כמה דברים...

כמה דברים...

1-אם למישהו אין כוח להתקשר אלי כדי לפגוש אותי בניצנים-אני אלבדש את החצאית הסגולה כמו שבתמונה,וחולצה שחורה. 2-אני נוסעת מחר לניצנים ולא אהיה פה,רק ביום שישי בערב(כבר אחרי ההופעה..) 3-
היום ברדיו,בגלי צה"ל שמעתי את הגרסה החדשה של מרי לנצח,באמת,מזרחי משהו,אבל מקפיץ-ומקפיץ זה טוב. לאחר השיר חיכיתי לשמוע את התגובה של השדרנים-הם היו עברי גלעד ואורי אורבך. אז אורי אורבך אמר-"אתה לא חושב שצריך להתנצל בפני המאזינים?" עברי-"למה?" אורבך-"זה זוועה""מילים לא יפות""גס" עברי-"לא כולם רגישים כמוך,אני מסתדר עם זה דיי טוב". משהו כזה... החלטתי לא לשבת בשקט,אז שיניתי את הכותרת שלי בפלאפון ל-אורי אורבך זבל,מכייון שלא היה מקום לכל ה-זבל,כתבתי רק ז. כן,לא ישבתי בשקט,ראיתם מה עשיתי לו?! חה!
ובכן,אורי אורבך מהיום הוא השדרן השנוא עלי,ועברי הוא האהוב. לא רק בגלל זה,הוא פשוט מעצבן. היה כיף לשתף אתכם. אני נוסעת לקנות דברים לבית הספר מכייון שבית הספר שלי חוזר יותר מוקדם כי עושים לנו גשר בין סוכות ליום כיפור-אנחנו חוזרים ללמוד ב-27. אז אממממממ יום טוב!

מרילנצח

New member
נועה

אורי אורבך לא סתם אמר את זה אורי אורבך הוא אדם דתי מאמין וכן לדתיים קשה לקבל את הטקסטים של עברי לידר ובמיוחד טקסט על בחור שמתחפש לבחורה, כי העולם של הדתיים דברים כאלה הם נגד ההלכה!! אז במקום לתקוף את אורי אורבך ולחשוב שהוא מתנקל לעברי לידר, תחשבי שניה על העולם שממנו הוא בא ואז תביני שהוא לא שונא את עברי, רק יש לו בעיה עםם הטקסטים ובמיוחד עם מרי לנצח.

אוקי.

שמתי לב שאני תמיד אומרת אומרת אומרת ואז...אנשים אחרים שיודעים קצת הרבה יותר ממני מסברים לי. אויש נועה שתקי!

כשאת אומרת גלעד למה את מתכוונת?

איזה גלעד???? אם זה גלעד שמואלי ולא טרחת להתקשר/לשלוח הודעה אין לך מה לדבר איתי

אני אוהבת אותךךךך!

וממש היה כיף אתמול להשתעשע! ואין מצב שבהופעה אנחנו לא נכנסות למצב כפית!מובן?! אולי אני אשאר שפויה כי אני אתבייש! יהיה פנאאאאאן!

אני חושבת שאברי גילעד לא עברי.

זה מאברהם (אם זה מי שאני חושבת שזה...) ומותר לו להביע את דעתו...וגם לך מותר לקלל ולשנוא אותו
העיקר שאת עושה מעשה ולא יושבת בשקט!

למעלה