כמה דברים

bigbadjoe

New member
כמה דברים

שמתם לב שאניה איבדה כמה נקודות בIQ מאז הפרקים בעונה השלישית ועד החמישית ? גם, איך נראה לכם היה הפרק אם לא היו מחליפים את השחקנית המקורית של ווילו ? ושמתם לב שאוז אמר שהוא מנגן בברונז בערב אבל קיי´ס צ´וייס הופיעו ? הוא אומנם היה שם אבל רק קיפל חוטים. ועוד משהו, ספויילר למי שלא ראה היום...
הבחור מהמועצה שחקר את זאנדר אמר שאין לו שום הכשרה קרבית, אבל האם אין לו בעצם הכשרה צבאית ??????

Ronron21

New member
כמה תשובות...

1. בקשר לאניה, זה באמת נראה כאילו היא נהייתה קצת יותר טיפשה מהעונות הקודמות, אבל היא מצחיקה!! 2. כל כך מזל שהחליפו את השחקנית ההיא....זה לא היה נראה אותו הדבר!! אבל למרות זאת נראה לי שהיינו מתרגלים..... 3. כן, גם אני שמתי לב לזה שהוא לא הופיע... כשהיתה ההופעה אני חיפשתי אותו אם הוא מנגן, או משהו אבל לא.... 4. ובעיקרון לזאנדר אין הכשרה צבאית... לא בדיוק, הוא פשוט זוכר כל מיני דברים מהפרק עם התחפושות, שבו הוא הפך לחייל. ו....זהו..

Rוית

New member
איזה שחקנית החליפו?

היה איזה פרק שהיתה שחקנית אחרת במקום אליסון? או שרצו שחקנית אחרת אבל לא שודר פרק איתה?

Ronron21

New member
היה פרק פיילוט

שבו ניסו את הרעיון של הסדרה, ובפרק הזה היתה שחקנית אחרת ששיחקה את וילו. שחקנית מלאה כזאת ולא הכי טובה. גם היו שם כל מיני אפקטים זולים ודי פשוטים...... משעשע

Rוית

New member
הפיילוט הזה

אי פעם שודר? או שזה היה גנוז או משהו כזה?

resputin

New member
זה לא היה גנוז, זה היה פיילוט.

פיילוטים נוצרו כדי שלא ישדרו אותם, ולכל סדרה כיום ומהעבר יש פיילוט. הסיבה שפיילוט נוצר >> בשביל שידעו אם הוא יתפוס בשוק או לא, ואם כן, מה לשפר בו בשביל שיהיה מושלם. איך הפיילוט משפיע >> כמו שראינו, הקהל המצומצם שרואה את הפיילוט מצביע בעד הסדרה, שחקנים, הרעיון הכללי ומה צריכים לשנות. איך הפיילוט של באפי? >> אממ.. כמו הסרט, גרוע. הערפדים מתים בצורה חובבנית, יש כ"כ הרבה פאשלות <מצאתי עוד אחת..> והצילום כ"כ.. חובבני..!

Bassman

New member
וואי פיספסתי! איפה יש אתר עם תקצירי

ם? בעצם לא... אני יראה מחר אבל בכל זאת איפה יש אתר?

resputin

New member
אני בספק אם יהיה עליו תקציר,

אין לו הרבה עלילה, והוא לא שודר מעולם.. אבל בכל מקרה, אם תרצו להוריד..: BTVS: THE PILOT

Darth Rosenberg

New member
על הפיילוט:

Pilot Pilot gs: Riff Regan (Willow) Julie Benz (Darla) Mercedes McNab (Harmony) This presentation episode pretty much has the same storyline and dialogue as in the actual aired pilot but with a few different scenes, specifically in the finale. In this story, Willow is lured by a vampire (as in the aired version) into a trap at the school where Buffy shows up with Xander and kills all the vamps except one who goes and reports to The Master that there is a Slayer in town. In the original script, Angel appeared as a mysterious background character who helps Buffy in the finale and although David Boreanaz had already been cast to play Angel, he did not appear in the filmed episode. b: UNAIRED pc: 4V79 w: Joss Whedon NOTE: All of the scenes in this episode are remade in the episodes "Welcome to the Hellmouth" and "The Harvest" however many of the sets are different including the library, the bronze and the school. The High school isn´t called "Sunnydale High School" its called "Berryman High School" Darla is dusted by Willow in this pilot. A different actress plays Willow in this Pilot however the character is basically the same. This episode lasts 30 minutes. One scene shows Xander and Buffy walking through the schoolyard while he points out all the different groups of students. It looks very familiar to an early scene in the movie 10 Things I Hate About You There was no background music at all during any of the fighting scenes. But in every other episode they always have background music during those scenes. Harmony says the band playing at the Bronze is ´Dingoes Ate My Baby´. This is Oz´s band who are introduced in the season 2 episode ´Inca Mummy Girl´.

bigbadjoe

New member
בעיקרון התכוונתי

שזה יהיה קצת פריקי לראות אותה בביגדי עור ב-THE WISH או DUPPELAGANGLAND. בכל מקרה, אפשר אבל לומר שלזאנדר יש הכשרה קרבית כי הוא יודע להילחם כמו חייל לא ?

t i n k

New member
הוא שכח הכול... הוא אמר את זה בפרק

כולשהו, לא זוכרת איזה... אה כן שהיו הפרקים על היוזמה יש פרק שזאנדר וגילס הולכים לחפש אותם ביער וגילס שואל את זאנדר אם הוא זוכר משהו, שנינות שאני לא זוכרת ו... לא הוא לא זכר, אז גילס לקח לו את האקדח ונתן לו רובה אזהרה כזה שיורה זיקוק או משהו... מצטערת על חוסר הדיוק אבל עבר ממש מלא זמן מאז שראיתי את זה

resputin

New member
אממ..

אין לזאנדר הכשרה צבאים מהסיבה הברורה ש: א´. הוא לא זוכר כלום. ב´. זה לא שהוא יודע להלחם או משהו.. אולי להרכיב איזה כלי נשק פעם במליון שנה..

למעלה