שוקן\שלונסקי\שי וכיוב' יש לא רק פרוטקציות אלא גם גנים טובים..אבל יחד עם זאת לו אני רמטכ"ל הייתי מוציא תקנה שמי שאחד מהוריו, אחיו סביו וסבתותיו ודודיו שירת אי-פעם בגל"צ אינו יכול להתקבל לתחנה. למה? רק ככה מנקים שחיתיתות. בחיי.

בחיי

New member
אז ככה..

היי! תגובתי לנושא- 1. אני, ממש כמוך מיסטר ג'ו, החלטתי שלא להיחשף ואתם תאלצו לכבד את זה. שנינו לא נחשפים- כל אחד ממניעיו. 2. אי אפשר להשוות בין אברכי ישיבות ל"אברכי גל"צ".. החבר'ה בגל"צ תורמים למדינה ועושים עבודה מצויינת, לא סתם זה "הבית של החיילים". 3. אני מניח שמה שאני אגיד ברור גם לך... לא יעלה על הדעת שתקנה כמו שהצעת תתקבל וזאת מהסיבה הפשוטה שהיא תפגע באופן בוטה בעיקרון השוויון ובדמוקרטיה. תקנה שכזו תביא לאפליה חמורה! והבהרה- אני מקווה מאוד שאיש לא נפגע (או יפגע..) מדברי.. כתבתי אותם כי באמת אנשים רבים בפורום הזה עברו את הגבול התלאמותם על גל"צ והחיילים שבתחנה. אמרתי את מה שיש לי לומר ועכשיו אני מפסיק להתעסק בזה, בחיי.

Joe the wolf

New member
,תמשיכו עם העבודה הטובה...הא?

בחיי לגבי הערה מספר 2. תעשה לי טובה, אל תתקיף אותי בססמאות. אם הייתם באמת הבית של החיילים (8-10 תוכנית על מוצרים חדשים בשקם; 10-12 דשים של חיילים1 12-2 חידושים בירי מדויק; 2-4 כושר טוב צה"ל, 4-6 טיפים לעמידה במסדרים...) איש לא היה מאזין לכם. גם לא אני בינתיים אני כן, ואני אוהב את התחנה. תמשיכו. ג'ו

eyals102

New member
לא גלצניק

בתור אחד שמאוד רצה להגיע לגל"צ (ולאו דוקא בתור קד"צניק), אני מוכרח לספר שלא מזמן ניהלתי שיחה עם כמה עובדים בכירים ברדיו שלי, שהמשותף לכולם הוא שכולם היו חולי רדיו, כולם רצו להגיע לגל"צ, וכולם לא עשו זאת. הגענו למסקנה שהקריירה שלנו ממש לא נפגעה בגלל זה שלא הגענו לגל"צ, ואולי אפילו להפך. אצל רבים מיוצאי התחנה הצבאית יש אחרי השחרור את התחושה של "אנחנו כבר עשינו הכל" למרות שבפועל הם רק בתחילת דרכם המיקצועית, דבר שפוגע מאוד בעבודתם. ובקיצור, אפשר גם בלי גל"צ. מי שבאמת אוהב רדיו ימצא את דרכו לתחום גם אם הוא שרת במקום טוב בשטחים שלוש שנים בחייו ולא בבנין המתפורר קלות ביפו.

בחיי

New member
מסכים...

לא נותר לי אלא להסכים איתך. מי שבאמת רוצה ויש לו את הכשרון יצליח בתחום גם אם גל"צ פיספסה אותו.

Shaolin Kid

New member
מסקנה,אפשר גם בלי גל"צ

מסקנה,אפשר גם בלי גל"צ אם לא נתקבל ,אפשר אחרי הצבא ללכת למכללת הרדיו של רדיו תל-אביב הרבה מפורסמים כיום יוצאו משם!

סנטה

New member
אתה ילד קטן ואומלל...

"אנחנו בגלי צה"ל ואתם לא?" תגידי חתיכת אידיוט - אתה לא אמור לייצג את התחנה שלך?אלוהים אני לא הולך הלאזין לתחנה הזו יותר בחיים - עצוב שאתם אלו שנמצאים שם - טמבל .

בחיי

New member
תראה..

