Digi Lista
New member
כמה דברים...
כן, במקום לדבר למחשבי המופקר ירוחם או לפיצולי האישיות שלי החלטתי לחלוק כול מיני תהיות עם חברי הפורום(שיבואו אחר כך...) בסוף העונה הראשונה מראים חמישה דיג´יגורלים שהיו לפני טאי,מאט... מראים רק את הצללים שלהם מה שגורם לי להינות מעניין המסתוריות(אני ממש אוהבת את המילה מיסתורין ואת השורש שלה וההטיות שלה, אל תשאלו אפילו למה, כי גם לי אין מושג)אבל גםלחשוב מיהם היו?בהתחלה הייתה לי תיאוריה שזה אבא של מאט(אחד מהם), כי מכול ההורים בעונה הראשונה הוא היחיד שלא נבהל מנוכחותו של גאבומון והיה אפילו דיי אדיש כאילו הוא יודע על הדיג´ימונים דברים שאנחנו לא יודעים...אפשר לכתוב על זה תיאוריות משונות עד אור הבוקר(אני אישית בטח אכתוב איזה תיאוריה מופרכת לחלוטין שלורי תאהב...), זה יכול להיות מעניין לא?... הדבר השני- אחרי העונה הרביעית מה לדעתכם יהיה בעונה החמישית?כלומר אם ישארו אותם הדיג´יגורלים אז בסדר, אבל אם לא...מה יהיה שם?בעונה הרביעית הילדים הופכים בעצמם לדיג´ימונים(זה ממש מהמם תאמינו לי,ראיתי)עד כמה רחוק כבר אפשר ללכת מזה?...(גם כאןתיאוריות מוזרות יהיו מעניינות כנושא לשיחה...) למי שזוכר כתבתי לפני שבוע משהו על כך שהאופי של הדיג´יגורלים בעונה הראשונה בעיקר(וגם קצת בשנייה)מבוסס על המזלות והבאתי דוגמאות ורק טלי(מקווה שוב שאני צודקת בשם...אם לא- להעלות אותי למוקד כמו שהציעו יהיה מקובל עליי...)הייתה נחמדה והגיבה, עכשיו השאלה שלי היא אם אני אביא שוב את כול הדברים זה יעניין מישהו(כי אז היינו עסוקים בשבוע האהבה...)או שאין טעם?(אני לא רוצה סתם להתאמץ). במסגרת השינויים בפורומים של תפוז(שינויים מהממים!), מומלץ לכול כרטיס חבר לצרף תמונה(כול תמונה, לא בהכרח תמונה אישית של המשתמש, אפשר דיג´יגורל,דיג´ימון,פוקימון,וכול דבר אחר שאינו גס...), פשוט תוסיפו וכשיעלה העיצוב החדש כבר תבינו בעצמכם... ולעניין האחרון לפני שעה בערך כתבתי משהו אבל החלטתי למחוק אותו(למרות שפוקיגירל ענתה, ועניתי לה...
אגב פוקיגירל...)אבל בשביל שלא יהיו יותר מידיי הודעות בצבע כחול(ויש המון יחסית תאמינו לי)החלטתי לאחד את תקציר ההודעה להודעה הזאת וככה הכול יהיה בסדר... בכול אופן, לסקר החדש הצביעו 34 אנשים, מה שאומר שיש בפורום יותר מ10 אנשים נכון?אבל בכול רעיון(ולא משנה של מי, שימו לב גם לרעיון של קסנדרה פוטר למשל)משתתפים בממוצע שלושה עד שישה אנשים, עזבו את העניין שאני רואה בזה כישלון אישי שלי בתור מנהלת(למי ששכח אני פרפקציוניסטית ופראנויאידית רצח...), אני שואלת למה אין כאן השתתפות של יותר אנשים?חלאס עם הביישנות ומשחקי המחבואים, הגיע הזמן לצאת ולשתף פעולה בהרבה משחקונים ודיונים, למה אתם שואלים? כי: א. נמאס לראות רק 10 שמות מסוימים שכותבים ב. בפורומים אחרים משחקים דווקא מצליחים- ומהבחינה הזאת הפורום הזה לא שונה ג. כמה אפשר להיות כבדים ולדבר על מהות הפרק(אם כי אני בעד לעשות את זה והרבה כמובן), או על דברים כבדים אחרים(שאני בעד לדבר הרבה עליהם כול עוד הם קשורים לדיג´ימון ואפילו קצת למדבוט), משחקים נועדו להכניס קצת קלילות(שמתאימה לחום של הקיץ שמיבש לי את הרצון להיות רצינית) וצחוקים, שעשוע והנאה! תנסו, מה כבר תפסידו מיזה? המכתב נועד לגרום להשתתפות ברמה גבוהה של האנשים שנמצאים בפורום ומשום מה מתביישים להשתתף! וזאת תשובתה של פוקיגירל בפורום הזה, כמו בכל פורום אחר, בטח שיש גם משתתפים פסיביים, שהם בעצם רק קוראים את מה שאחרים כותבים ולא כותבים בעצם, הם כנראה אלה שמצביעים בסקר בלי שהם רושמים בפורום... ומה לעשות, יש אנשים שאוהבים רק לדבר על הפרקים ודברים אחרים ולא ממש רוצים להשתתף במשחקים, אי אפשר להכריח אותם ותרגעי, הפורום לא עומד בפני קריסה! היא צודקת והינה התשובה שעניתי לה... אני בהמון פורומים עד השבוע הייתי נסתרת...ואני יודעת שיש עוד המון כאלה(שאפילו לא מילאו את הסקר...)שלא כותבים מסיבות השמורות עימם, אבל איכשהו גם מי שכותב לא כותב הרבה- כלומר תראי למשל את המשחקים של "דברים שלא ידעתם על..." כותבים כן, אבל רוב הזמן זה אותם האנשים שכותבים כמה פעמים, או הפיקים שבהתחלה ניסו שזה יהיה לכול הפורום לא הצליחו ועכשיו יש רק שלוש בנות שעושות משהו בהמשכים והשאר כותבים פיקים טובים, אבל בנפרד...(וזה טוב כמובן רק ש...) אני דואגת נורא שלפורום לא תהיה הצלחה ויסגרו אותו(כן,יכול להיות שזה רחוק מאוד מהמציאות...)אם לא יהיה גיבוש בין האנשים בפורום(לפחות בחלק מהדברים רצוי שישתתפו כמה שיותר)! זהו עכשיו כול מה שרציתי להגיד ושענו לי מאוחד...(יחי, אתם יודעים זה היה דווקא כיף לעשות העתק הדבק...)
ושוב יצאה לי מגילה!!!....