כמה דברים....

כמה דברים....

1. סתם לב שהפורום פחות חי ממה שהוא היה פעם? ושהרבה אנשים עוזבים? 2. עלה לי רעיון אתמול בלילה, אבל זה מהרעיונות האלה שיש כמה דקות לפני שנרדמים ובבוקר קולטים כמה הם אין סיכוי שהם יעבדו, בקיצור חשבתי איזה יופי זה יהיה לעשות מופע של כל מיני הרכבים צעירים כהצדעה לחומה של פינק פלויד.... 3. אתם חושבים שבהופעה של הרד הוט יהיו שירים מONE HOT MINUTE.. אתם יודעים בגלל שהגיטריסט שלהם היה אז דייב נבארו...

Sham 69

New member
...... בקשר לפינק פלויד

ואיך אתה בדיוק מתכוון לממש את זה?

אני לא..

אמרתי שזה היה אחד מהרעיונות האלה שיש בלילה ואחרי זה קולטים שהם אידיוטים והם בחיים לא יעבדו

Sham 69

New member
זה לא כזה סיפור..

זה לא כזה סיפור לקיים הופעה כזאת אולי הקטע הכי קשה זה לחפש להקות שיופיעו בשביל המופע.

pows

New member
אם כבר

לפי דעתי אם רד הוט יבצעו דברים מ ONE HOT MINUTE למרות שאני בספק אז זה יהיה MY FRIENDS ן AIROPLANE אבל אני לא חושב , לפי דעתי הם יתמקדו ב CALIFORNICATION ו BLOOD SUGER SEX MAGIC.

HadesK

New member
בקשר ל one hot minute

רד הוט לא מופיעים עם שירים מהדיסק הזה כי ג`ון אף פעם לא שמע את הדיסק והוא לא רוצה להזכר בתקןפה הזו , לכן השיר היחיד שכן שומעים מדי פעם זה pea בגלל שזה שיר של פלי לבד , לכן אין שום סיכוי שיהיו שירים ממנו בהופעה , בנוסף , אני חושבת שעד שההופעה תהיה אז הם כבר יתמקדו שאלבום החדש , נדמה לי שההופעה הזאת יוצאת בתוך הסיבוב הופעות שלו , כי , אתם יודעים , הם כבר מקליטים אותו מפברואר... ביי Hades

Sham 69

New member
בקשר לרד הוט

קודם כל, מי אמר פה שאורלי ויינרמן הייתה חברה שלו? חוץ מזה, דיי כבר לדבר עלייהם, חרשנו עליהם מספיק בפורום, בכל הודעה שנייה כתוב עליהם משהו.. דיי כבר נמאס

למעלה