כמה דברים

רפרם

New member
כמה דברים

מישהו מכם מכיר את בית הספר EGS שיושב בשוויץ? מלמדים שם בין השאר שונטל אקרמן, פיטר גרינווי, דיוויד לינץ', סלבוי ז'יז'ק ועוד כוכבנים. הבנתי שיש שם אפשרות ל-residensy בלי קשר לתוכנית לדוקטורט שלהם. מישהו מכיר או שמע על בית הספר? מה עוד? רק עכשיו גמרתי עם כמה ידידות להכין את התחפושת "אילן רמון" שלי. החנוכיה נראית אותנטית ואפילו הקסדה. בכל מקרה, במסגרת חובותיי לפורום הזה אני אדבר מתישהו בימים הקרובים עם רועי רוזן שחזר לאחרונה מתערוכה באוסטריה (קישור למטה) לגבי אירוח בפורום העבש הזה. רוזן הציג עם עוד אמנים (לוסקי, גל, ניזרי ועוד כמה מוכרים) משהו שקשור לפוליטיקה. טל אדלר, חבר יקר שלי שגם הציג שם אמר שהיה לא רע. אה, ומי שבירושלים הערב ורוצה קצת לחגוג אפשר לקפוץ לחוצות היוצר למסיבה של של"י (שיכורים למען ירושלים) או לב-12 (שם אני אהיה, פרטים למטה ובתמונה שצירפתי).

אפיפני

New member
רוקדים ועובדים

נו טוב סתם תפסתי טרמפ על ההודעה הזו של רפרם למטה היה צפוף מידי. יש לי סוג של עומס זמני בעבודה ביומיים האחרונים שקשור בהתגברות ההכנות הציבוריות למלחמה. אתמול ושלשום בקושי הייתי בבית שלא לדבר על מחשב שמחובר לנט בסינכרוניזציה עם השעות שבהן עוד היה לי כוח. היה בזה גם משהו משעשע כי כל היום בתוך העומס די חיכיתי לחדשות בערב אבל בשבע וחצי בדיוק נרדמתי עם ספר ביד וישנתי שנת ישרים עד עשר בלי לשמוע מילה אחת של אהוד יערי . יש בזה משהו טוב כי לא נחשפתי להפחדות. וכל המצב הזה הוא גם תירוץ טוב ללמה לא אטמתי חדר. למרות שכנראה גם לתרוץ טוב יש סוף במונחים של שעות לא רבות היום במשך היום. אז היום אני עדיין רוב היום בעומס בעבודה אבל מהערב אני מקווה לשבת עם רגל על רגל ולתת למישהו אחר לנהל את מלחמה . ואני?... אני אשחק במחשב ואולי גם אבשל קצת ואסרוג גרביים וכובע גרב לחיילים ואשתה מים מינרלים.וכמו שבויס עשה שימוש בשומן שהציל את חיו אני אבדוק מה האטרופין יודע לעשות לאמנות ואם לא האטרופין יש כזה חומר ממצק של שרותים הכימיים.ותמיד אפשר לנסות נסיונות צילום עם העדשה השרוטה של מסיכת הגז . ואז גם יהיה לי זמן לקרוא כל מה שכתבתם אתמול. אוהבת אתכם מאוד . אפיפני.

neoM

New member
אישית אפנה לקרוא את

נוסטרדמוס.. דילוגים בתנ"ך, קצת קבלת הזוהר...

ניסיתי להתיז צבע מאקדח מים עלהנילון

אבל כמובן שהוא לא נתפס יתכן שצריך לעבור לסרט האיטום .

nooriko

New member
ואליום אפס ליד אוהד יערי

רק שומעת את הקול שלו ואני נרדמת. בכלל נורא המוזר הקטע איתו. פעם נורא הערכתי אותו. לא קשור המעבר לערוץ החרוץ, אבל מתישהו כשהוא עבר הוא התחיל להרדים אותי, לעייף אותי, לבאס אותי. פתאום התחלתי להרגיש אצלו ששון קרב כזה, משהו מתנצח, תמיד הוא "מסביר" כל מיני דברים מדכאים ודבר אחד הוא שוכח לכל אורך הדרך - את הכיבוש - ונכון שהמילה הזאת 'כיבוש' כבר לא רלבנטית יותר בארץ הדפוקה הזאת אבל מה לעשות שכל "ההסברים" שלו הופכים להצדקה מנקודה מסויימת. והוא לא מפסיק "להסביר" למה צהל פוצץ את הבית הזה הרס את הרחוב גמר את החיים של כל מיני אנשים, כאילו למה לא הייתה ברירה. נמאס נמאס. הבנאדם הזה כל כך רוצה משהו, אבל איו לי מושג מה. אולי הוא פשוט הזדקן.. יש גם את אורלי וילנאי משהו מהערוץ שאמור להיות ראשון שהיא בכלל תופעה קמפית, זאת שמדקלמת הלוך ושוב וחוזר חלילה טקסטים ארוכים משמימים ומזוויעים על "ערכות המגן" ומדווחת "מהשטח" על אנשים מסכנים ומקלטים מטונפים. ויש גם את הבלתי נסבל ההוא מערוץ 2 שכחתי את השם שלו לעניני צבא שבעצם מתפקד כדובר צהל מס 2 פתאום ברח לי השם שלו כי הוא לא חשוב. בכלל כל הטלביזיות האלה יוצאות כבר מה...טוסיק אוי כמה אפשר המדינה הזאת כזאת פרובינציה לפעמים בעיקר "בעיתות מלחמה" וסליחה על הבכיינות.. מה זה בעצם אטרופין? החומר הזה? אני יודעת שזה חומר מייבש. צריך לשתות הרבה כשתוקעים את זהלגוף... שלא נדע מצרות.. ברר

neoM

New member
שיא הפומו-איות

בשלטוט מקרי לגמרי ראיתי את אשת שר החוץ,בערוץ 2, מתחתיה כיתוב עם שמה המלא ומתחת - עיתונאית. בשתי הדקות בהן הקשבתי לדבריה ולקולה הצווחני שמתי לב לכמה דברים: איפור מזעזע חולצה מבליטת שדיים מכנסיים הדוקים מבליטי אגן של "גיל ההתבגרות" NAME DROPPING מהסוג היותר נלוז לא להאמין, פשוט.....

nooriko

New member
ממש לא להאמין...

