כמה דברים

Levinzone

New member
כמה דברים

נתחיל מהקל אל הכבד: 1. אני גם רוצה שיכתבו אותי למטה בחברי הפורום:))))) 2. כמה אנשים ממקיף ה` בראשון יש פה?? אני לא משם אבל זה פה לידי 3. טוב זה החלק העיקרי של ההודעה. אני בכיתה י``א והשנה כמובן הגיעו יודניקים חדשים לבי``ס ויש שם אחד ממש ממש ממש חמוד. בקיצור...שווה ביותר. ואפילו יש לו עגיל בלשון שזה בכלל מעלה עוד 1894 נקודות אצלי. ואני לא יודעת מה לעשות!! אין ביננו שום קשר..אף פעם לא דיברנו או משהו כזה אבל אוףףף הוא ממש נראה טוב:) ואני לא רוצה לרצות אותו כי אין הרבה סיכויים שיהיה ביננו משהו...בכל זאת אני בי``א והוא בי` וזה לא מקובל ממש:) ואני יודעת שאני סתם אתבאס מזה...אולי יהיה לי אומץ ללכת ולדבר איתו(או שלא).. בקיצוווווור עזרו לי אנשים אני ממש בבאסה. וזהו

PsiChO

New member
דעתי בעניין היא פשוטה...

את לא תדעי את שלא תנסי... מה איכפת לך לגשת אליו פעם שהוא לבד ולדבר איתו... או לפחות לגרום לו לשין לב אלייך מה את שמה זין מה אחרים חושבים אפשר לחשוב... שנה שעברה שהייתי בי` היה לי קטע עם מישהי שסיימה יב... אנשים הסתכלו אבל הבינו. אל תתני לאחרים להשפיע עלייך. זה הדבר הכי גרוע שאפשר לעשות לעצמך. אפילו שייקספיר אמר! מעל הכל היה נאמן לעצמך! זה מה שתעשי.

משהו שלא מצא חן בעיניי...-

``לא מקובל``?! ולמה את עושה רק מה שמקובל ומתאים לנורמות החברתיות של בית הספר? תשמעי, אצלי בשכבה יש לא מעט זוגות משכבות שונות, ולידידה שלי מהכיתה המקבילה יש חבר מי``ב (ואנ בכיתה ט). אז מה?! מה שמשנה זה הבנאדם, ולא מה שנחשב ומקובל. זה מאוד מכעיס מה שאמרת. וזה מוביל אותי לעוד נקודה- באמת, המראה שלו לא אומר עליו כלום. כאילו- אולי הוא באמת בנאדם מקסים והכל, אבל רק בגלל מראה אני לא חושבת שמתאהבים באמת בבנאדם. כמו שכבר אמרו לך כאן- תנסי! לא ילך- תמיד אפשר להשאר יזיזים...:)

טרנט

New member
לא, זה לא על טרנט מדריה....

זה על Trent Reznor מ- Nine Inch Nails....

ENIGMA

New member
...

2. אני ממקיף ה` בראשון 3. אם באמת נדלקת עליו אז תלכי על זה הגיל לא ממש חשוב, ואני אומרת את זה מנסיון!!

Sprite

New member
דעתי היא:

את נמשכת לאיך שהוא נראה! הוא יכול להתברר כאידיוט!(מה שבדרך כלל קורה!) יכול להיות גם שהוא נורא משעמם והוא פשוט צריך לשתוק ולהיות יפה! אז תדברי איתו ותראי איך הוא בכלל... וגם יודניקים בדרך כלל לא בוגרים (אני בי`) וזהו אז תעשי מה שבא לך! רונה

erlich

New member
בדיוק!!!!

אל תשימי זיין, או שאולי כדאי שתשימי? איך שאת מעדיפה לראות את זה. חברה טובה שלי יצאה עם מישהו שהיה שנה מתחתינו, וה אומנם היה די מזור בהתחלה אבל זה יצר תקדים. וליצור תקדימים זה ה-דבר. אחרי זה היה לי אומץ להציע למישהי שנתיים מעליי לצאת לסרט, תאמינו או לא, היא אפילו הסכימה ובאה לאסוף אותי עם האוטו (אני הייתי י` והיא יב).החודש הכי יפה בחיי :)), זה נגמר בסוף כמובן. עצתי לך: ``צאי לריצה.... LOL ואז...`` לא אל תעשי את זה (ולא בגלל שאת בת או משהו). תשנני את הפרסומות של נייק. just do it! והכל יסתדר. livr long and prosper. יאללה, אני הולך לישון, לילה טוב כולם. תודה, ארז. נ.ב. קראתם את הבדיחה שלי שהשארתי בהודעת תגובה שלי לפסיכי? מה אתם חושבים?

