כמה דברים

HaMsTeR

New member
נטע, תבואיייי!!!!!../images/Emo118.gif

אני צריכה לנסוע ברכבת עם מישו.... אחרת אני לא יכולה להגיע...

HaMsTeR

New member
רחובות../images/Emo3.gif../images/Emo118.gif

אבל זה לא משנה, כי אני לא מכירה אותך ולא ירשו לי לנסוע עם מישהו שעוד לא פגשתי

מלאכית16

New member
באיזה תחנה אתה עולה../images/Emo35.gif../images/Emo110.gif

אני גם לוקחת רכבת... כנראה מהתחנה ברמלה.. מסוף 2000, איזה תחנה זו

מלאכית16

New member
*נאנחת* V_V;;../images/Emo110.gif

אני עולה ברמלה... אנחנו לא ניפגש על הרכבת... ובכלל, אני אגיע רק באחת עשרה וחצי בערך... אל תכנסו לסרט בלעדי

מלאכית16

New member
כן...אבל אני ../images/Emo110.gif

תופסת את הרכבת של עשר. מה שאומר שאנחנו בוודאי לא ניפגש (אלא אם כן גם לך היו תכנונים להגיע מאוחר יותר.]-])

ketty the sheep

New member
אממ

לא יודעת מתי אני מגיעה.. כי בבוקר אנחנו הולכים לקנות דברים לבי"ס
אז אני בטח אהיה שם ב1 כבר או משהו. שווה לבוא בכלל?

../images/Emo13.gif ../images/Emo13.gif ../images/Emo13.gif ../images/Emo13.gif ../images/Emo13.gif ../images/Emo13.gif ../images/Emo13.gif ../images/Emo13.gif ../images/Emo13.gif

AGNET SHESH

New member
../images/Emo45.gif דניאל תבואי!!

את צריכה לבוא לפעמים.. אגב, נעלמתי בימים האחרונים בגלל מחשב מפגר שעשה בעיות וחופשה בכינרת וצפונה. הייתי בגולן והיה ממש שולת! בייחוד בנחל הזקי\זכי (
לא התעמקתי בזה יותר מדי..) שזה מסלול שהכל בו מים היה פשוט אחלה! עכשיו אני מרגיש כבר יותר טוב מהשבועות האחרונים אז אל תתפלאו אם אני אתחיל לזרוק לכם בדיחות או דברים מאושרים מאוד... (מאושרים מלשון "וחיו באושר ועושר עד עצם היום הזה...). המצלמה הדיגיטלית החדשה שלי הגיעה והספקתי לצלם איתה כל דבר שזז כמעט... אני אביא אותה למפגש שאליו אני יוצא עוד כמה דקות אבל אני לא אצלם בלי הפסקה... אני אצלם פעם ב... אבל רק שתדעו, מי שמעצבן אותי צריך לדעת - יש לי מקום ל300 תמונות ולסרט של בערך 8 דקות עם קול
הא הא הא... *צחוק מרושע סטייל הרעים בסרטים המצוירים* אה.. ואם לא היה מובן עד עכשיו - כן! אני גם בא!

Gizmo14

New member
אלוי אני אבוא../images/Emo28.gif

יש סיכוי של רבע אחוז שאני אמצא איך להגיע עד מחר

מלאכית16

New member
סילעעעעעעעעעית../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo110.gif

את חייבת לבוא
*פאפי פייס* מחר, באמצע השיעור נהיגה, אני אגנוב למורה הניהיגה שלי את הוטו ואבוא לקחת אותך, בסדר
(ואם הוא לא יסכים, אני אשלח אליך את המטוס הפרטי שלי ושל אלן ריקמן...
)

למעלה