כמה דברים

Eliran g10

New member
כמה דברים

הראשון מזל טוב לגילה השני תודה לשי שלימד אותי היום את הטבעת לב ואחרן המיפגש היו היה מאוד מהנה

bshuval

New member
הממ הממ

האם אפשר לקבל קצת יותר פרטים על המפגש? תודה! נ.ב. מדוע לגילה מגיע מזל טוב? (אני כמובן מצטרף לאיחולים!)

mirigami

New member
לגילה היתה יום הולדת והיא בחרה

לחגוג איתנו בקיפולים. והביאה פחזניות מדהימות.(אולי גילה תצרף מתכון)

גילה או

New member
המפגש ב28.9

כן חגגתי אתמול יום הולדת "22 "בלי לספור שבתות חגים וראשי חודש.(גם ככה זה לא יוצא 22 אבל מילא.) המפגש היה גם של ילדים שהכינו כל מיני קוסדמות לתערוכת ילדים שתהיה באגף הנוער. הבוגרים היתפצלו להרבה קבוצות קטנות ועסקו בהשלמת קוסדמות ועוד.אני קיפלתי עם יונתן קוסדמה חמודה ורוזנה עזרה לחבר אותה.קיפלתי עם גלעד איילון קוסדמה וכל הזמן שאלתי את גלעד -ככה? ומה עכשיו?פשוט לא הייתי מרוכזת. החברה עזרו לפול להעביר את הדגמים מעבר לכביש לבית ראובן שם תהיה התצוגה. תמונות והמתכון בהמשך היום.

bshuval

New member
מזל טוב!

נשמע כיף מאד. מי זה יונתן (אני מניח שהבן של מירי ופול עוד לא יודע לקפל קוסודמות...)? תודה שאתם משאירים אותי מעודכן! אגב, בחודש נובמבר יש כאן פסטיבל אוריגאמי במוזיאון המינגיי לרגל סגירת התערוכה. אני אלמד שם שני שיעורים. האחד הוא (כנראה) דגם מודולרי מאד נחמד, עם חוליה מאד מאד פשוטה. השני הוא פיל נהדר של פומיאקי קאוואהאטה. (ולא, הוא לא קשה! לימדתי אותו בקבוצת האוריגאמי המקומית בהצלחה רבה, ויש שם כמה מקפלים מתחילים ביותר.) אתם מוזמנים לבוא בהמוניכם. הכניסה היא 5 דולר לאדם, אבל כיוון שאתם מגיעים מעבר לים, נוותר לכם על העלות... וכמובן - שיהיה בהצלחה בפסטיבל בסוכות. אני מצפה לראות תמונות מהתערוכה ותמונות מהפסטיבל, והרבה תמונות של חברי המרכז ובאי הפסטיבל. וכמובן- סיפורים!!!!

גילה או

New member
תודה!

כמובן שיונתן שקיפל הוא יונתן אחר .תמונה מצורפת של יונתן ורוזנה.יונתן של מירי ופול למרות הגנים המשובחים שהועברו לו בנושא האוריגמי כניראה באמת עוד לא יודע לקפל קוסדמות .מה שבטוח שלקמט קוסדמות בשלב הזה הוא כבר יכול.

גילה או

New member
קוסדמות והמתכון.

פחזניות-מרתיחים כוס מים עם 100 גרם מרגרינה ורבע כפית מלח.מנמיכים את האש ומוסיפים בבת אחת כוס קמח רגיל.מערבבים במהירות עד שנוצר גוש שניפרד מהדפנות.מעבירים למיקסר .מפעילים ומוסיפים 4 ביצים לא בבת אחת אלא אחד אחרי השני.זה צריך להיות קצת סמיך אך לא מידי .עם 2 כפיות מניחים את התוצר על נייר אפיה (הניתן לקיפול)ברווחים של 3 ס,מ. אופים ב170 מעלות כ-50 דקות.בזמן הזה ניתן לקפל חוליות לדגמים מודולרים,להיכנס לפורום לראות מה חדש או סתם לשתןת כוס קפה. מילוי- מקציפים כוס חלב ,שמנת מתוקה ואינסטנט וניל.

למעלה