פעם גם אני חשקתי בחמשוש אחד,

כאילו, אני בכיתה י`. ולא ידעתי איך להתחיל לדבר איתו, הוא גם היה חדש בביצפר. כל מקרה הבחור, אלכס, תמיד הסתובב עם חמשוש אחד שמצא אותי במקרה באייסיקיו חצי שנה לפני כן, והתאהב בי (בערך כמו כל חמשוש שהכיר אותי בביצפר, זה מתחיל להפחיד אותי)... בקיצור, חיפשתי את ההזדמנות לדבר עם זיו, החמשוש שהיה מאוהב בי, בזמן שהוא עם אלכס, ובמקרה יצא לי פעם אחת... ונורא התעצבנתי על האלכס הזה שהוא אומר שהוא אוהב את פינק פלויד אבל הוא מכיר רק את ``החומה``. באותו הערב אלכס התקשר אליי :) זה היה נ-ו-ר-א מפתיע, שבכלל אני רוצה אותו והוא מתקשר אליי, והוא בדיוק העיר אותי, אז צרחתי עליו שאני ישנה ושאין לי כח אליו אז שיתקשר מחר... הרגשתי כ``כ לא נעים שצלצלתי לזיו וביקשתי מזיו את המס` של אלכס, ואז התנצלתי בפני אלכס ודיברנו וכל הזמן היינו מדברים בטלפון וזה, וידעתי שבסוף יגיע הקטע שנתנשק או משהו כזה. בכל מקרה היינו חברים ממש טובים, ונורא נורא קרובים, ואני ידעתי עליו הכל - הוא כבר שכב עם מישהי, הוא מעשן (בזמנו עוד לא עישנתי), הוא נוגע בסמים וכאלה, והקטע מה זה לא נראה לי... אז ירדתי ממנו ונשארתי ידידה שלו. הוא גם פעם אחת היה בסוטול כשהוא היה איתי, נכנס לסרט והתחיל להרביץ לי, זה ממש לא היה נעים... יום שישי אחד הוא הזמין אותי לצאת איתו, והייתי עוד פעם - מופתעת... ואני סירבתי. כן, סירבתי! והוא הזמין אותי לפחות 10 פעמים לצאת איתו, וסיפרתי את זה לזיו, כי לא ידעתי מה לעשות... אז זיו אמר לי שאלכס שאל אותו כמה ימים לפני כן, באותו יום שישי, אם הוא חושב שאסכים לצאת איתו, כי הוא מאוהב בי... ונורא כאב לי לשמוע את זה משום מה, מה שאני מעוללת לו... בביצפר באתי אליו ושאלתי אותו דוגרי ``אלכס, מה אתה מרגיש כלפיי?`` והוא אמר לי שהוא מאוהב בי ושם הקשר ביננו התנתק, מאז לא דיברנו, וזה היה לפני 3 חודשים בערך... במקרה יצא לנו לדבר לפני שבועיים, זה היה ממש מגניב, כי לא התראינו הרבה זמן כי לא ראינו אחד את השניה בביצפר אפילו... והתחבקנו ודיברנו וכאלה,והיה ממש נחמד. בכל מקרה, הרגשתי צורך לספר - לא נראה לי שזה עזר לך :) אבל עשי מה שבראש שלך... think floyd מיכל

flowr..

New member
לגיל אין משמעות

(טוב, תלוי מה ההפרש..) אבל אני לא חושבת שהפרש של שנה אחת זה עד כדי כך ביג דיל. גם כשהייתי בכתה ד`, אז ילד אחד מכתה ג` הציע לי חברות... היינו חברים רק יומיים אבל זה לא מה שמשנה. מה שמשנה הוא שיש המון זוגות שיש בינהם הפרש של שנה אחת. למרות שלא דיברת עם הבן אדם אף פעם ואת לא יודעת איזה אופי יש לו, הוא יכול למשל להיות מניאק, את לא יכולה לדעת, הרי את לא מכירה אותו.

למעלה