והיא באמת שיא הפוסט. אבל מצד שני לא בא לי לתת לה איזה פרס ראשון על משהו. לדעתי צריך להשאיר אותה כמו שהייתה עד היום בתור הפרחה האוליטימטיבית

neoM

New member
יודעת מה.. הולך..

חוזר בי... סתם פרחה דוחה היא.

ההגדרה שלך ממש מדויקת,

ואת זה אני אומרת, בתור מישהי שראתה אותה כמה פעמים ב- RL . שלא לדבר על לשמוע אותה מקשקשת בפלאפון עם פנינה (רוזנבלום...). ובחיים - היא הרבה יותר פריחה. אגב, נוריקו, את זוכרת מה ריכלנו פעם, בעתידנות? פה אי אפשר לחזור על זה.

ולמה הוא לא בא לפורום שלי?

אני דווקא מתחנפת אליו בכל פעם כשהוא מגיע...

אמק

New member
ז'יז'ק ודעתו על המלחמה הקרבה

אפרופו פוליטיקה ,לא שרדתי את המאמר עד הסוף ,אבל גם שם לא מצאתי מענה מה התרגום הנכון ל-DINNER PARTY -לדעתי הכי קרוב זו המילה חאפלה . מישתה זה חגיגי אבל לא מתאים(נוזלי מידי) ,סעודה יכולה להיות עגמומית ,ארוחה חגיגית זו מליצה שמזכירה לי בית ספר וסעודות מאולצות בחולצות צחורות. הקיצר לרפרם יש הזדמנות לקרוא מה דעתו של הזיזי הזה על המלחמה. לגבי המלחמה והתנהלות האטימות והניילון ,אני לא אוטם דבר חוץ ממה שאטום בי בלוא הכי ,ההגיון שלי אומר ככה ,נניח יפול עלי סקאד ,מה יעזור ניילון? ואם לא יפול עלי סקאד,האם לא אשמע את נפילתו ואז אוכל להעזר במסיכה? וגם אם יפול ממש בקרבתי סקאד ,זה לא אומר שסאדם לא אוהב אותי.

nooriko

New member
אולי תספרו ותסבירו מי זה ז'יז'ק

וסליחה עלה בורות . אבל הסתקרנתי. אבדתי פתאום את הקשר בקשר ללמה חשוב לך לדעת מה התרגום לדינר פארטי.. כאילו, מה זה משנה עכשיו "בעיתות מלחמה", ואתה חושב לך על חפאלה דינר או פארטי :)) בכל אופן יש לי עוד כמה אפשרויות כמו: חינגה, הילולה, מסיבה ותודה לאיתן אבניאון. שהיה היום אצל אלבוים אבל הפסדתי אותו ואני דווקא אוהבת את החצי שעה הזאתשל דב אלבוים. וגם לי הצעונֶת(סגול) - חינגלָה. שזה צירוף של חינגה והילולה... יש את השיר הזה.. פוף שכחתי זה הולך כזה זינגלה או זינגרה. טל ללה טל.. לא חשוב אמק. אמרת משהו חזק שם למעלה. אמרת - אני לא אוטם דבר חוץ ממה שאטום בי בלאו הכי. וחשבתי לעצמי - מה אטום בלאו הכי, למען השם ... אבל אתה לא חייב להגיב וסליחה אם... חשבתי בקול רם לילה טוב...

רפרם

New member
ז'יז'ק

הוא המנחה שלי לתערוכת בוגרים השנה (סתם, כי בא לי להשוויץ). באתי לענות ופתאום ראיתי את ההזהרות של תפוז לגבי כתיבה בפורומים. שובה לב. 1. טילים נפלו בראש פינה. 2. מדובר בטילי סקאד. 3. קיים שיתוף פעולה עם הצבא הסעודי. 4. העלה היערכות מבצעית של צה"ל. מאות אלפי חיילי מילואים גויסו. 5. דיוני קבינט

אפיפני

New member
אני בכלל אשן את המלחמה הו

זה לא התחיל עם כוונה מוצהרת, סתם ככה מן עייפות שהצטברה עד שפתאום מצאה חור איוורור. אבל זה מתגלגל בצורה הזו כבר יומיים ונדמה לי שאני יכולה כבר לקרוא לזה מיצב. בקיצור אני נרדמת בכל מקום בעיקר על הספה עם אהוד יערי, עם ערוץ 1 הממלכתי עם ערוץ 10 המטופש, בסיאנאנ אני נרדמת על העמוד השלישי של כזב וכישוף, ואני מזדקפת אבל לא מתעוררת וכשבן זוגי גורר אותי למעלה למיטה כשהוא כבר מתעייף מהשינה שלי . אני לא מצליחה להתעורר משום גל שקט. קצת מוזר אבל גם מובן ואולי יום אחד אני אמצא לזה שם מתאים תחליטו קודם על הדינר פרטי בעברית ואז אעשה מזה כבר הקש לגבי הסליפינג פרטי שהוא אגב לא פמיניסטי אפילו לא טיפטיפה להפך : אולי יש למישהו מלחי הרחה בשבילי?

למעלה