כמה דברים...

Digi Lista

New member
כמה דברים...

לצערנו ביום שני חוזרים ללימודים(
)למעשה אפשר להגיד שעכשיו מתחילים באמת הלימודים(
...) מה שאומר שבצער רב וביגון קודר ניפגש כאן כולנו קצת פחות(כן,כולל אותי כמו שציינתי כבר...). השבוע הצעתי כמה רעיונות אז אני אעתיק אותם במרוכז בהודעה הזאת(אהה, שלא תגידו שאני עצלנית...
) ואחרי זה תמשיכו לקרוא כי יש עוד דברים(תנו לי לקשקש, זה חלק מהתפקיד...) רעיון מספר1: החלטתי לנסות מין תחרות חדשה... יש פיקים שזקוקים לעזרתכם! למשל הפיק המשותף על שני הדיג´יגורלית הישראלית שקיבלה את כול העולם(כולל הפילגש של הסבא של השכן מהיקום המקביל...)כחיזוק, בא לכם לעצב אותה כיד הדימיון הטובה עליכם?זה הזמן!(הייתי עוזרת, אבל אני לא מוכשרת בדברים האלה!). בסוף נעשה תחרות(סקר...) ונראה מי התמונה שתופיעה ליד הפיק המשותף אם וכאשר נסיים אותו...(בלי קשר למנצח\ת כול התמונות יכנסו לגלריה מיוחדת ואולי יהיה לנו מאגר עיצובים וציורים לדברים אחרים...). מתחשק לכם?... כרגע יש חמישה עיצובים(זאת רק ההתחלה נכון?...) לשני(הפיק עצמו לא עוסק כבר רק בשני אלא בעוד דמויות חלקן מוכרות לנו ואפשר לעבוד עליהן),אבל ככול שיהיו יותר יהיה מעניין יותר(לדעתי...). יאללה, שנסו מותניים(ידיים) והראו לכולם כמה אתם מוכשרים!!! רעיון מספר 2: הגיע הזמן לפתוח במשחק חדש(בלי קשר למשחק הקבוע שלנו...), במשחק הזה ניקח שיר שכולם מכירים ומי שירצה(אני!אני!אני!...שתוק כבר פיצול רכרוכי...) ימציא לו מילים חדשות שקשורות בדיג´ימון(בכול זאת הפורום עוסק בדיג´ימון...), הייתי מביאה דוגמאות אבל אין לי...כלומר יש את המילים הדפקטיביות לשלושה משירי סוכות(אני מושפעת...)שאני חירבשתי בסוכות... אבל...יש דברים שלא מדברים עליהם... כמובן שכול השירים יכנסו למאמרים... מה אתם אומרים?... הרעיון של נייקו(העתק ההודעה של נייקו) לכל אחד תהיה דיג´יביצה ודיג´יכלי. אחרי כמה זמן, למשל שבוע וחצי הביצה פוקעת. כעבור עוד זמן הם דיג´יגדלים. אפשר לעשות מלחמות אחד נגד השני, וכאלה, כמו בדיג´ימון!! אבל אם אתם רוצים לעשות את זה טיפה אחרת, אנחנו יכולים לאמץ לעצמנו שם+אישיות של אחד הדיג´יגורלים\טיימרים. עם אנחנו עושים את זה ככה: אני מאט (ואני מאט!!), זה משהו כמו טמאגוצ´י. יש כבר שתי משתתפות, אני(ליסטה...) לא משתתפת בזה כי אני סנילית מבחינת זיכרון הרמות ואני לא רוצה שאימפמון אהובי בעל הקול השטיחי והדיג´ימון שמתמזג איתי דיגיטלית לאימפסטטנמון ימות...(אני אקח את זה מאוד רציני!!!), אז אם בא לכם... ומה עוד
- המשחק הקבוע "שלנו" ממשיך, רק בואו נבחר על מי הפעם לעשות את "דברים שלא ידעתם על..." - תגידו לי את התאריכים לימי הולדת וכמובן את הבקשות שלכם כדי שאני אעדכן את המאמר המוסתר(בתקווה שיהיה גלוי...) ואת לוח האירועים בעת הצורך...(תיראו את השרשורים הע-נ-ק-י-י-ם להילה וליאקומו!!!גם אתם רוצים, לא?) - ברוכים הבאים\שבים כול החדשים וכול החוזרים
- הפיק לסוכות צריך להיגמר(2 הגירסאות אחת המזעזעת שנייקו התחילה ותסיים והשנייה הפחות מזעזעת...), כי זה פיק לסוכות וסוכות נגמר... - גם את הפיק על שני אתם מוזמנים להמשיך...(יאקומו את עדיין מעוניינת?...) - הגיע הזמן להמשיך את מילון דיג´ימון אנחנו באות ד´...אולי נעבור אותה כבר?... - זה הזמן לקחת יום חופשי מאיה בר שלום(שאם תיכנס אני שוב אעתיק לה את הבקשה של יאקומו,ווילו ובטח של עוד כמה חברים...)עדכנה אותנו(לשמחתנו, ולשמחתי שהיא בכלל נכנסת לכאן!) שהפרק האחרון הגיע בשעה טובה ומצלחת מה שאומר שכשלופ השידורים החוזרים יגמר נזכה לראות אותו אחרי כול עוגמת הנפש,העלבון,הכעס,הזעם, ההטחות בפוקס קידס והדיכאון -בעברית!!!(אני כבר הודעתי שאני בשביתה ביום הזה, אלא אם יכריזו על זה כחג וכחופש חוקי...) זהו נראה לי, מה לא מספיק???

