פעם גם אני חשקתי בחמשוש אחד,
כאילו, אני בכיתה י`. ולא ידעתי איך להתחיל לדבר איתו, הוא גם היה חדש בביצפר. כל מקרה הבחור, אלכס, תמיד הסתובב עם חמשוש אחד שמצא אותי במקרה באייסיקיו חצי שנה לפני כן, והתאהב בי (בערך כמו כל חמשוש שהכיר אותי בביצפר, זה מתחיל להפחיד אותי)... בקיצור, חיפשתי את ההזדמנות לדבר עם זיו, החמשוש שהיה מאוהב בי, בזמן שהוא עם אלכס, ובמקרה יצא לי פעם אחת... ונורא התעצבנתי על האלכס הזה שהוא אומר שהוא אוהב את פינק פלויד אבל הוא מכיר רק את ``החומה``. באותו הערב אלכס התקשר אליי

זה היה נ-ו-ר-א מפתיע, שבכלל אני רוצה אותו והוא מתקשר אליי, והוא בדיוק העיר אותי, אז צרחתי עליו שאני ישנה ושאין לי כח אליו אז שיתקשר מחר... הרגשתי כ``כ לא נעים שצלצלתי לזיו וביקשתי מזיו את המס` של אלכס, ואז התנצלתי בפני אלכס ודיברנו וכל הזמן היינו מדברים בטלפון וזה, וידעתי שבסוף יגיע הקטע שנתנשק או משהו כזה. בכל מקרה היינו חברים ממש טובים, ונורא נורא קרובים, ואני ידעתי עליו הכל - הוא כבר שכב עם מישהי, הוא מעשן (בזמנו עוד לא עישנתי), הוא נוגע בסמים וכאלה, והקטע מה זה לא נראה לי... אז ירדתי ממנו ונשארתי ידידה שלו. הוא גם פעם אחת היה בסוטול כשהוא היה איתי, נכנס לסרט והתחיל להרביץ לי, זה ממש לא היה נעים... יום שישי אחד הוא הזמין אותי לצאת איתו, והייתי עוד פעם - מופתעת... ואני סירבתי. כן, סירבתי! והוא הזמין אותי לפחות 10 פעמים לצאת איתו, וסיפרתי את זה לזיו, כי לא ידעתי מה לעשות... אז זיו אמר לי שאלכס שאל אותו כמה ימים לפני כן, באותו יום שישי, אם הוא חושב שאסכים לצאת איתו, כי הוא מאוהב בי... ונורא כאב לי לשמוע את זה משום מה, מה שאני מעוללת לו... בביצפר באתי אליו ושאלתי אותו דוגרי ``אלכס, מה אתה מרגיש כלפיי?`` והוא אמר לי שהוא מאוהב בי ושם הקשר ביננו התנתק, מאז לא דיברנו, וזה היה לפני 3 חודשים בערך... במקרה יצא לנו לדבר לפני שבועיים, זה היה ממש מגניב, כי לא התראינו הרבה זמן כי לא ראינו אחד את השניה בביצפר אפילו... והתחבקנו ודיברנו וכאלה,והיה ממש נחמד. בכל מקרה, הרגשתי צורך לספר - לא נראה לי שזה עזר לך

אבל עשי מה שבראש שלך... think floyd מיכל