כמה דברים

פצלוחה10

New member
כמה דברים

קודם כל הגוזלית כבר התחילה לעמוד , אז אם עד עכשיו לא זזתי ממנה כל היום עכשיו אקסטרא כי היא מנסה לדפוק תראש בכל דבר... אז מה עושים? חוץ מלקשור אותה בטיולון או שאין מה לעשות...
דבר שני ההרדמות... לא היה פנטסטי גם לפני אבל עכשיו היא נעמדת ונופלת אחורה כמעט שעה כל הרדמה... וזה אחרי שהיא כבר מראה בימניי עייפות ולפעמים אפילו בוכה מרוב שמותשת... יש איזה טיפים שיכולים להקל .? ��

בת כמה היא?

אצלנו זה עם ישיבה עכשיו-כל הזמן רוצה לשבת או שנעמדת עלינו פתאום כשהיא במצב ישיבה. היא מאוד רוצה להיות עצמאית ומתעצבנת אם אני קרובה מידי אבל אין ברירה. מיגנתי את האיזור של המשחקים שלה בכריות כך שאם היא נופלת זה על הכריות ומאפשר לה יותר חופש פעולה אבל כמובן שזה לא יהיה אפקטיבי כשתתחיל ללכת.
&nbsp
תנסי פשוט כן לאפשר לה דברים- מה הכוונה דופקת את הראש בכל דבר? תתארי למשל סיטואציה כזו. אולי אפשר להציע משהו חלופי במקום במקום לומר לא או להזיז כל פעם כי הרי אי אפשר למנוע לעד ואי אפשר לקשור אותה
נגיד הקטנה שלי לא מוכנה להיות בשום מקום קשור אלא אם מקבלת אוכל ואז מוכנה בכיסא אוכל...
&nbsp
לגבי ההרדמה- פשוט לנסות כל מיני דברים עד שמשהו יעבוד ואז גם זה ישתנה בסוף שוב

פצלוחה10

New member
היא

בת 7 וחצי חודשים , בינתיים דילגה על לשבת, לכן במיטה למשל היא תופסת תסורגים ונעמדת ולא תמיד מצליחה לרדת לישיבה אז היא נופלת אחורה , אז אני מאבטחת אותה כל הזמן... אותו הדבר על הרצפה , היא זוחלת נגיד לכיוון הספה או שידה או קיר , נעמדת ואז לפעמים מחליקה , לפעמים יורדת בנפילה... כאלה דברים.
אני גם מנסה לרפד לה כל הזמן בכריות ... אבל אז היא מזיסה כי היא תופסת תדךנות בשביל לעמוד.
בקשר לשינה גם היא מתחילה להיעמד, וליפול עשרות פעמים עד שמותשת לגמרי ורג אז נרדמת ...

הייבי

New member
לרפד. למגן. לשחרר

אנחנו הזזנו דברים שיכולים להיות מסוכנים עד כמה שאפשר- הזזנו את השולחן מאמצע הסלון הצידה. חסמנו את האפשרות להידחק בין השידה לקיר. איבטחנו את המגירות שאם הוא מנסה להעמד באמצעותן הן לא יפתחו והוא יעוף אחורה. לא מלבישים בייביגרו או גרביים אלא אם יש להם מדבקות נגד החלקה. חוץ מזה אין הרבה מה לעשות. משתדלים להשגיח ב1000 עיניים ולתפוס לפני שמתרסק אבל לפעמים לא מספיקים. המזל שיש להם ראש גמיש וכל הילדים עוברים את זה. לגבי השינה- כשהם מגלים יכולת מוטורית חדשה זה משפיע על שנת הלילה אבל תוך כמה ימים בדרך כלל זה עובר. היא כבר יודעת להתיישב מעמידה? אם כן, אפשר לנסות בלילה להוריד אותה בעדינות לישיבה ומשם לשכיבה ככה שהגוף שלה ילמד את בתנועה והיא תדע לחזור לבד בהמשך.

פצלוחה10

New member
היי

תודה קודם כל...
היא לפעמים מצליחה לרדת לישיבה , אבל בינתיים לרוב מפילה את עצמה כשרוצה לרדת...
מקווה שהשינה תסתדר באמת תוך כמה ימים ������

מה שהייבי כתבה. ולזכור שזה שלב
זה חלק מהתרגול שלה את היכולות החדשות שהיא רוכשת - גם בלילה. ברגע שהיא תתמקצע גם בעמידה וגם בחזרה לישיבה זה יהיה יותר פשוט.
בינתיים אם את רואה שזה מעייף אותה מדי ומייצר לה קשיים בהירדמות -אולי כדאי לשקול להכניס אותה למיטה כשהיא קצת פחות עייפה ואז יתאפשר לה זמן תרגול מבלי לפגוע ביכולת שלה להירדם בזמן המתאים לה...

למעלה