Digi Lista

New member
הפרפקציוניסטיות מכה שנית!

אני לגמרי קיצונית, כתבתי את ההודעה מעליי חמש פעמים, כול פעם נזכרתי שמשהו חסר או לחילופין גיליתי שגיאת ניסוח\שגיאות בזמנים\ שגיאות מבחינת מהירות ההקלדה...וכול פעם(ארבע פעמים!) נכנסתי לתפריט הניהול מחקתי ותיקנתי את הבעיות...עכשיו אני חושבת שזה יצא מושלם(אין בנאדם מושלם, אבל הודעה מושלמת?...נושא לדיון ולעבודת חקר!...). אני חייבת ללמוד להיות פחות פרפקציוניסטית!!!

Digi Lista

New member
לאאאאאא, יש כאן עוד שגיאה!!!

הבטחתי להיות פחות פרפקציוניסטית אז אני לא אשלח מחדש את ההודעה, אבל ברעיון של נייקו היא כתבה עם בע´ ובמקרה הזה צריכה לבוא א´ ולא ע´!!!(נייקו אל תיעלבי, זה לא אישי אני סתם מוטרדת מהעניין...). אולי אחרי התיקון הזה לא יהיו יותר בעיות שלפרפקציוניזם בהודעה הזאת?...(כולם:"כן, כן, כן, אנחנו מבינים את מה שכתבת גם ככה...")

יאקומו

New member
ליסטה, תנשמי עמוק,

ותשאפי, תנשמי עמוק, ותנשפי... ככה תעשי עד שתרגעי... אממ... אפשר להתחיל כבר עם האות ד´?! רציתי לנדנד לך עם זה, אבל עם כל המשחקים החדשים והלימודים (לא היה, אני יודעת... אני מנסה למצוא תירוצים...) לא היה זמן!

Digi Lista

New member
לא רק אפשר, גם רצוי!!!

אמרתי את זה כבר לפני כמה זמן...בטח שאפשר להמשיך, צריך להתקדם כבר לא?... וכן,אני באמת צריכה להירגע("ריגעון...")מהפרפקציוניסטיות... אגב שמתי את התמונות ששלחת לי כרגע בגלריה.(טוב שיש לי מה לעשות בשתיים בלילה...)

יאקומו

New member
כן... באמת טוב...

טוב אני מתחילה: דיימון, דיגמון, דוגמון (הכלב המוזר שרצה לאכול את קאלומון), דינובימון, דיוויס, דווימון, דמיווימון, דווימון ימי, דמידווימון, דריימון קייסרי, דריימון קייסרי מצב לחימה, דולפימון, דיג´ימון, דיג´יגורל... אני לא מאמינה! שכחתי המון! אני יודעת ששכחתי כי בטוח יש עוד! טוב, השעה עושה את שלה...

Digi Lista

New member
דיגמון,דוברמון, דווימון קרח...

אולי נתחיל את זה בשרשור חדש(כדי ששוב לא יהיו בלאגנים עם כול הדברים...הינה שאר המילון(א´, ב´ וג´)אני חייבת למצוא דרך להכניס למאמרים אותו(משהו לא נותן לי): דיג´ימונים: האות א´(לא לפי סדר בתוך האות...) אוקווה, אגומון,אגומון קפוא, ארוקנימון, אימפמון,אזולונגמון, איירדרמון, ארמדילומון, אנקילומון, אקווילמון, אימפריאל דריימון, אומנימון, אייס-דווימון (דווימון קרח), אילקמון, אנג´מון, אנג´וומון, אוגרמון, אטמון, אטמון מתכתי, איקקומון, אופמון,אפוקלימון, אנדרומון, איאנדורומון,אינפרמון, איבוונומון, אינפרמון, איבוונומון אקס וימון,אנטילומון. דיג´יגורלים: איזומי(עונה 4),איזי סמלים: אומץ, אהבה, אמינות, אור לללאאאאאאא נמחקו לי האותיות ב´ וג´! אני טסה לארכיון לחפש אותם!!!

יאקומו

New member
המילון נעלם?!?!?!?!?!?!?!

אני מקווה שתימצאי אותו! (תשלחי את אימפמון לחפש אותו! הוא מסתדר עם נתונים! [מצטערת, בדיחה קטנה, לשפר את מצב הרוח...]).

