כמה דברים...

כמה דברים...

1. אני נעשה אוחצ´ה?! אני קראתי למישהו בפורום "חומד"?!?! 2. "יוזמת קוש" היא ברוכה וקהילתית למדי, ונותנת בהחלט תחושת קהילתיות... 3. כתבתי בפורום "זהות מינית" הודעה וזכיתי לתגובות קצרות ויבשות למדי (פרט לעניין הזה של שרימפי, שלא יכול לשיר אבל כן יכול להנחות טקסי זיכרון, אבל מילא). אני מעתיק לכאן את תוכן ההודעה בתקווה שמישהו ישים לב לפרטים הקטנים ו: א. יראה לי אמפתיה מהי. ו\או ב. יספר סיפור קצת יותר מרתק ממה ששמעתי שם. "מה אתם עשיתם בסוף השנה? אני, פרט לכל הפרידות (ולדיסק מאוד מסוים וברכה מאוד מסוימת שנתתי למחנך היקר שלי), הבאתי מזוודה מלאה פריטי נוסטלגיה לכיתה והצגתי אותם לכיתה שלי, שבה אני נמצא מאז כיתה ד´ (סיימתי י´). הבאתי לג´ינג´י (אם מישהו מכם קרא את היומנאישי שלי אי-פעם, אז הוא יודע שזה הבחור שהתאהבתי בו בתחילת השנה הזו, ואני עדיין מאוד מחבב אותו למרות שהרגש הוא לא באותה מידה שהיה לפני החבר הראשון ואחרי החבר השני, ובין לבין) דיסק עם השיר "16 מלאו לנער" בביצוע המקורי של גבי שושן, דיברתי איתו, התחבקנו (פעם ראשונה, ואי-אפשר להגיד שהחיבוק הזה לא הגיע לי ולו) ואח"כ צילמתי אותו ועוד כמה חבר´ה. כבר הזכרתי שאחרי שבע שנים עם הכיתה שלי, אני עוזב?"

BlueCat

New member
קראתי את זה ב"זהות מינית"

(כן שרימפ, אני מסתובב שם) וחושב שזה ממש מקסים (גם אני נהייה אוחצ´ה?) מה שעשית. ככה ניראה לי. למה אתה עוזב? ואל תחשוב שאני עשיתי משהו יותר טוב היום.

MARMELAD

New member
שלוש תשובות

1. אם תמשיך לקרוא לאנשים חומד, יום אחד תתעורר עם ציפורניים צבועות. 2. יוזמת קוש היא בהחלט חוויה קהילתית וירטואלית מבורכת. 3. ההודעה שהשארת בזהות מינית והעתקת לכאן לא כוללת שום דבר שאפשר להגיב עליו ולכן לא קיבלת תגובות של ממש.

פיציק

New member
אוחצ´ זה טוב !!!

לפחות ככה נראה לי ...
אל תרגיש רע, גם אני לאחרונה גליתי צדדים אוחצ´ים בעצמי שלא ידעתי שיש בי (קניתי פדלאפון ליומולדת ... הראשון שלי ...
). אבל זה ממש כיף!! להיות אוחצ´ זה להיות מאושר. וכולנו רוצים להיות מאושרים, לא??

xanadu

New member
אח הפדלאפון הראשון...

אני זוכר את הפדלאפון הראשון שקניתי, <מתרווח בכיסא נדנדה ומדליק מקטרת>, אח היו ימים...

פיציק

New member
שאני אמות !!! ../images/Emo12.gif

הפדלאפון שלי !! הפדלאפון היקר שלי !!! אויה, אויה, מה אעשה עכשיו !!!
בגלל אורכי הקצר, דרש המכנס הנהדר מכפלת קטנה .... אחת קטנה שהרסה את כל פדלאפוניותו !!!
הוא כבר לא שווה. הוא כבר לא יפה. הוא סתם מכנס. מה עכשיו?? אין לי כסף לאחד חדש. אני סתם חייל מסכן עם משכורת של 300 ש"ח ....

למעלה