היי! הסיכוי שאני אגיד לך מה תפקידי בגל"צ דומה לסיכוי שיפגע בי ברק באמצע חודש אוגוסט... ולכן התחום הזה ישאר כמו שהוא עכשיו. לגבי השחצנות.. אני לא שחצן בכלל! מה שקרה זה שהפעם הרשתי לעצמי להיות בוטה בדיוק כמו חברי פורום אחרים שהשמציו באחד השרשורים הקודמים את אנשי גל"צ למיניהם (גם אם לא מדובר בשמות ספציפיים..) ולכן אולי נדמה שאני שחצן. נכון, אני לא מתנצל על כך שאני בגל"צ אך גם לא מפרסם את זה בחוצות העיר ולא חושב שאחרים נחותים ממני או מחברי, לפעמים ההפך הוא הנכון... יש המון חבר'ה מוכשרים שגל"צ פיספסה. בסך הכל שמתי את הדברים על שולחן, גם אם זה לפעמים קצת לא נעים לשמוע... סליחה אם מי מכם נפגע, אבל תנסו שנייה לחשוב על אלו שתקפתם על לא עוול בכפם... אם אחרי שחשבתם על מה שנכתב בשרשור הקודם בנושא לא הבנתם אפילו במעט את דבריי.. פנו אליי בשרשור הנוכחי ואסביר בשנית. חייכו! יהיה בסדר, בחיי.

raman

New member
"בחיי" תגובה קטנה בשבילך:

לפי דבריך, 120 היושבים בכנסת ישראל הם 120 האנשים הטובים ביותר להיות "נבחרי העם". תקשיב מותק, בכל מיסגרת יש טובים יותר, שהם טובים גם מעמיתיהם שלא נימצאים באותה מסגרת ספציפית, אבל יש גם את הפחות טובים, שיש טובים מהם שלא נמצאים באותה המסגרת כל אחד מסיבותיו הוא. מה שאני אומר זה דבר פשוט, אם אתה באמת חושב ש40 הנבחרים השנה להיות השדרנים של גל"צ, הם הטובים ביותר שקיימים, לפחות בטווח הגילאים שלהם, אתה טועה ובענק! יש רבים ומצוינים מהם שלא נימצאים בגל"צ. פרוטקציות תמיד היו ותמיד יהיו בגל"צ ואל תנסה להגן על התחנה בעניין הזה כי זה יישמע פשוט מגוחך. מה שכן, בהחלט לא כל השדרנים ואני אהמר ואומר שאפילו לא רובם, ניכנסו בגלל קשרים, אלא בגלל שבגל"צ החליטו שהם יודעים לשדר. לפי דעתי הקריטריונים שגל"צ מעמיד ל"טרום-שדרנים", פשוט לא נכונים, אבל זה כבר נושא לדיון בפני עצמו. לסיום אדגיש שאני משוחרר כבר 5 שנים ומעולם לא הגשתי מועמדתי לגל"צ. אציין גם שאני שדרן מצויין אבל גם זה נושא לדיון בפני עצמו
כל טוב לכולם. רועי אסף

בחיי

New member
אתה אומר בדיוק את מה שאני אמרתי...

רועי, אני מודה לך מאוד על התגובה.. אם תסתכל בכל הדברים שפרסמתי בפורום לראה שתמיד הדגשתי שיכול מאוד להיות שגל"צ פיספסה אנשים טובים ומוכשרים מסיבות שונות שלא תמיד תלויות בחייל (פרופיל גבוה למשל..). בנוסף אני אפילו אומר בחלק מהמקרים שגל"צ הפסידה מזה ושמוכשרים רבים יכלו להיכנס לגל"מ אילו התאפשר להם. הנקודה היא שלא כולם יכולים לכינס לגל"צ בגלל שיש מספר תקנים מוגבל וגל"צ לא יכולה לחרוג ממנו, ככה זה בצבא. אין לי בעיה אם מישהו כועס/מאוכזב/ממורמר על כך שלא התקבל, הבעיה שלי היא שלאף אחד אין את הזכות "להיכנס" ככה בחניכי הקורס האחרון שברור לכולם שלא היו חלק ממערך המיונים. הטענות כאילו מדובר בחבר'ה לא מוכשרים היא טענה מופרכת. לגבי הפרוטקציות- אני יודע טוב מאוד שיש כאלו שלפי הפרוטקציה המונהגת בגל"צ היו אמורים להתקבל אבל, למרבה התדהמה, הם נישארו מחוץ לתחנה וישתרו שירות צבאי רגיל לחלוטין... אז תחשבו על זה לפני שאתם תוקפים אחרים!

raman

New member
יש ויש...

יש כישרונות אדירים בגל"צ וחלקם אני מכיר אישית. יש גם אנשים בגל"צ שכל קשר בינם לבין מיקרופון הוא מיקרי בהחלט וגם חלקם אני מכיר אישית לכן לא אכנס לשמות לכאן או לכאן. בקשר לפרוטקציות, שוב, הן קיימות אבל לא בהיקף שהיה נהוג בעבר...

בחיי

New member
עכשיו יש לי בקשה ממך...

היי raman.. עכשיו, תעשה לי טובה ותחזור לשרשור הקודם ותגיד לי אם ההשמצות של חלק מהאנשים על בני קד"צ 2004 מוצדקות.. להלן השירשור הרלוונטי http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1099&msgid=40528214 תהנה!

למעלה