כמה דברים

בןלי

New member
כמה דברים

ראיתי את הסרט תעביר את זה הלאה ויש כמה דברים להעלות בנוגע אליו: קודם כל - מי שלא ראה את הסרט - שלא יקרא את סעיף "ג" כי אז יהרס לו הסוף של הסרט. א. סרט נחמד וקליל. ב. הרעיון של הסרט - כל בנאדם עושה מעשה טוב למישהו ואז המישהו צריך לשעות משעה טוב לשלושה אנשים אחרים וככה בעצם הוםפשים את העולם למקום טוב יותר - פשוט מעולה. חבל שמיבשהו לא ממיישם אותו הלכה למעשה. עכשיו שאני חושב על שה אולי אני אהיה הראשון... ג. הייתי ממש מאושר שהסוף של הסרט - הילד מת למי שלא זוכר - לא היה טוב אופטימי ושמח כמו רוב הסרטים ההוליוודים. לדעתי סוף קצת פחות טוב זהו סוף יותר ריאלי ונוקב. בקיצור סרט נחמד וקליל - שווה צפייה.

צודק בהחלט,

רק שיש לסרט אווירה יותר מדי... דביקה. מזכיר לי את אימי העובדת הסוציאלית הטובה שעוזרת לכולם. לפעמים זה קצת מרגיז אז באמת טוב שהילד התפגר! :)

dylan

New member
P <-זה ספוילר? ומה עם...

"הדחף לגרום לרגש מיותר, ועוד באמצעים מיושנים ונדושים"? שזה בערך מה שהסרט עושה ברובו, ובסופו עוד יותר עם המוות של הילד ובעיקר בקטע עם הנרות.

*ויקי*

New member
גם אני ראיתי את הסרט....

ולדעתי זה סרט ממש יפה!!!! עם רעיון נחמד ביותר! זה הייה ממש עצוב כשהילד מת בסוף....אבל גם לדעתי סוף כזה יותר טוב מסוף טוב ואופטימי. שלכם, ויקי

dylan

New member
P אבל זאת בדיוק היתה הבעיה

של הסרט,הם כאילו לא רצו לעשות סוף הוליוודי אז הם הרגו את הילד, אבל אם הם באמת רצו לעשות סוף פסימי ומציאותי כביכול, אז הם לא היו מוסיפים את הקטע של הנרות, המוות של הילד היה מניפולציה שאמורה לשחק ברגש של הצופה (ולא חשוב כרגע אם זה עובד או לא), כי הרי בסוף הוא כן השפיע

Havi

New member
P נכון מאוד

לא יכולתי לנסח טוב יותר ממך את מה שהסוף של הסרט גרם לי להרגיש: שמותו של הילד לא שירת מטרה בסרט עצמו אלא נועד למנוע מהסרט להפוך לדביק ומתקתק. כי אם לסרט היה הפי-אנד, האנשים היו יוצאים מהאולם ואומרים אחד לשני "כן, בטח!". אני בכל אופן שנאתי את הסוף הזה - לא בגלל שהוא לא היה טוב, בגלל שהוא היה טיפשי כל כך והרס לי סרט שעד אז חשבתי שהוא נחמד

^nurv^

New member
אה, וגם את, מאריאן@gorme

ולמקרה שאת לא יודעת כי לא היית פה לפני שבוע P=ספוילר=פרט בסרט שעשוי לקלקל למישהו אחר את הצפייה בסרט אז אם יש לך כזה פרט בהודעה שלך, אז תרשמי P בכותרת

למעלה