Digi Lista

New member
דווידרמון,דיג´יכלי,דיג´יגורל...

אני חייבת למצוא את שאר המילון! איך הוא לא נשמר לי???!אני אשמח לקבל עזרה- דחחחחווווווףףףף!!!!

Digi Lista

New member
מצאתי!!!!!

הינה מה שהיה עד עכשיו(שמרתי את זה עכשיו בוורד לכול מקרה!): האות א´ דיג´ימונים: אגומון,אגומון קפוא, ארוקנימון, אימפמון,אזולונגמון, איירדרמון, ארמדילומון, אנקילומון, אקווילמון, אימפריאל דריימון, אומנימון, אייס-דווימון (דווימון קרח), אילקמון, אנג´מון, אנג´וומון, אוגרמון, אטמון, אטמון מתכתי, איקקומון, אופמון,אפוקלימון, אנדרומון, איאנדורומון,אינפרמון, איבוונומון, אינפרמון, איבוונומון אקס וימון,אנטילומון. דיג´יגורלים: איזומי(עונה 4),איזי סמלים: אומץ, אהבה, אמינות, אור אחר: אוקווה האות ב´ בילזמון,באבמון,בירדראמון,בוקאמון,באקמון,בלוסומון,בולטמון,בוטמון,ביומון,ביטמון האות ג´ דיג´ימונים: גארודאמון, גריימון, גריימון מתכתי, גריימון מלחמתי, גרורומון, גרורומון מלחמתי (וארגרורומון), גרורומון מתכתי, גאבומון, גטומון, גארדרומון, גילמון, גרוולמון, גיגימון (לפני גילמון), גרגומון, גוממון, גריימון מלחמתי שחור, גארבג´מון,גירומון,גריפונמון,גולמון, גקומון, גריימון עתיק, גארורומון עתיק,גטסומון דיג´יגורלים: ג´ו, ג´רי, ג´ונפי(ג´יי.פי)

יאקומו

New member
האח! הידד! הרי!

על תתייחסי אלי... אני מוזרה בשעות האלו... (טוב, בכל השעות אני מוזרה...)

יאקומו

New member
ליסטה, יצאת?

אמממ... הבטחת לעזור לי בקשר לפיק של שני לא נפתח לי... אני לא רוצה להציק או משהו... אבל זה מה שאני עושה (
)

DiGiHiLa

New member
אני הייתי עוזרת יאקומו..

אבל גם לי ההמשך לא מוכן לעלות...

Digi Lista

New member
לצערי יש הרבה ששכחנו...

לא עשיתי את המילון לבד(אני לא זוכרת כול כך טוב שמות...), נוסיף את אליס כי את צודקת היא בהחלט שייכת. יאקומו הינה הפיק על שני אני מקווה שהוא יפתח עכשיו.

Digi Lista

New member
מה קורה כאן?

עשר פעמים אני שולחת את ההודעה והיא לא מופיעה וכשהיא מופיעה קובץ הוורד לא מופיע, מה קורה כאן?

בוקר אור ../images/Emo42.gif

אני מקווה שיאקומו תראה את ההודעה הזאת ותמשיך את הפיק על שני... בקשר לפיק של סוכות אין לי מושג מאיפה להמשיך אותו..סוריי..הייתי רוצה להמשיך... והנה שיחזור של הודעה שרשמתי {היא הייתה יותר ארוכה אבל פשוט קיצרתי אותה למה שליסטה לא הזכירה..}והיא לא עלתה בפורום אז הנה היא: ווילו צריכה להיות עם שיער מתולתל וחום ועיינים ירוקות ולא שחומה.....ככה אני מדמיינת אותה...את נייקו תעשו...אממממ..שנייקו תגיד לכם ואת שני..זה נתון ביד הדמיון שלכם... {תראו מה שכתבתי פה יכול להשתנות זה תלוי בכם...זה פשוט איך שאני מדמיינת ורוצה שווילו תראה..}

יאקומו

New member
אני לא חושבת שאני יכולה להמשיך...

ותודה ליסטה, ששלחת... יש יותר מדי דמויות! לא הבנתי מי פה הרע! ולמה העונה ה-3 וה-2 התערבבו?

תראי..הנה ההסבר..בערך../images/Emo3.gif

תראי בעיקרון זה ככה..גם אנחנו לא יודעות מי הרע...פשוט אנחנו יודעות שיש מישהו שחטף את דמהדווימון ורוצה להשתמש בו אבל בשביל מה?!ואנחנו גם יודעים שהוא רוצה את שני נכון?!אז ככה.. העונה ה2 והעונה ה3 לא התבלבלו זה פשוט נייקו רצתה להוסיף את קן...אז היא הוסיפה אותו בתור עוד דמות כמו שאני הוספתי את ווילו והיא הוסיפה את נייקו....ואני ממש רוצה שתמשיכי את הפיק!!

למעלה