Digi Lista
New member
כמה דברים...
לצערנו ביום שני חוזרים ללימודים(
)למעשה אפשר להגיד שעכשיו מתחילים באמת הלימודים(
...) מה שאומר שבצער רב וביגון קודר ניפגש כאן כולנו קצת פחות(כן,כולל אותי כמו שציינתי כבר...). השבוע הצעתי כמה רעיונות אז אני אעתיק אותם במרוכז בהודעה הזאת(אהה, שלא תגידו שאני עצלנית...
) ואחרי זה תמשיכו לקרוא כי יש עוד דברים(תנו לי לקשקש, זה חלק מהתפקיד...) רעיון מספר1: החלטתי לנסות מין תחרות חדשה... יש פיקים שזקוקים לעזרתכם! למשל הפיק המשותף על שני הדיג´יגורלית הישראלית שקיבלה את כול העולם(כולל הפילגש של הסבא של השכן מהיקום המקביל...)כחיזוק, בא לכם לעצב אותה כיד הדימיון הטובה עליכם?זה הזמן!(הייתי עוזרת, אבל אני לא מוכשרת בדברים האלה!). בסוף נעשה תחרות(סקר...) ונראה מי התמונה שתופיעה ליד הפיק המשותף אם וכאשר נסיים אותו...(בלי קשר למנצח\ת כול התמונות יכנסו לגלריה מיוחדת ואולי יהיה לנו מאגר עיצובים וציורים לדברים אחרים...). מתחשק לכם?... כרגע יש חמישה עיצובים(זאת רק ההתחלה נכון?...) לשני(הפיק עצמו לא עוסק כבר רק בשני אלא בעוד דמויות חלקן מוכרות לנו ואפשר לעבוד עליהן),אבל ככול שיהיו יותר יהיה מעניין יותר(לדעתי...). יאללה, שנסו מותניים(ידיים) והראו לכולם כמה אתם מוכשרים!!! רעיון מספר 2: הגיע הזמן לפתוח במשחק חדש(בלי קשר למשחק הקבוע שלנו...), במשחק הזה ניקח שיר שכולם מכירים ומי שירצה(אני!אני!אני!...שתוק כבר פיצול רכרוכי...) ימציא לו מילים חדשות שקשורות בדיג´ימון(בכול זאת הפורום עוסק בדיג´ימון...), הייתי מביאה דוגמאות אבל אין לי...כלומר יש את המילים הדפקטיביות לשלושה משירי סוכות(אני מושפעת...)שאני חירבשתי בסוכות... אבל...יש דברים שלא מדברים עליהם... כמובן שכול השירים יכנסו למאמרים... מה אתם אומרים?... הרעיון של נייקו(העתק ההודעה של נייקו) לכל אחד תהיה דיג´יביצה ודיג´יכלי. אחרי כמה זמן, למשל שבוע וחצי הביצה פוקעת. כעבור עוד זמן הם דיג´יגדלים. אפשר לעשות מלחמות אחד נגד השני, וכאלה, כמו בדיג´ימון!! אבל אם אתם רוצים לעשות את זה טיפה אחרת, אנחנו יכולים לאמץ לעצמנו שם+אישיות של אחד הדיג´יגורלים\טיימרים. עם אנחנו עושים את זה ככה: אני מאט (ואני מאט!!), זה משהו כמו טמאגוצ´י. יש כבר שתי משתתפות, אני(ליסטה...) לא משתתפת בזה כי אני סנילית מבחינת זיכרון הרמות ואני לא רוצה שאימפמון אהובי בעל הקול השטיחי והדיג´ימון שמתמזג איתי דיגיטלית לאימפסטטנמון ימות...(אני אקח את זה מאוד רציני!!!), אז אם בא לכם... ומה עוד
- המשחק הקבוע "שלנו" ממשיך, רק בואו נבחר על מי הפעם לעשות את "דברים שלא ידעתם על..." - תגידו לי את התאריכים לימי הולדת וכמובן את הבקשות שלכם כדי שאני אעדכן את המאמר המוסתר(בתקווה שיהיה גלוי...) ואת לוח האירועים בעת הצורך...(תיראו את השרשורים הע-נ-ק-י-י-ם להילה וליאקומו!!!גם אתם רוצים, לא?) - ברוכים הבאים\שבים כול החדשים וכול החוזרים
- הפיק לסוכות צריך להיגמר(2 הגירסאות אחת המזעזעת שנייקו התחילה ותסיים והשנייה הפחות מזעזעת...), כי זה פיק לסוכות וסוכות נגמר... - גם את הפיק על שני אתם מוזמנים להמשיך...(יאקומו את עדיין מעוניינת?...) - הגיע הזמן להמשיך את מילון דיג´ימון אנחנו באות ד´...אולי נעבור אותה כבר?... - זה הזמן לקחת יום חופשי מאיה בר שלום(שאם תיכנס אני שוב אעתיק לה את הבקשה של יאקומו,ווילו ובטח של עוד כמה חברים...)עדכנה אותנו(לשמחתנו, ולשמחתי שהיא בכלל נכנסת לכאן!) שהפרק האחרון הגיע בשעה טובה ומצלחת מה שאומר שכשלופ השידורים החוזרים יגמר נזכה לראות אותו אחרי כול עוגמת הנפש,העלבון,הכעס,הזעם, ההטחות בפוקס קידס והדיכאון -בעברית!!!(אני כבר הודעתי שאני בשביתה ביום הזה, אלא אם יכריזו על זה כחג וכחופש חוקי...) זהו נראה לי, מה לא מספיק???
לצערנו ביום שני חוזרים ללימודים(