כמה דברים...

Digi Lista

New member
כמה דברים...

למי שלא מכיר\יודע\זוכר הכותרת הזאת היא בערך הכותרת הקבועה שלי, כמובן שאין לי בלעדיות עליה אבל אני לא מפסיקה להשתמש בה למטרותיי האישיות,התככניות והזדוניות... בימים הבאים אני אומנם אהיה כאן בפורום אבל לא הרבה כי אני עוברת דירה ואני חייבת לארגן הכול, אז כדי שאני לא אמות בכול פעם שאני נכנסת לכאן מומלץ לשרשר הודעות, לא לכתוב הודעות צ´אט ועוד ללא שרשור ובקיצור למרות שזה לא נשמע מנומס להקל עליי קצת(אחר כך כפיצוי תהרגו אותי מרוב עבודה, אוקיי?) הדבר השני, תמשיכו את המשחקים(מילון,דברים שלא ידעתם על, סיפורים,פיקים...)גם כשאני לא כאן כי ההצגה חייבת להימשך. מה עוד? אל תפציצו בספוילרים בבת אחת, אומנם הכול מעניין ויפה אבל קצת לנוח מידיי פעם(שוב, כדי שאף אחד לא ימות!) אל תתרגשו שאני לא עונה לכולם על ההודעות, אני בהחלט משתדלת אבל כמו שאמרתי זה לא אישי וזה לחלוטין זמני... וכול שוכני הצללים הגיע הזמן לצאת משם(בעצם מי אני שאבקש?אני חודשיים הייתי בצללים בהמון פורומים בתפוז...). לנצל את החופש(כי בשנת הלימודים באופן אוטומטי נכנס פחות...) תתכוננו נפשית לעכיצוב החדש, הוא באמת גרם לי להתלהב בטירוף! היו לי עוד דברים אבל שכחתי...בינתיים זה מספיק לא?...שיהיה לכם יום כתום!(גם כול צבע אחר חוץ משחור זה בסדר, דגש על בורדו!)

LILO digital

New member
הודעות צ´אט הן...

הודעות ראשיות, נכון? כלומר כל מה שהוא לא תגובה. (אל תגידי לי שלא, עד שסוף סוף נדמה לי שהבנתי משהו מהפורומים המטורפים האלה של תפוז!!)

Digi Lista

New member
הדועות צ´אט זה...

הודעות חסרות תוכן ממשי שלא משתייכות לכלום(אפילו לא לשרשור) למשל :"היי, מה קורה?" ללא שום תוספת, או "איפה אתם?" ודברים בסגנון... אומנם אין לי בעיה שכאנשים רוצים לדבר הם יוצרים שרשורים ארוכים של הודעות צ´אט אבל יום אחרי זה אני מוחקת אותן כי זה חלק מדרישות ההנהלה...

Digi Lista

New member
ועוד משהו...

חבר´ה, תתחילו לשים תמונות בכרטיס האישי וגם למלא פרטים בגלל העיצוב החדש זה דיי חיוני(אם כי לא חובה, אבל מומלץ מאוד), גם אני איאלץ לשים תמונה של משהו ולמלא פרטים(כי אני חברה בעוד פורומים), למרות שאני לגמרי לא מתלהבת מהעניין(אני לא אוהבת לחשוף יותר מידיי פרטים על עצמי)

למעלה